Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Russellka']Ale piękne zdjęcia! :loveu: Sajduszka chyba lubi wystawy? :lol:
PS. Czyżby obróżka z Muskata? :razz:
Czy lubi - nie wiem , to dopiero 2. wystawa :evil_lol:
A obróżka jest Triexi (czy jakoś tak ;)), kupiłam jej nowa taką samą czerwoną, ale ma inna metkę :diabloti:

[quote name='Kati16']:loveu::loveu::loveu:
:loveu:
[quote name='INU']A kiedy następna wystawa? :cool3:
Sie zobaczy :cool1:, może Słupsk? a Wy?

Na wystawie kupiłam Saidi smycz z amortyzatorem - rewelka - nie muszę jej ciągnąć, bo jak ona ciągnie - to sama wraca, a moja reka jest na miejscu :evil_lol::diabloti:

Posted

anetta napisał(a):
Masz rewelacyjny szal w baska :evil_lol:

Gratki!!

czasami próbuje przerobić się na czapeczkę, ale zdecydowanie wolę szalik :evil_lol:
Matusz napisał(a):
kopiuj, kopiuj :)

dzięki :)

Posted

[quote name='jamnicze']
Na wystawie kupiłam Saidi smycz z amortyzatorem - rewelka - nie muszę jej ciągnąć, bo jak ona ciągnie - to sama wraca, a moja reka jest na miejscu :evil_lol::diabloti:
Zrób fotkę tej smyczki i wstaw. Zupełnie nie wyobrażam sobie, jaka to smycz z amortyzatorem...
Pzdr.

Posted

panienkabubu napisał(a):
Wow! Super Sajdunia chodzi na ringówce :) Pięknie główkę trzyma :loveu:

Ćwiczyłyśmy bardzo sumiennie :p ale jest jeszcze co poprawiać.
Swoją drogą na początku szalała jak głupia. Ona uwielbia przestrzeń i ptaszki więc jak zobaczyła nisko latające jaskółki, to po prostu szmergla dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Przed występem w ogóle nie chciała mi chodzić tylko biegać, biegać, biegać ..... Już myślałam, ze na ringu pędzie totalna poruta, a tu niespodzianka, jak weszłyśmy na ring Sajdunia - pełna koncentracja i śliczny kłusik :loveu:

Posted

[quote name='agaciaaa']Super fotki wystawowe :) pokaż tą smycz :razz:

[quote name='panienkabubu']Chyba taka:hmmmm:

[quote name='Asiaczek']jamnicze - taka?
Pzdr.
Trochę podobna do tej, ale rączkę ma śmieszną - jak od łopaty (sztywną) :evil_lol: i dłuższe jest marszczenie. Sama smycz jest dość krótka, tzn. taka, że pies swobodnie idzie obok, ale za daleko nie odejdzie

Fotki zrobię, tylko baterie w aparacie naładuje, bo mi się wyczerpały na wystawie :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):

Sie zobaczy :cool1:, może Słupsk? a Wy?

Mnie się marzy Białystok, ale chyba rodziców nie namówię. Za to na 99% będę na krajówce w Warszawie. :multi:

Posted

panienkabubu napisał(a):
Już widzę siebie i bernardyna na takiej smyczy :evil_lol:

Spoko, są rózne rozmiary i myślę, że dla Benia to własnie byłaby fajna pomoc na spacerach :razz:. My kupiłyśmy najmniejszy rozmiar ;)
INU napisał(a):
Mnie się marzy Białystok, ale chyba rodziców nie namówię. Za to na 99% będę na krajówce w Warszawie. :multi:

Będziemy trzymać kciuki :lol:

Posted

A teraz mała relacja z naszych wystawowych zmagań :lol:

Ponieważ mamy niedaleko na tereny hipodromu poszliśmy sobie spokojnie i trochę po 9.00 byliśmy przed wejściem od strony Żabianki - i tu baaaardzo niemiła niespodzianka, nie chcieli nas wpuścić :angryy:. Chłopaczek powiedział, że nie może, że tylko głównym wejściem (a nigdy nie było z tym problemów) :angryy:
Uważam, że organizatorzy tu zawalili, bo jak już tak chcieli, to powinna być wcześniej na potwierdzeniu taka informacja :mad: Oczywiście się zdenerwowałam, bo baski były oceniane na samym początku, a obejście całego hipodromu sporo zajmuje!:angryy::mad:No i jeszcze może być kolejka przed wejściem :angryy:

No nic, nie dało się młodego przekonać i poszliśmy szukać dziury w płocie :diabloti:. A Oddział tylko stracił na bilecie TZa :eviltong:.

Jak już byliśmy na terenie to szybciutko po katalog ;)

Saidi była rozbrykana i nie mogła się nabiegać, czyli tzw. lonżowanie :evil_lol:

Inni spacerowali spokojniej :cool1:

albo siedzieli na rączkach ;)