jamnicze Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Russellka napisał(a):A gdzie są fotki Sajduni? :mad: Jak to gdzie? Nawet dzisiaj wstawiłam kilka fotek młodej :diabloti: AngelsDream napisał(a):I jak po kleszczu? Ja bym chciała jeszcze setera... Seterki też są fajne, szczególnie podobają mi się irlandy (ale Tobie chyba też? ;)) Tyle, że w domu wolę krótkowłose - ze względu na lenia :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='jamnicze']Łaaaaaaa, Saidi złapała kleszcza :angryy: Nie mogłam go wyciągnąć :placz:, ale miałam jeszcze fripeksa i go nim posmarowałam, w końcu udało mi się go usunąć, mam nadzieję, że był "czysty" A jak teraz wygląda miejsce "po kleszczu"? [quote name='jamnicze']Cały dzień na wystawie i Saidi zgłodniała. Sprytna panienka potrafiła sobie jednak znaleźć jadłodajnię :lol: O, widzę karmę firmy FITMIN. Ja kilka woreczków tej karmy przywiozłam z Kosic. Baski ją zjadły i ... żyją! Pzdr. Quote
Russellka Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 A no faktycznie, nie otworzyły mi się chyba wcześniej :lol: To wasza klateczka czy "wystawowa"? Sajduni chyba się nie podobało w środku :D I jak po kleszczu? Wszystko dobrze? Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Asiaczek napisał(a):A jak teraz wygląda miejsce "po kleszczu"? O, widzę karmę firmy FITMIN. Ja kilka woreczków tej karmy przywiozłam z Kosic. Baski ją zjadły i ... żyją! Pzdr. Dziabąg wpił jej się w szyję, ale nie widzę żadnych zmian. Generalnie lubię zwierzątka ale chyba nie wszystkie :mad::diabloti: Sajdi jak widać smakowało :lol:, dostałyśmy też próbkę Fitmina - słyszałam, że jest to całkiem dobra karma w średnim poziomie cenowym. Zobaczymy, na razie mam zapas (innych) na kilka miesięcy ;) Russellka napisał(a):A no faktycznie, nie otworzyły mi się chyba wcześniej :lol: To wasza klateczka czy "wystawowa"? Sajduni chyba się nie podobało w środku :D I jak po kleszczu? Wszystko dobrze? Klateczka wystawowa, a Saidi zaprotestowała przed zakupem :evil_lol::evil_lol::diabloti: Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 O, nikt nas wieczorkiem nie odwiedził, to możne wstawię fotki ze spacerku jeszcze przed wyjazdem nad jeziorko czyżby mnie ktoś wołał? hej, już jestem ach, pani ma dla mnie pićko, jak dobrze, bo gorąco i sie nieco zmachałam Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 i można iść dalej My zajadaliśmy sobie lody a Saidi dostała kosteczką oczywiście chciała aby jej trzymać proponowaliśmy jej tez kawę, ale ostatecznie odmówiła :) Quote
AngelsDream Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kawa to zło! Wilczak po kawie to zło! Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 AngelsDream napisał(a):Kawa to zło! Wilczak po kawie to zło! Dlaczego zło? Uwielbiam małą czarna, a do niej lody lub ciacho :loveu: (pal diabli odchudzanie :evil_lol:) deer_1987 napisał(a):lubie zdjecia Sajduni ;) Bardzo mnie to cieszy :loveu:, to wrzucę jeszcze piątkę :p Quote
jamnicze Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Nie ma jak na kolankach :) i droga powrotna Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Widziałam z murku, idę zobaczyć ten przez płot :) Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Wracając ze spacerku na takie cuda natrafiliśmy :) To już była koniec wystawy i niektóre "eksponaty" zaczęły się już sypać ;) Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 AngelsDream napisał(a):Hehe, ale to film jest ;) To podaj linka, bo coś nie zauważyłam :oops:, a z chęcią obejrzę :p Quote
panienkabubu Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 Asiu pokazujecie się na ringu coraz to lepiej!:multi: Gratulacje raz jeszcze :loveu: Quote
agaciaaa Posted August 15, 2008 Posted August 15, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-20.jpg mmm pyszna kosteczka :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-14.jpg świetne te cuda! :) Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 [quote name='AngelsDream']http://skok.przez.plot.filmweb.pl/ Cha cha, to kreskówka, a ja myslałam, że Baaja nauczyłaś skakać przez płot :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [quote name='panienkabubu']Asiu pokazujecie się na ringu coraz to lepiej!:multi: Gratulacje raz jeszcze :loveu: :oops::oops::oops: [quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-20.jpg mmm pyszna kosteczka :) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/30-14.jpg świetne te cuda! :) Kiedyś taka kostka starczała jej na parę dni, teraz na kilka minut :diabloti: Niestety ja tych babek z piasku nie mogłam na żywo podziwiać :shake: Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Jak rodzinka poszła na plażę oglądać piaskowe budowle, my z Sajdunią udałyśmy się do psiego ogródka. Był już zajęty, ale jak pani zobaczyła, że grzecznie z Saidi sobie czekamy przy płocie zaprosiła nas do środka i wzięła boksię na smycz :p A Saidi mogła poszaleć z druga sunią Oczywiście wiadomo która zaczepiała :diabloti: jak nie za uszko, to możne za łapkę? Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 biedna boksia przyglądała się maluchom z zaciekawianiem a wstręciuchy nawet piłkę jej zabrały Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 Saidi wolała jednak zapasy ;) więc bokserka próbowała odzyskać piłkę :) Quote
jamnicze Posted August 15, 2008 Author Posted August 15, 2008 ale nie z beaglem takie numery po ganiankach i zapasach pragnienie suszy ;) Quote
Recommended Posts