Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Wypad nad jeziorko. Już myślałam, że nic z tego nie wyjdzie, bo jak wyszliśmy, to nieźle nas zlało, ale potem się wypogodziło i postanowiłyśmy iść dalej :)

obie z dozą nieśmiałości :evil_lol:

podchodziły do wodopoju :diabloti:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Co to znaczy?

że właśnie pije kolejne "na skałach" - nie dla małolatów :evil_lol::eviltong:

Izabela124. napisał(a):
Ja mam jeszcze fotki z czerwca do wstawienia u siebie:diabloti::evil_lol:

tak to jest jak komp nawala :diabloti:

Posted

jamnicze napisał(a):
Ogonek jest superancki :loveu:
Puszczam, ale muszę uważać, bo to basek i swój rozum ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Sprężynka taka :cool3::loveu:
Ja zupełnie basków nie znam, nigdy z żadnym nawet najmniejszego kontaktu nie miałam. Czyli basek to taki trochę indywidualista ?

Posted

Iza13 napisał(a):
Sprężynka taka :cool3::loveu:
Ja zupełnie basków nie znam, nigdy z żadnym nawet najmniejszego kontaktu nie miałam. Czyli basek to taki trochę indywidualista ?

Nawet bardzo :razz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: kocham baski i jamniczki - to sami indywidualiści :lol:

Posted

Sposób transportu - znany, znany... A próbowałaś tak: plecak na plecach, a na plecaku, na styku plecaka z naszymiplecami - basek... Całkiem fajnie i wygodnie!

To dzisiaj Sopot! Mocno trzymamy kciuki!!! Porób fotki tym innym baskom, bo chociaz je wszystkie znam, to zawsze chętnie pooglądam fotki z wystawy. A sedzia - P. Harsanyi - mój "ulubieniec"...:evil_lol:
Pzdr.

Posted

Izabela124. napisał(a):
Widziałam trzy super mordeczki:diabloti::multi::loveu:

:razz:
AngelsDream napisał(a):
Baaj też wiecznie z linką... Czasem luzem, ale z linką... Tak bezpieczniej.

ja ją na lince 10m prowadziłam (i mam teraz szramę na nodze :evil_lol::angryy:). U nas dużo drzew i krzaków i się ciągle plącze, bo ona oczywiście musi to tu, to tam :diabloti:. Myślę, że lepsza była by taśma, taka jak mam w smyczy, ale nie widziałam w sprzedaży. Najczęściej są grubsze, takie dla Baaja ;), na mojego malucha ciężko coś dostać.
Asiaczek napisał(a):
Sposób transportu - znany, znany... A próbowałaś tak: plecak na plecach, a na plecaku, na styku plecaka z naszymiplecami - basek... Całkiem fajnie i wygodnie!

To dzisiaj Sopot! Mocno trzymamy kciuki!!! Porób fotki tym innym baskom, bo chociaz je wszystkie znam, to zawsze chętnie pooglądam fotki z wystawy. A sedzia - P. Harsanyi - mój "ulubieniec"...:evil_lol:
Pzdr.

Sopot dopiero za tydzień ;)

Na plecaku z tyłu jeszcze nie próbowałam. Trochę nie jestem pewna mojej małej wiercipiętki, czy nie próbowałaby zeskoczyć :lol: Jak będę miała kogoś do asekuracji, to na pewno spróbujemy :p. Ona uwielbia wskakiwać nam na kark gdy siedzimy na kanapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (chyba było na tych zdjęciach co Ci wysłałam:razz:)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Widzisz, jak ja przeżywam ten Wasz Sopot...? Nawet chcę czas przyspieszyc!:lol:
Pzdr.

Lepiej nie, bo my właśnie wyjeżdżamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na 5 dni do lasu nad jeziorko :lol:
wracamy w przyszły piątek, a w sobotę wystawa ;)