jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Russellka']Wy to macie dobrze, Sajdunia bawi sięz wieloma psami a u nas to do którego nie podejdzie Kodzia to albo kłapie albo jest nachalny :-( boje sie ze przestanie lubić inne psy :( O, to brzydkie pieski macie w pobliżu :mad: Najlepiej szukać w podobnym wieku. Ja muszę uważać, bo Saidi się pcha do każdego, tez już parę razy dostała ostrzegawczo, więc jest już nieco ostrożniejsza. [quote name='Asiaczek']Dżezik, Żelcia, Erka, Kenio, Felka.No i jeszcze ma byc Jumcia z Litwy! Pzdr. To całkiem niezłą gromadkę zabierasz :p Wszystkim życzymy powodzenia :loveu: [quote name='łapeczek']my sie zegnamy na 5 dni ale w piatek jestesmy spowrotem .... papa miłego pobytu, a daleko się wybieracie i z pieskiem? My też planujemy jeszcze wyjechać na mały urlopik (5 dni) nad jeziorko. Quote
taxelina Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 juz calkiem bez smyczy mozecie ja miec? tak sie slucha? ;) Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 deer_1987 napisał(a):juz calkiem bez smyczy mozecie ja miec? tak sie slucha? ;) Raz się słucha, a raz nie :evil_lol: Na ogół jak nie ma nic ciekawszego do roboty (tzn innego psa ani śmieci co można porwać) to się słucha :lol:. Jak jest mało wybiegana, to najpierw szleje i wtedy jej nie złapiesz :eviltong:, ale po spaleniu małej porcji energii robi się bardziej skora do współpracy :diabloti: Quote
Selenne Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Sara tak samo :) Z tym, że ona jeszcze rzuca się na rowery i biegaczy Quote
Tepes Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 KOpu kopu w ziemi, nie ma to jak brudny pyszczoch:D Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Selenne']Sara tak samo :) Z tym, że ona jeszcze rzuca się na rowery i biegaczy Saidi na szczęście nie, bo u nas jest dużo rowerzystów :cool3: [quote name='Acctiually']KOpu kopu w ziemi, nie ma to jak brudny pyszczoch:D dobrze, że ona jest krótkowłosa, otrzepie się i już :lol: Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 a to jedna z poznanych na spacerku psiulek :) cze może się pobawimy te, no co mi wchodzisz na głowę? nie uciekaj, już nie będę Quote
taxelina Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 jamnicze napisał(a):Raz się słucha, a raz nie :evil_lol: Na ogół jak nie ma nic ciekawszego do roboty (tzn innego psa ani śmieci co można porwać) to się słucha :lol:. Jak jest mało wybiegana, to najpierw szleje i wtedy jej nie złapiesz :eviltong:, ale po spaleniu małej porcji energii robi się bardziej skora do współpracy :diabloti: No to ladnie, pochwal ja ode mnie ;) Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 berek ! mam cię no to może odpoczniemy? ok Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 deer_1987 napisał(a):No to ładnie, pochwal ja ode mnie ;) pochwalona, pogłaskana. Leży sobie niedaleko na tapczanie i trawi obiadek, w te upały wychodzimy trochę mniej ;) Quote
Selenne Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-13.jpg Ale się wgrrryzła xD Quote
jamnicze Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 [quote name='Selenne']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/18-13.jpg Ale się wgrrryzła xD Moja pirania :diabloti: Quote
Celina12 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No fakt niezła z NIEJ pirania :diabloti::diabloti:..uwielbiam takie harce. Cmoki przesyłamy-wszyscy :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 Widzę, że Sajdunia ma baaaardzo fajne kolezanki! Takie więcej zabawowe... Pzdr. Quote
agaciaaa Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-14.jpg nie ma to jak zabawa z drugim psem :) Quote
Russellka Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 No i jest nie fajnie :roll: Śliczne spacerkowe foteczki! A jaki kinolek ubrudzony! :loveu: I nowa koleżanka jak urocza :multi: Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 [quote name='Celina12']No fakt niezła z NIEJ pirania :diabloti::diabloti:..uwielbiam takie harce. Cmoki przesyłamy-wszyscy :loveu: Oj, Sajdunia pewnie z przyjemnością poganiałaby sobie z Dumisią :loveu: [quote name='Acctiually']Szaleńsssstwo:loveu: czyli to co tygryski lubią najbardziej ;) [quote name='agaciaaa']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-14.jpg nie ma to jak zabawa z drugim psem :) [quote name='Russellka']No i jest nie fajnie :roll: Śliczne spacerkowe foteczki! A jaki kinolek ubrudzony! :loveu: I nowa koleżanka jak urocza :multi:[quote name='Asiaczek']Widzę, że Sajdunia ma baaaardzo fajne kolezanki! Takie więcej zabawowe... Pzdr. Niestety najczęściej na raz - takie przypadkowo spotkane na spacerze. Dorosłe psy na nią trochę burczą jak jest zbyt nachalna, ale z młodzieżą na ogół nie ma problemu. Najwyżej zaczynają ją gonić, a o to właśnie jej chodzi :diabloti:, i tak jej nie dogonią :eviltong: Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 No to obiecane fotki z wyjazdu do rodzinki :loveu: Oczywiście zaczynamy czekaniem na pociąg i już w środku, tyle ciekawych rzeczy dookoła jedziemy i jedziemy Gospodyni trochę burczała na nachalność młodej, ale była dość tolerancyjna Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Saidi wszędzie za nią truptała :evil_lol: nowi ludzie też moga być ciekawi Quote
jamnicze Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 szczególnie, że Kruszyna wzięła swoją ulubioną zabawkę i zaszyła się za ławką Saidi znalazła sobie kogoś bliższego wiekiem :evil_lol: a potem była imprezka pies nam się ululał ale nic dziwnego, zobaczcie co wyprawia mój TZ :mad::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
AngelsDream Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/22-16.jpg Aaa! Urocze :) Quote
Asiaczek Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 jamnicze - jakaś Ty elegancka na jednym ze zdjęć! A Sajdunia - Malinka! Pzdr. Quote
Nirse Posted July 29, 2008 Posted July 29, 2008 Fajne foty :p o tak moja dziewczyna bardzo lubi piwo pić w gorące dzionki :evil_lol: Quote
Recommended Posts