Russellka Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Ale piękne zdjęcia! :loveu: Sajduszka chyba lubi wystawy? :lol: PS. Czyżby obróżka z Muskata? :razz: Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 :Cool!:Matusz i lady_m baaaaardzo Wam dziękuję :loveu: mam nadzieję, że mogę przerzucić fotki do domowego albumu?:modla: Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 [quote name='Russellka']Ale piękne zdjęcia! :loveu: Sajduszka chyba lubi wystawy? :lol: PS. Czyżby obróżka z Muskata? :razz: Czy lubi - nie wiem , to dopiero 2. wystawa :evil_lol: A obróżka jest Triexi (czy jakoś tak ;)), kupiłam jej nowa taką samą czerwoną, ale ma inna metkę :diabloti: [quote name='Kati16']:loveu::loveu::loveu: :loveu: [quote name='INU']A kiedy następna wystawa? :cool3: Sie zobaczy :cool1:, może Słupsk? a Wy? Na wystawie kupiłam Saidi smycz z amortyzatorem - rewelka - nie muszę jej ciągnąć, bo jak ona ciągnie - to sama wraca, a moja reka jest na miejscu :evil_lol::diabloti: Quote
anetta Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Masz rewelacyjny szal w baska :evil_lol: Gratki!! Quote
jamnicze Posted August 10, 2008 Author Posted August 10, 2008 anetta napisał(a):Masz rewelacyjny szal w baska :evil_lol: Gratki!! czasami próbuje przerobić się na czapeczkę, ale zdecydowanie wolę szalik :evil_lol: Matusz napisał(a):kopiuj, kopiuj :) dzięki :) Quote
agaciaaa Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Super fotki wystawowe :) pokaż tą smycz :razz: Quote
panienkabubu Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 Wow! Super Sajdunia chodzi na ringówce :) Pięknie główkę trzyma :loveu: Quote
Asiaczek Posted August 10, 2008 Posted August 10, 2008 [quote name='jamnicze'] Na wystawie kupiłam Saidi smycz z amortyzatorem - rewelka - nie muszę jej ciągnąć, bo jak ona ciągnie - to sama wraca, a moja reka jest na miejscu :evil_lol::diabloti: Zrób fotkę tej smyczki i wstaw. Zupełnie nie wyobrażam sobie, jaka to smycz z amortyzatorem... Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Wow! Super Sajdunia chodzi na ringówce :) Pięknie główkę trzyma :loveu: Ćwiczyłyśmy bardzo sumiennie :p ale jest jeszcze co poprawiać. Swoją drogą na początku szalała jak głupia. Ona uwielbia przestrzeń i ptaszki więc jak zobaczyła nisko latające jaskółki, to po prostu szmergla dostała :evil_lol::evil_lol::evil_lol:. Przed występem w ogóle nie chciała mi chodzić tylko biegać, biegać, biegać ..... Już myślałam, ze na ringu pędzie totalna poruta, a tu niespodzianka, jak weszłyśmy na ring Sajdunia - pełna koncentracja i śliczny kłusik :loveu: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 [quote name='agaciaaa']Super fotki wystawowe :) pokaż tą smycz :razz: [quote name='panienkabubu']Chyba taka:hmmmm: [quote name='Asiaczek']jamnicze - taka? Pzdr. Trochę podobna do tej, ale rączkę ma śmieszną - jak od łopaty (sztywną) :evil_lol: i dłuższe jest marszczenie. Sama smycz jest dość krótka, tzn. taka, że pies swobodnie idzie obok, ale za daleko nie odejdzie Fotki zrobię, tylko baterie w aparacie naładuje, bo mi się wyczerpały na wystawie :diabloti: Quote
panienkabubu Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Już widzę siebie i bernardyna na takiej smyczy :evil_lol: Quote
INU Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 jamnicze napisał(a): Sie zobaczy :cool1:, może Słupsk? a Wy? Mnie się marzy Białystok, ale chyba rodziców nie namówię. Za to na 99% będę na krajówce w Warszawie. :multi: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 panienkabubu napisał(a):Już widzę siebie i bernardyna na takiej smyczy :evil_lol: Spoko, są rózne rozmiary i myślę, że dla Benia to własnie byłaby fajna pomoc na spacerach :razz:. My kupiłyśmy najmniejszy rozmiar ;) INU napisał(a):Mnie się marzy Białystok, ale chyba rodziców nie namówię. Za to na 99% będę na krajówce w Warszawie. :multi: Będziemy trzymać kciuki :lol: Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 A teraz mała relacja z naszych wystawowych zmagań :lol: Ponieważ mamy niedaleko na tereny hipodromu poszliśmy sobie spokojnie i trochę po 9.00 byliśmy przed wejściem od strony Żabianki - i tu baaaardzo niemiła niespodzianka, nie chcieli nas wpuścić :angryy:. Chłopaczek powiedział, że nie może, że tylko głównym wejściem (a nigdy nie było z tym problemów) :angryy: Uważam, że organizatorzy tu zawalili, bo jak już tak chcieli, to powinna być wcześniej na potwierdzeniu taka informacja :mad: Oczywiście się zdenerwowałam, bo baski były oceniane na samym początku, a obejście całego hipodromu sporo zajmuje!:angryy::mad:No i jeszcze może być kolejka przed wejściem :angryy: No nic, nie dało się młodego przekonać i poszliśmy szukać dziury w płocie :diabloti:. A Oddział tylko stracił na bilecie TZa :eviltong:. Jak już byliśmy na terenie to szybciutko po katalog ;) Saidi była rozbrykana i nie mogła się nabiegać, czyli tzw. lonżowanie :evil_lol: Inni spacerowali spokojniej :cool1: albo siedzieli na rączkach ;) Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 Wszystko i tak zaczęło się z opóźnieniem, przeszło 20min :mad: Najpierw występowali chłopaki: . Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 kazali nam wejść na stolik sędzia wolał psów nie dotykać, sama musiałam pokazać jej ząbki :) i znowu kłusik Quote
jamnicze Posted August 11, 2008 Author Posted August 11, 2008 i czekamy na opis sędziego "no mógłby się pospieszyć, bo tam z tyłu ciekawsze rzeczy się dzieją" Quote
Recommended Posts