Tepes Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 No no ale obok siebie idą równo:) A może ona chce zostać takim posągiem lwa?:D Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-13.jpg Jaki czujny wzrok... :) Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Acctiually']No no ale obok siebie idą równo:) A może ona chce zostać takim posągiem lwa?:D ale grzywa to już jej chyba nie urośnie? :hmmmm: [quote name='AngelsDream']Jaki czujny wzrok... :) :p a jak fajnie marszczy czółko kiedy myśli :jumpie: Quote
AngelsDream Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 fajnie marszczy czółko kiedy myśli Ważne, że w ogóle myśli. Ciesz się ;) Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Wida, że Kruszynka rozpowiedziała w okolicy, że przyjeżdża do niej w odwiedziny "kuzynka" z Gdańska, bo przy bramie prawie "się kotłowało"... Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Musiałabym przyjechać i wrócić od razu do domu, żeby wyrobić się w jeden dzien :evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Acctiually']Haha:D To się grzywe doczepi:P :evil_lol: musimy spróbować :evil_lol: [quote name='AngelsDream']Ważne, że w ogóle myśli. Ciesz się ;) z niej to prawdziwa myślicielka, jak wydam polecenie, to siedzi i myśli :evil_lol: w końcu po jakiejś minucie - dwóch dochodzi do wniosku "no dobra, niech ci będzie, mogę to zrobić" :diabloti: [quote name='Asiaczek']Wida, że Kruszynka rozpowiedziała w okolicy, że przyjeżdża do niej w odwiedziny "kuzynka" z Gdańska, bo przy bramie prawie "się kotłowało"...Pzdr. co dziwne, jak przechodziliśmy koło ich ogródków to ujadały z za płotu okropnie, a potem same przychodziły pod nasz płot i były takie milutkie :crazyeye: [quote name='panienkabubu']Musiałabym przyjechać i wrócić od razu do domu, żeby wyrobić się w jeden dzien :evil_lol::evil_lol: a do nas jest jeszcze dalej :lol:, ale to nic, jak jechałam w Bieszczady, to 1 dzień by nie starczył, bo przejazd w jedną stronę zajęło mi dokładnie 24 godziny :diabloti: (od wyjścia z domu do dotarcia do noclegu ;)) Quote
INU Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Ooo, widzę, że znowu jesteście sami w Sopocie. Tzn. basków jest więcej, ale w szczeniakach tylko Sajdunia. ;) Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 jamnicze napisał(a):Przez momencik, później saidi oczywiście próbowała ciotkę zaczepiać do zabawy (tarmosząc za kark :diabloti:) :evil_lol: No bo przecie zabawa fajniejsza niż taki tam sobie zwykły spacerek :evil_lol: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 INU napisał(a):Ooo, widzę, że znowu jesteście sami w Sopocie. Tzn. basków jest więcej, ale w szczeniakach tylko Sajdunia. ;) Ale przynajmniej zobaczę inne baski :lol: Iza13 napisał(a):No bo przecie zabawa fajniejsza niż taki tam sobie zwykły spacerek :evil_lol: Tyle, że ciotka nie była zadowolona i burczała :diabloti: Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 a to co? Sajdunia szuka cienia (zawsze można schować się pod panią ;)) Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Matusz']to miała wycieczkę Saidi w pole....:loveu: Niestety do lasu nie doszliśmy bo było za daleko. Za to powrót z przygodami, bo przez kartoflisko - oczywiście na szrei :evil_lol: Quote
Izabela124. Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 Witanko Ale super fotaski, widac fajny wypadzik był, pozdrawiam Quote
Celina12 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-19.jpg Piękne to zdjęcie:loveu: Quote
pusia2405 Posted August 2, 2008 Posted August 2, 2008 No i zawitałam;). Muszę nadrobić sporo zaległości:razz:. Piękna Sajdunia:loveu:. Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 [quote name='Acctiually']Buszująca w zbożu :loveu::D [quote name='AngelsDream']A jak ładnie busuzjąca. :D :loveu::loveu::loveu: [quote name='Izabela124.']Witanko Ale super fotaski, widać fajny wypadzik był, pozdrawiam Jutro jedziemy na kolejny wypadzik, tym razem nad jeziorko - oczywiście biorę aparacik :p [quote name='Celina12']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-19.jpg Piękne to zdjęcie:loveu: ino główki nie widać :evil_lol: [quote name='pusia2405']No i zawitałam;). Muszę nadrobić sporo zaległości:razz:. Piękna Sajdunia:loveu:. hurrrrra :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: mam nadzieję, że zagościsz u nas dłużej ;) Quote
jamnicze Posted August 2, 2008 Author Posted August 2, 2008 Chyba się nieco ubzdryngoliłam, a możne to tylko " Ściana", którą właśnie oglądam, film jest zdrowo porąbany ale muzyka jest odjazdowa pozdrawiam Asia Quote
Recommended Posts