jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Izabela124. napisał(a):No to czekam na masę fotek:multi: Będą, będą, dlatego szybciutko wklejam jeszcze te z Chojnic, bo mam sporo w kolejce ;):diabloti: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Chyba się nieco ubzdryngoliłamCo to znaczy? Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jamnicze napisał(a):Będą, będą, dlatego szybciutko wklejam jeszcze te z Chojnic, bo mam sporo w kolejce ;):diabloti:Ja mam jeszcze fotki z czerwca do wstawienia u siebie:diabloti::evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Wypad nad jeziorko. Już myślałam, że nic z tego nie wyjdzie, bo jak wyszliśmy, to nieźle nas zlało, ale potem się wypogodziło i postanowiłyśmy iść dalej :) obie z dozą nieśmiałości :evil_lol: podchodziły do wodopoju :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Izabela124. napisał(a):Co to znaczy? że właśnie pije kolejne "na skałach" - nie dla małolatów :evil_lol::eviltong: Izabela124. napisał(a):Ja mam jeszcze fotki z czerwca do wstawienia u siebie:diabloti::evil_lol: tak to jest jak komp nawala :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 kochana mordusia :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Troche przeszarzowałam, w drodze powrotnej Saidi miała dosyć więc trochę ja niosłam najpierw tak ale potem w plecaczku - Saidi była całkiem zadowolona :) Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Widziałam trzy super mordeczki:diabloti::multi::loveu: Quote
Iza. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 [quote name='jamnicze'] Tyle, że ciotka nie była zadowolona i burczała :diabloti: Dobrze, ze tylko burczała ;) Ile tu fot :crazyeye: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-19.jpg Nie puszczacie jej nigdy luzem ? http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-18.jpg No ogonek to ona ma śmiechowy :lol::lol: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Iza13']Dobrze, ze tylko burczała ;) Ile tu fot :crazyeye: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/11-19.jpg Nie puszczacie jej nigdy luzem ? http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-18.jpg No ogonek to ona ma śmiechowy :lol::lol: Ogonek jest superancki :loveu: Puszczam, ale muszę uważać, bo to basek i swój rozum ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Iza. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 jamnicze napisał(a):Ogonek jest superancki :loveu: Puszczam, ale muszę uważać, bo to basek i swój rozum ma :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Sprężynka taka :cool3::loveu: Ja zupełnie basków nie znam, nigdy z żadnym nawet najmniejszego kontaktu nie miałam. Czyli basek to taki trochę indywidualista ? Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Iza13 napisał(a):Sprężynka taka :cool3::loveu: Ja zupełnie basków nie znam, nigdy z żadnym nawet najmniejszego kontaktu nie miałam. Czyli basek to taki trochę indywidualista ? Nawet bardzo :razz::diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: kocham baski i jamniczki - to sami indywidualiści :lol: Quote
AngelsDream Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Baaj też wiecznie z linką... Czasem luzem, ale z linką... Tak bezpieczniej. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Sposób transportu - znany, znany... A próbowałaś tak: plecak na plecach, a na plecaku, na styku plecaka z naszymiplecami - basek... Całkiem fajnie i wygodnie! To dzisiaj Sopot! Mocno trzymamy kciuki!!! Porób fotki tym innym baskom, bo chociaz je wszystkie znam, to zawsze chętnie pooglądam fotki z wystawy. A sedzia - P. Harsanyi - mój "ulubieniec"...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Izabela124. napisał(a):Widziałam trzy super mordeczki:diabloti::multi::loveu: :razz: AngelsDream napisał(a):Baaj też wiecznie z linką... Czasem luzem, ale z linką... Tak bezpieczniej. ja ją na lince 10m prowadziłam (i mam teraz szramę na nodze :evil_lol::angryy:). U nas dużo drzew i krzaków i się ciągle plącze, bo ona oczywiście musi to tu, to tam :diabloti:. Myślę, że lepsza była by taśma, taka jak mam w smyczy, ale nie widziałam w sprzedaży. Najczęściej są grubsze, takie dla Baaja ;), na mojego malucha ciężko coś dostać. Asiaczek napisał(a):Sposób transportu - znany, znany... A próbowałaś tak: plecak na plecach, a na plecaku, na styku plecaka z naszymiplecami - basek... Całkiem fajnie i wygodnie! To dzisiaj Sopot! Mocno trzymamy kciuki!!! Porób fotki tym innym baskom, bo chociaz je wszystkie znam, to zawsze chętnie pooglądam fotki z wystawy. A sedzia - P. Harsanyi - mój "ulubieniec"...:evil_lol: Pzdr. Sopot dopiero za tydzień ;) Na plecaku z tyłu jeszcze nie próbowałam. Trochę nie jestem pewna mojej małej wiercipiętki, czy nie próbowałaby zeskoczyć :lol: Jak będę miała kogoś do asekuracji, to na pewno spróbujemy :p. Ona uwielbia wskakiwać nam na kark gdy siedzimy na kanapie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: (chyba było na tych zdjęciach co Ci wysłałam:razz:) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Widzisz, jak ja przeżywam ten Wasz Sopot...? Nawet chcę czas przyspieszyc!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Asiaczek napisał(a):Widzisz, jak ja przeżywam ten Wasz Sopot...? Nawet chcę czas przyspieszyc!:lol: Pzdr. Lepiej nie, bo my właśnie wyjeżdżamy :evil_lol::evil_lol::evil_lol: na 5 dni do lasu nad jeziorko :lol: wracamy w przyszły piątek, a w sobotę wystawa ;) Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 A ringówke bierzesz?:evil_lol: A aparat? Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Super, bardzo się z tego powodu cieszę! I... czekam na efekty zastosowania i jednego i drugiego przedmiotu!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 A puki co chcę skończyć wstawianie fotek z Chojnic, wiec jeszcze spora porcyjka do oglądania :) Dziewczyny pilnują domu i zbliżenie Kruszyny ;) Quote
jamnicze Posted August 3, 2008 Author Posted August 3, 2008 Sajduchnie się znudziło i postanowiła pozaczepiać ciotkę pośpimy możne trochę? Quote
AngelsDream Posted August 3, 2008 Posted August 3, 2008 Baaj zna komendę 'omiń' - przydatna :) A za Sopot trzymamy kciuki. Quote
Recommended Posts