Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='pusia2405']Pewnie, że na dłużej, może nawet na zawsze:evil_lol:!
Tym grillkiem to mi narobiłaś smaka:razz:.
Też życzę powodzenia w Sopocie, niestety nie zagoszczę, nie będzie mnie jeszcze w Polsce.
To gdzie Ty balujesz? mam nadzieje, że będziesz mogła tam sobie grilla zrobić :). Ja tam w sumie za grilowanym miesem wcale aż tak nie przepadam, po prostu lubię samo grillowanie, ten zapach , żar i rozmowy :lol:
[quote name='agaciaaa']Udanego wyjazdu :) za wystawe jeszcze kciuków nie trzymam, bo mnie rozbolą do soboty :evil_lol:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/19-15.jpg mamy taką samą piłkę :) tylko ostatnio zrobił sie z niej flak, ciekawe dlaczego :diabloti: :lol:

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/15-21.jpg hihi, jęzorek pokazała :loveu:
Saidi sie szybko ta piułką znudziła, bo nie miała jej jak złapać, za to musiałam jej kupić małą z gąbki i z tą to szaleje :lol:
[quote name='łapeczek']czesc dawno mnie nie bylo ale juz wsystko nadrobilam naszczescie bylo tego wiele ale dalam rade ;]
Cieszę się, że już jesteś :p U nas nie ma aż tak duz do nadrabianie, bo 5 dni mnie tez nie było. Jak pomyslę ile ja mam teraz do nadrabiania w innych galeriach ........ :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
witaj Gassira :multi:, tez mi się podoba :loveu:, zauważyłam, że ona lubi tak siadać, teraz też siadała tak na schodach (czasami siada tak na mnie :evil_lol:)ale tak to jest jak sie ma takie długie łapuchny :diabloti:

takie siadanie na schodach jest też typowe u sznaucera:razz:
a brat Gassiry to ma nawet sój malutki stołeczek na którym kocha siadać:evil_lol:

Posted

jamnicze - trzymamy kciuki! :multi:
Chociaż już pewnie tego nie przeczytasz... :roll:
Ale i tak trzymamy! :multi:

:multi:
:multi::multi::multi:

Posted

Jesteśmy z Tobą duchowo :loveu: Prosimy koniecznie o relacje! :cool:

Bardzo podoba mi się określenie Sajduni "delikates" :lol: Jest taka filigranowa, jak marcepanowa figurka :D

Posted

Jamnicze biegała z nami na BIS-ach, więc Sajdunia znowu NSzwR. :cool1: Niestety, ani Jej, ani mnie nie udało się dostać na pudło. :p

Posted

[quote name='INU']jamnicze - trzymamy kciuki! :multi:
Chociaż już pewnie tego nie przeczytasz... :roll:
Ale i tak trzymamy! :multi:

:multi::multi::multi:

[quote name='Russellka']Jesteśmy z Tobą duchowo :loveu: Prosimy koniecznie o relacje! :cool:

Bardzo podoba mi się określenie Sajduni "delikates" :lol: Jest taka filigranowa, jak marcepanowa figurka :D

[quote name='Asiaczek']My tez trzymamy, trzymamy...
Pzdr.

[quote name='Selenne']I my także! :cool3:

[quote name='deer_1987']ciekawe jak im poszlo :D

Dzięki, dzięki, my już po :painting:

wybitnie obiecującą

wszystkim trzymaczom kciuków bardzo dziękujemy :Rose:

i na szybkiego 2 focie wklejam ;)

poznaliśmy też kilka osób:bigcool:, fajnie tak sobie w realu pogadać, mam nadzieję, że się jeszcze zobaczymy.:multi:

Posted

[quote name='gassira']takie siadanie na schodach jest też typowe u sznaucera:razz:
a brat Gassiry to ma nawet sój malutki stołeczek na którym kocha siadać:evil_lol:
:evil_lol:, może to dobry pomysł i też jej kupie ;), tyle, że ona woli fotel albo oparcie od tapczana, a jeszcze bardziej na moich ramionach :eviltong:

[quote name='Agappe']uwielbiam jak psiaczki tak łapki kładą :))):loveu:
ja też:loveu:, no ale jest to możliwe tylko jak się ma takie długachne łapuchny, bo mój jamniczek tak nie robił :evil_lol::diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ooooooo, jak pieknie wyglądacie!

Brawo za występ w Sopocie!!!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/132.jpg

I tutaj tez super!
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-22.jpg

Pzdr.
Dzięki Asiu :lol:
ale jesteśmy padnięte :grab:, Saidi cały czas śpi, nawet obiadu nie chciała :shake:
Mi też przydałby się masaż stópek, ech pomarzyć można :evil_lol:;)

Jak Saidi się rozbryka to na ogół ląduje na naszych ramionach :diabloti: