Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

AngelsDream napisał(a):
Pomijając, że taka pupa nie ułatwia im życia...

ech :-(, czasami ludzie przesadzają z tymi standardami i po co? Dla własnej próżności, a psy się męczą :angryy:
gassira napisał(a):
fajna relacja:evil_lol:

a sznaucerki się znajdą???pewnie były innego dnia:roll:

Witaj "zaginiona wakacyjnie" cioteczko :multi:
Gdynia, to okręgówka i wszystko odbyło się jednego dnia. Sznaucerów średnich było: 2 czarne i 7 pieprz i sól. Zdjęcie nawet jednego sznupka zrobiłam, ale nie wyszło za dobrze i skasowałam :shake:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

No to możne jamniorki, nie było ich za wiele, a krótkowłosych tyko 3! w sumie :crazyeye:, a właśnie przeglądałam stare dyplomy Lamii i tam: w kl. młodzieży -w konkurencji 8, w kl. otwartej - w konkurencji 38 - to były stawki :razz:

Posted

a tu mamy rodezjanka, jak wybieraliśmy rasę dla siebie,bardzo nam się spodobały, no ale mieszkamy w bloku( i to niezbyt dużym mieszkanku) więc trzeba było poszukać czegoś mniejszego :)

Niestety ten łobuz odwrócił głowę jak mu pstrykałam fotkę :mad:

no to tu jest sama głowa

i cały, ale ten słupek od namiotu przeszkadza :shake:

co wy tam jecie?

Posted

jamnicze napisał(a):
Nie ma za co :p
Ja nie tak całkiem bezinteresownie :oops:, mam nadzieję, że jak będziesz na innych wystawach, to też nie zapomnisz o baskach :diabloti:

Hi, hi - ja liczę na to samo ;) - tak np: Sopot się zbliża a ja w tym roku się nie wybieram :oops::evil_lol::p
Ja tam zawsze pamiętam o baskach tylko często tak się składa, że i moje kitki i baski idą na innych ringach i to w tym samym czasie :angryy::mad:. Pół biedy jak ringi są tuż obok siebie - gorzej jak w dużej odległości oddalone :roll:
Pzdr

Posted

jamnicze napisał(a):
ech :-(, czasami ludzie przesadzają z tymi standardami i po co? Dla własnej próżności, a psy się męczą :angryy:

:angryy:

Witaj "zaginiona wakacyjnie" cioteczko :multi:
Gdynia, to okręgówka i wszystko odbyło się jednego dnia. Sznaucerów średnich było: 2 czarne i 7 pieprz i sól. Zdjęcie nawet jednego sznupka zrobiłam, ale nie wyszło za dobrze i skasowałam :shake:

mnie to czarne interesowały,bo tam starsza siostra Gasski się wystawiała,ale foto relacja i bez nicj jest fajniutka:razz:

Posted

Selenne napisał(a):

:evil_lol:, ten labek widać był bez śniadania :evil_lol:
bety napisał(a):
Hi, hi - ja liczę na to samo ;) - tak np: Sopot się zbliża a ja w tym roku się nie wybieram :oops::evil_lol::p
Ja tam zawsze pamiętam o baskach tylko często tak się składa, że i moje kitki i baski idą na innych ringach i to w tym samym czasie :angryy::mad:. Pół biedy jak ringi są tuż obok siebie - gorzej jak w dużej odległości oddalone :roll:
Pzdr

Tym razem były na jednym :p, ciekawe jak będzie w Sopoćkowie :diabloti:
gassira napisał(a):
mnie to czarne interesowały,bo tam starsza siostra Gasski się wystawiała,ale foto relacja i bez nicj jest fajniutka:razz:

A która to siostra, Awangarda? U Was ocenia się maści osobno?

Posted

Pokręciła mi się kolejność zdjęć :mad: i już sama się w nich pogubiłam :evil_lol:

ale chyba nie dałam jeszcze alaskanów, jakby co, to obejrzycie sobie drugi raz :eviltong:

Posted

jamnicze napisał(a):
:evil_lol:, ten labek widać był bez śniadania :evil_lol:

Tym razem były na jednym :p, ciekawe jak będzie w Sopoćkowie :diabloti:

A która to siostra, Awangarda? U Was ocenia się maści osobno?

Nie,Awangarda jest z innej hodowli;)a jak się te 2 suki prezentowały???Chyba nie najlepiej:shake:przynajmniej tak ze zdjęć które widziałam wynika:roll:
Tak na szczęście są osbno;)

Posted

ewka i haker napisał(a):
co do sznaucerow
to tak u nas maści osobno sie ocenia

No to macie luz na ringu (przynajmniej niektórzy ;))
gassira napisał(a):
Nie,Awangarda jest z innej hodowli;)a jak się te 2 suki prezentowały???Chyba nie najlepiej:shake:przynajmniej tak ze zdjęć które widziałam wynika:roll:
Tak na szczęście są osbno;)

Wobec tego FAYOLA FLAVAGO :p, myslałam, że Gassi jest młodsza, no i obie nie były na G :evil_lol:. Nie wiem jak się prezentowały, bo nie przyglądałam się sznupkom, choć właśnie pierwszy pies rasowy z którym miałam do czynienia, to właśnie średniak pieprz i sól mojej koleżanki z podstawówki :lol:
Russellka napisał(a):
Prześliczne zdjęcia! :loveu: A nie uchwycciłaś tam może jakichś Parsonków? :lol:

Były, ale ten co z nami konkurował na bis - szczeniąt, to jack czy person?

Posted

a Saidi pokazuje gdzie ma fotoreporterów

i gratulacje

i jeszcze pamiątkowe zdjęcie

i można jechać do domy

i nareszcie można się wyspać

Tygrysek był kupiony na wystawie (w nagrodę ode mnie :razz:). Sajdunia była tak zmęczona, że nawet nie zwróciła na niego uwagi :evil_lol:.
Dzisiaj jest juz bez jednego oka i z rozkwaszonym nosem :diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
Ale zmeczona Sajdunia... Ale co sie dziwic :D

AngelsDream napisał(a):
No widać, że zmęczona... Ale jak napisali przedmówcy nie dziwię się.

tak, to jeszcze szczeniolek, a tu cały dzień bez spania :mad: