jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Acctiually']Nie ma to jak granie w siatkówkę z Panem:DNo a potem nynu:loveu: siatkówka, koszykówka, noga, co tylko chcesz, a najlepiej piłka ręczno-gębowa :evil_lol: [quote name='AngelsDream']A mówią, że rozmiar [piłki] się nie liczy... ;) :diabloti: [quote name='Iza13']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/20-14.jpg Widze, że zamiłowanie do piłki ma wielkie :cool3: Moja Luna tez piłki kocha, szczególnie takie gumowe, które może sobie w mordce miedolić :razz: ona też lubi sobie piłkę pomiędolić lub podrzucać, dlatego preferuje małe i miękkie :lol: Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 anetta napisał(a):Fajną imprezke mieliście :lol: owszem, całkiem udana, a ostatniego dnia grilla sobie zrobiliśmy - zdjęcia będą później ;) Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Kincia napisał(a):Śliczna :loveu::loveu::loveu: Ślicznie dziękujemy za odwiedziny i komplemencik, zapraszamy częściej :multi: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 to widzimy się 9 w Sopocie :multi::multi::multi: Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 panienkabubu napisał(a)::hmmmm: Sajdunia się już większa wydaje :hmmmm::evil_lol: Selenne napisał(a):Też mi się tak zdaje:razz: anetta napisał(a)::hmmmm: pewnie rośnie :hmmmm: I to jeszcze jak! Jak na drożdżach :evil_lol: Jeszcze podniosę ją jedną ręką, ale jak idziemy po schodach (znaczy się ja idę ;)) muszę sobie ją podtrzymywać drugą, bo ciężki się robi mój klopsik :loveu: Chciałam dać fotki porównawcze, ale teraz spotykamy się z innymi pieskami, jak wrócimy na "stare śmieci" to może ją uchwycę z jakimś starym znajomym - to najlepiej będzie widać różnice :razz: Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Matusz']to widzimy się 9 w Sopocie :multi::multi::multi: :multi::multi::multi: Zgadnijcie w jakim mieście byliśmy, poznajecie? :razz: Quote
Matusz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 nie wiem co to za miasto:eviltong: na pewno chyba nie Gdańsk, w takim razie pozostaje Gdynia albo Sopot:eviltong::eviltong: Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 Na razie pudło, zgadujcie dalej :lol: Dogo muli i wkurza, nic się nie da pisać :mad::mad::mad: Quote
AngelsDream Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Ja się nie znam, więc nie biorę udziału . ;) Quote
Jupi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 ja wiem ja wiem Chojnice!!!:pkiedy tam byliście? Quote
jamnicze Posted July 31, 2008 Author Posted July 31, 2008 [quote name='Jupi']ja wiem ja wiem Chojnice!!!:pkiedy tam byliście? B R A W O :multi::multi::multi: Tak, tak, to Chojnice :happy1: byliśmy tam na początku lipca, zaraz dam kolejne fotki chyba nie dam, bo dzisiaj trudno dogadać się z DGM :angryy: Quote
Jupi Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Matusz napisał(a):ostatnio była wystawa w Chojnicach :diabloti: wiem :pdlatego zgadłam:lol: bo byłam tam w zeszłym tygodniu:lol: bardzo spodobał mi się rynek i okolice, też wrzuciłam fotki u mnie w galerii czekam na dalszą fotorelacje:p Quote
panienkabubu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 anetta napisał(a)::hmmmm: pewnie rośnie :hmmmm: Noooo, a to bardzo dziwne, nie?:hmmmm: :evil_lol: A jak daleko jest ode mnie do Chojnic? :hmmmm: Quote
Florka_xyz Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 hmmm od Ciebie do Chojnic z jakies 650 km :cool3:moze ciutke wiecej :evil_lol: Quote
Iza. Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-18.jpg Sajdunia wącha okolice :evil_lol: Quote
panienkabubu Posted July 31, 2008 Posted July 31, 2008 Florka_xyz napisał(a):hmmm od Ciebie do Chojnic z jakies 650 km :cool3:moze ciutke wiecej :evil_lol: Hmm.... Czadowo :evil_lol: Czyli wyjazd jednodniowy odpada:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 Rozumiem, że dzisiaj będę te fotki z Chojnic? Pzdr. Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Jupi']wiem :pdlatego zgadłam:lol: bo byłam tam w zeszłym tygodniu:lol: bardzo spodobał mi się rynek i okolice, też wrzuciłam fotki u mnie w galerii czekam na dalszą fotorelacje:p Rynek jest ślicznie odnowiony, lubię atmosferę Chojnic takie niezaduże miasteczko :lol: [quote name='Iza13']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/12-18.jpg Sajdunia wącha okolice :evil_lol: ona ciągle chodzi z nosem przy ziemi i szuka coby tu chapnąć :mad: [quote name='panienkabubu']Hmm.... Czadowo :evil_lol: Czyli wyjazd jednodniowy odpada:evil_lol: Dlaczego? :eviltong: [quote name='Asiaczek']Rozumiem, że dzisiaj będę te fotki z Chojnic? Pzdr. Owszem, zaraz wstawiam, tyle, że one raczej z okolic i podwórkowe. Po Starówce się z Saidi raczej nie szwędałam ;) Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 idziemy sobie na spacerek oczywiście Saidi nieodłączna towarzyszka Kruszynki :) Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 uśmiechnięte gębusie hej, tam się dzieje coś ciekawego a to tylko pies sąsiadów przyszedł zobaczyć gościa Kruszynki Saidi czasami siadała na tym murku i wyglądała jak posążek. :) Zdjęcie trochę niewyraźne, bo robione przez szybę, no i akurat się obróciła, ech.... Quote
Iza. Posted August 1, 2008 Posted August 1, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-17.jpg Jak równiutko i zgodnie idą :cool3: Quote
jamnicze Posted August 1, 2008 Author Posted August 1, 2008 [quote name='Iza13']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-17.jpg Jak równiutko i zgodnie idą :cool3: Przez momencik, później saidi oczywiście próbowała ciotkę zaczepiać do zabawy (tarmosząc za kark :diabloti:) :evil_lol: Quote
Recommended Posts