Martens Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Fajna bucikowa sesja :) Moja kiedyś dostała taki od kumpla, ale pogardziła :eviltong: Quote
jamnicze Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 KaRa_ napisał(a):Z bucikiem sesja fantastyczna! dziękujemy :B-fly: anetta napisał(a):Hhahha rozebrała bucik na części :lol: http://img81.imageshack.us/img81/4563/96636343pe8.jpg Bo ten sznureczek był najciekawszy :evil_lol: lady_m napisał(a):Witam :multi:Bardzo fajniutki FB :loveu::loveu::loveu: Bede wpadac do Was ;) Zapraszamy częściej :multi::multi: panienkabubu napisał(a):Nie no uwielbiam Was :loveu::loveu: Sajdunia jest CUDOWNA :loveu: My tez lubimy oglądać wielkoludy (Sajdi zapewne z daleka :evil_lol:) Martens napisał(a):Fajna bucikowa sesja :) Moja kiedyś dostała taki od kumpla, ale pogardziła :eviltong: Saida po rozebraniu buta na czynniki pierwsze też już się nim tak nie interesuje, o przepraszam poza fascynacja sznurówkami - wciągnęła jak makaronik :evil_lol::sabber: Quote
jamnicze Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 ŚPIąCA MORDUSIA i CAłA SPIąCA PSICA :) Quote
Celina12 Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Wycałowałabym ten nosik, te uchi i to brzusio :loveu::loveu: Quote
panienkabubu Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Powiedz gdzie Was spotkamy, to zobaczymy, czy Sajdunia z daleka będzie je oglądać :cool3: Quote
Izabela124. Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Witanko Alv fajne fotki Sajduni, jak ona mi sie bardzo podoba Quote
lady_m Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jamnicze napisał(a): Zapraszamy częściej :multi::multi: Mam dosc kiepski internet wiec bywa roznie- zdjecia mi sie nie laduja :roll: Ale postaram sie :multi: Quote
jamnicze Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 deer_1987 napisał(a):Sliczne ma uszka :) jak nietoperz :evil_lol:, taka mała odmiana po jamniczych ;) magda_drakkar napisał(a):Ona jest przesłodka!:loveu: :loveu:, mój słodziaczek własnie słodko zasnął Izabela124. napisał(a):Witanko Alv fajne fotki Sajduni, jak ona mi sie bardzo podoba Mi też :lol: Celina12 napisał(a):Wycałowałabym ten nosik, te uchi i to brzusio :loveu::loveu: Ja tez ją lubię całować w brzusio i łaciate podusie :lol: Martens napisał(a):Jaki okrągły brzuszek :loveu: Bo po obiadku:razz: Quote
jamnicze Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 lady_m napisał(a):Mam dosc kiepski internet wiec bywa roznie- zdjecia mi sie nie laduja :roll: Ale postaram sie :multi: Jesteś tu zawsze miłym gościem, a i jabędę zaglądać do Twoich ancymonków panienkabubu napisał(a):Powiedz gdzie Was spotkamy, to zobaczymy, czy Sajdunia z daleka będzie je oglądać :cool3:W Gdańsku oczywiście :evil_lol: A może wybierasz się na wystawę do Sopotu albo Gdyni? Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jamnicze napisał(a):Jesteś tu zawsze miłym gościem, a i jabędę zaglądać do Twoich ancymonków W Gdańsku oczywiście :evil_lol: A może wybierasz się na wystawę do Sopotu albo Gdyni?j ja będę mam nadzieję w Sopocie :multi::multi: jak dla mnie to najlepsza wystawa CACIB w PL:multi::multi: Asia, to co skusisz się na ten Grudziądz ??:razz: posłuchaj dobrych rad:p:eviltong::cool1: Quote
jamnicze Posted March 15, 2008 Author Posted March 15, 2008 Matusz napisał(a):ja będę mam nadzieję w Sopocie :multi::multi: jak dla mnie to najlepsza wystawa CACIB w PL:multi::multi:Asia, to co skusisz się na ten Grudziądz ??:razz: posłuchaj dobrych rad:p:eviltong::cool1: W Grudziądzu nie :shake:, jak już to może sama, ale też wątpię. A Saidi by nawet nie przyjęli przecież kl. szczeniąt jest od 6 miesięcy. Ale w Gdyni i pewnie Sopocie będziemy na 99%:lol: Dzisiaj Sajdunia była na długim spacerku do nadmorskiego parku gdzie jest wybieg dla psów. I pierwszy raz spuściłam ją ze smyczy :loveu:, po wołaniu przychodziła na smaczki :multi::multi::multi::loveu: Quote
Matusz Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 jamnicze napisał(a):W Grudziądzu nie :shake:, jak już to może sama, ale też wątpię. A Saidi by nawet nie przyjęli przecież kl. szczeniąt jest od 6 miesięcy. Ale w Gdyni i pewnie Sopocie będziemy na 99%:lol: Dzisiaj Sajdunia była na długim spacerku do nadmorskiego parku gdzie jest wybieg dla psów. I pierwszy raz spuściłam ją ze smyczy :loveu:, po wołaniu przychodziła na smaczki :multi::multi::multi::loveu: szkoda :eviltong::eviltong::eviltong: gratulacje !! :multi::multi: kiedy budut jakieś fotki z postawą ? mam nadzieję, że ćwiczycie pilnie:p Quote
anetta Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Dzisiaj Sajdunia była na długim spacerku do nadmorskiego parku gdzie jest wybieg dla psów. I pierwszy raz spuściłam ją ze smyczy , po wołaniu przychodziła na smaczki No to gratuluje :multi: Quote
jamnicze Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 anetta napisał(a):No to gratuluje :multi: deer_1987 napisał(a):Ona jest taka sliczna :) Dziękujemy :lol: Izabela124. napisał(a):Witam sie i dzis emdziolek napisał(a):Witanko Dziewczeta z Sajdunią!:loveu: Witanko, właśnie umączona wróciłam z pracy :p, no to wkleję kilka fotek dla wszystkich sympatyków Sajduni :loveu: Co tam ta Pancia ma ciekawego? dobre było, ino mało to może sobie poobgryzam nóżki? Wpatrzona we mnie :crazyeye: i znowu obgryzanko, dzisiaj moja koleżanka stwierdziła, że mam psa z ADHD :evil_lol::evil_lol: Quote
Celina12 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Słodka jest....jak ślicznie prosi....:loveu::loveu::loveu: Quote
Matusz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 a jaki piękny okrąglutki brzuszek :iloveyou: Quote
jamnicze Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Matusz napisał(a):kiedy budut jakieś fotki z postawą ? mam nadzieję, że ćwiczycie pilnie:p Ćwiczymy, ale na razie to marnie wychodzi :shake: Quote
Matusz Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 już to pisałem u Asiaczka... gdzie jest ringówka ?:mad::eviltong: i może próbuj na początku na smaczka w ręce:p może pomoże ;) Quote
taxelina Posted March 17, 2008 Posted March 17, 2008 Jedynie co to ten dywan :P lepiej wychodzilaby na jednokolorowym :P Quote
Recommended Posts