jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Saidi z zainteresowaniem przyglądała się zmaganiom koleżanek (porównanie suk) Ta suczka wygrała BOB Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 No i weteranka - później wygrała BIS weteranów z Soboty Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 I lista z ocenami - uważam, że takie listy przydałyby sie na wszystkich wystawach, ale nawet na tej nie na wszystkich ringach wywiązywali sie z wpisywania wyników :shake::mad: a mój łobuziak wykorzystał oczywiście chwilę nieuwagi i ....... ... dobrała się cwaniara do torby ze smaczkami :evil_lol: No to chyba macie dosyć basków na jakiś czas :evil_lol::evil_lol::evil_lol:, później wstawię zdjęcia innych piesków :razz: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 deer_1987 napisał(a):ale duzo zdjec basenji!!!! No proszę, właśnie pisałam poprzedni post :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong: Quote
taxelina Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Sklep samoobslugowy to nazywam.,,. Sherry do torebki potrafi mi glowe wsadzic i sama sobie zjesc smaki.. nie mamy dosc :D Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 A Fuki nie za pałętał się Wam gdzieś na fotkę? :razz: Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jamnicze napisał(a): Będziemy trzymać kciuki :lol: Trzymajcie, trzymajcie. ;) Bo tam już będziemy mieli konkurencję. :diabloti: Quote
Celina12 Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Moje dzielne Słonko Gazelka Najśliczniejsza.:loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/188.jpg Zosia-Samosia :loveu: Quote
Agappe Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 [quote name='jamnicze']I lista z ocenami - uważam, że takie listy przydałyby sie na wszystkich wystawach, ale nawet na tej nie na wszystkich ringach wywiązywali sie z wpisywania wyników :shake::mad: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/RSCN1344.jpg super!!! żeby wszędzie tak było!!! na kilku wystawach to juz spotkałam, ale też nie zawsze wpisywane były wyniki Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='deer_1987']Sklep samoobslugowy to nazywam.,,. Sherry do torebki potrafi mi glowe wsadzic i sama sobie zjesc smaki.. nie mamy dosc :D Ale ja na dzisiaj chyba tak :evil_lol:, może jutro obrobię nastepne zdjęcia z wystawy ;) (te niebaskowe :eviltong:) [quote name='INU']A Fuki nie za pałętał się Wam gdzieś na fotkę? :razz: wątpie, ale poszukam, w ogóle mam mało zdjęć, bo TZ sie szybko zmył, a ja zostałam z psem, torba i kiepską głupaweczką :placz: [quote name='INU']Trzymajcie, trzymajcie. ;) Bo tam już będziemy mieli konkurencję. :diabloti: to musowo będziemy trzymać :p [quote name='Celina12']Moje dzielne Słonko Gazelka Najśliczniejsza.:loveu::loveu: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/188.jpg Zosia-Samosia :loveu: :evil_lol:, ja tu sobie chowam kartę oceny i czuję, że coś mnie boćka z boku - a to moje sprytne maleństwo samoobsługę uskutecznia :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Russellka Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Piękne zdjęcia! :loveu: A ile bendżików było :loveu: Ale jak dla mnie to... Sajdunia najładniejsza :-o :loveu: Pozdrowionka! :multi: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Russellka napisał(a):Piękne zdjęcia! :loveu: A ile bendżików było :loveu: Ale jak dla mnie to... Sajdunia najładniejsza :-o :loveu: Pozdrowionka! :multi: Wielkie dzięki :loveu: (dla mnie też ;)) Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 [quote name='Matusz']dobry wieczór !! :) Dzieńdoberek :p a oto jamniczki, trochę ich mało ale TZwi już się nie chciało focić (w końcu on nie psiowaty ;)) Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 śliczne, prawda? :) zawsze podobały mi się białe bule Quote
taxelina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Widze rozne psiaki ;) fajny taki mix :D a TZ.. hm.. moj stwierdzil ze do parku dla psow nie pojedzie z nami bo jemu sie bedzie nudzic.. no fajnie tylko kto pojedzie ze mna zeby tam miec milo i zdjecia? :( :( :( Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Z niepsiowymi TZami tak już jest :p I tak się cieszę, że ze mna pojechał do Gdyni i Sopotu. Do Słupska będę musiała juz jechać sama i kto nam zdjęcie zrobi? :-( Quote
jamnicze Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Myślałam, że padnę :mdleje: Kroję sobie kiszone ogóraski na sałatkę i kawałek spadł mi na podłogę. Oczywiście pod nogami kręci mi się Sajdunia. I co, myślicie, że zeżarła kiszońca? :nono: Nieeeee, ona postanowiła się w nim wytarzać :roflt::roflt::roflt: Quote
taxelina Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 jamnicze napisał(a):Z niepsiowymi TZami tak już jest :p I tak się cieszę, że ze mna pojechał do Gdyni i Sopotu. Do Słupska będę musiała juz jechać sama i kto nam zdjęcie zrobi? :-( mnie to troche dziwi no bo mial swojego jamnika w Wawie, chodzili duzo razem na spacery i w ogole a tutaj to w sumie tylko ja wychodze z nimi - czasem sie dolaczy i czasem wezmie na wieczorny je same jak ja spie albo cos ale zeby ot tak wziac na spacer.. zapomnij.. nie wiem czemu bo lubi psy, lubi sie bawic z nimi, z Emilem codziennie duzo chodzili itd a taka zmiana tu.. a jak mowie ze mi smutno bo brak czasu na pojechanie gdzies z psami i ich foty to odp ze przeciez psy tez sie mecza jak musza gdzies jechac CIAGLE (ostatnio bylam tydzien temu na wybiegu)a czlowiek nie zyje tylko psami i fotami.. powiedzial niedawno ze do piatku za tydzien - wtedy chcialam tam pojechac - mam czas go "urobic" Quote
Recommended Posts