Celina12 Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 :diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dobre...no tak powinnam napsiac ,że widzę więcej niż 4 sarnie nogi :diabloti:. Dzięki za wycałowanie i wyściskanie Pięknoty:loveu::loveu:...co mówi na caluski jamnicze??? Jamnicze-znaczy moich jamników :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted August 21, 2008 Posted August 21, 2008 Widziałam wystawowe fotki :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/238.jpg cuda :loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-26.jpg ta pozycja jest najlepsza :lol: Quote
jamnicze Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 [quote name='Celina12']:diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol:...dobre...no tak powinnam napsiac ,że widzę więcej niż 4 sarnie nogi :diabloti:. Dzięki za wycałowanie i wyściskanie Pięknoty:loveu::loveu:...co mówi na caluski jamnicze??? Jamnicze-znaczy moich jamników :evil_lol: Saidi lubi wszystkie pieski :loveu:, a całuski przyjmuje z iście baskową powściągliwością ;), tzn daje się łaskawie Królewna całować :evil_lol:. [quote name='agaciaaa']Widziałam wystawowe fotki :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/238.jpg cuda :loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/14-26.jpg ta pozycja jest najlepsza :lol: Berneńczyki w kolorach Saiduni :diabloti: Widać pełny relaksik, nawet ogon wyprostowała :cool3: [quote name='AngelsDream']Śpulka jak Baaj czasami. :loveu: W której pozycji?:razz: Quote
jamnicze Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Moja słodzinka położyła się pod biurkiem przy moich nogach :loveu: No to wracamy na sopockie ringi :diabloti::eviltong: Grupa Hodowlana - niedziela Pary Hodowlane - oczywiście też niedzielne ;) Quote
Asiaczek Posted August 22, 2008 Posted August 22, 2008 [quote name='jamnicze']Uwielbiam jak ona wyciąga tak te swoje kopytka :lol:Gazela, gazela :eviltong: A to zalezy, o których nózkach piszesz...:evil_lol: [quote name='jamnicze']Zaraz idę ją wyściskać i wycałować :loveu: jak zobaczyłem te owłosione nóżki obok Saidusiowych, to mi sie przypomniało: "ON do niej: masz nóżki jak u sarenki. ona: mmmm, że takie zgrabne? on: nieee, że takie owłosione." :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Właśnie ten dowcip miałam na myśli, pisząc, że nóżki jak sarenka...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Moi faworyci :) l no i bassety zajęły 2 miejsce :multi: Quote
jamnicze Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 Asiaczek napisał(a):Właśnie ten dowcip miałam na myśli, pisząc, że nóżki jak sarenka...:evil_lol: Pzdr. A pamiętasz pozostałe z tej serii? Wiem, że było coś o dziku, ale dokładnie nie pamiętam, ten o sarence mi się najbardziej podobał :p Quote
jamnicze Posted August 22, 2008 Author Posted August 22, 2008 deer_1987 napisał(a):Basety lubie ;) Ja akurat nie przepadam (mają bardzo intensywny zapach), ale ta parka bardzo mi się podobała :) Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 AngelsDream napisał(a):W której? W każdej po trochu ;) Właśnie maruda zasnęła, oczywiście "kołami do góry" :lol:,TZ ułożył na niej maskotkę - małej nic nie rusza jak śpi :evil_lol: agaciaaa napisał(a):A ja lubie bigielki :loveu: Saidi też :razz: Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Jak pamiętacie przed wystawą byłyśmy 5 dni nad jeziorkiem, oto mała relacja z tamtego wypadu: Nieeeee, znowu ten samochód, nie lubię nim jeździć Rzuca na zakrętach i podskakuje na wybojach i drzewa tak szybko migają za szybą, że nawet powąchać ich nie można Pańcia, trzymaj mnie mocno, bo się przewrócę Ciągle jedziemy daleko jeszcze? Quote
Agappe Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 nie lubi jezdzic samochodem??? Moja Niunia uwielbia :) Quote
agaciaaa Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-26.jpg jaka śmieszna minka :lol: Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Saidi zdecydowanie nie lubi wchodzić do samochodu, jak widzi otwarte drzwi, to zapiera się wszystkimi łapami i chodu w drugą stronę :diabloti:. Na szczęście ni wymiotuje w samochodzie, po prostu jest nieco niespokojna i się wierci. :cool1: Quote
AngelsDream Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 Baajowi pomogło tylne siedzenie na wyłączność. Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Saidi woli się przytulić, jak jechałam i rozłożyłam jej kocyk obok mnie, to i tak pchała się na kolana :) Quote
taxelina Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 sherry jak jedziemy pociagiem albo bussem dluzej to tez musi byc na kolanach i podziwiac widoki inaczej bedzie sie krecic po podlodze, niunia za tosie grzecznie polozy Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 Może to być też kwestia wieku, Niunia jest starsza, to może i te młodsze później się wyrobią podróżniczo ;) Quote
taxelina Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 jamnicze napisał(a):Może to być też kwestia wieku, Niunia jest starsza, to może i te młodsze później się wyrobią podróżniczo ;) calkiem mozliwe, Sherry nadal jak blyskawica biega itd :D Quote
jamnicze Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 No i dojechaliśmy na miejsce Oczywiście najpierw obowiązkowo trzeba było się przejść nad jezioro. A to już my ;) Quote
Recommended Posts