Russellka Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Dokładnie :D Pięknie, pięknie :loveu: Trzymamy kciuki za wystawę :cool3: Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 [quote name='Selenne']"No co oni mnie tak prostuja?! Przecież jestem ładna" :diabloti: [quote name='deer_1987']My tez sie witamy i idziemy ogladac zdjecia!! i jak się podobały? [quote name='Acctiually']Phi owoca to se sami zdjezcie Sajdunie kiełbaske woli:D to fakt, za owocami to moja psinka nie przepada, no moze troche sie pobawi, ale żeby toto jeść? Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 Russellka napisał(a):Dokładnie :D Pięknie, pięknie :loveu: Trzymamy kciuki za wystawę :cool3: dzięki, już niecały tydzień został ;) Quote
taxelina Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 oczywiscie ze tak :D Sliczna z niej dziewczynka :D Quote
agaciaaa Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Witamy powróconych i wyurlopowanych ;) Saidi coraz ładniej stoi :razz: :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ale tu fotek :loveu: I rzeczywiście mała coraz lepiej staje :loveu: Quote
jamnicze Posted July 14, 2008 Author Posted July 14, 2008 deer_1987 napisał(a):oczywiscie ze tak :D Sliczna z niej dziewczynka :D agaciaaa napisał(a):Witamy powróconych i wyurlopowanych ;) Saidi coraz ładniej stoi :razz: :loveu: panienkabubu napisał(a):ale tu fotek :loveu: I rzeczywiście mała coraz lepiej staje :loveu: oj, ćwiczymy to stanie i bieganie, ćwiczymy :eek: dzisiaj po południu Sajdunia bardzo ładnie biegała :loveu: za to wieczorem jakby oszalała :angryy:, rwała na smyczy, robiła dzikie podskoki i galopady, albo udawała osiołka :mad:. Napatoczył się fajny szczeniak, to puściliśmy Młodą aby się wybiegała. No i nie chciały smarkate skończyć :angryy:dowołać się tego nie było można :mad::mad::mad: Quote
Nirse Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 Trzymamy kciuki :multi: szkoda że nie młodzież bo może i BOB by był :p Quote
Agappe Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 ojoj jakie piękne tu są zdjęcia:loveu: chyba musze znaleść czas na przejrzenie całego tematu :oops: Quote
DuDziaczek Posted July 14, 2008 Posted July 14, 2008 hm... ile cudasnych fotek :loveu::loveu: Sajdunia miała raj :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ja ostatnio moją Franię od kota odganiałam... Mała już praktycznie przez płot przeskoczyła do sąsiadki, ja się dre w niebogłosy, a ona jak glucha.... Uslyszała tylko jedno słowo "APORT" i zaraz była przy mnie :loveu: Trzeba haka znaleźć na psa, to nawet przy największej pokusie da się odwołać :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 15, 2008 Author Posted July 15, 2008 basenjifiona napisał(a):Trzymamy kciuki :multi: szkoda że nie młodzież bo może i BOB by był :p :oops: Dzięki za dobre słowo, na młodzież jeszcze trochę poczekamy, najpierw szczeniaczki aby samemu się "otrzaskać" z wystawą - już dostaję gęsiej skórki - " co to będzie, co to będzie?" Agappe napisał(a):ojoj jakie piękne tu są zdjęcia:loveu: chyba musze znaleść czas na przejrzenie całego tematu :oops: Witamy nowego gościa :loveu: i serdecznie zapraszamy, moja kruszynka rośnie jak na drożdżach :p DuDziaczek napisał(a):hm... ile cudasnych fotek :loveu: Sajdunia miała raj :loveu: dzisiaj tez byliśmy na działeczce ale tym razem musiałam jej bardziej pilnować, bo mama w kilku miejscach wysypała trutkę na ślimaki :shake: panienkabubu napisał(a):Ja ostatnio moją Franię od kota odganiałam... Mała już praktycznie przez płot przeskoczyła do sąsiadki, ja się dre w niebogłosy, a ona jak glucha.... Uslyszała tylko jedno słowo "APORT" i zaraz była przy mnie :loveu: Trzeba haka znaleźć na psa, to nawet przy największej pokusie da się odwołać :evil_lol: dobrze, że nie pomyslała, że to tego kota ma właśnie przynieść jako aportu ;):evil_lol: deer_1987 napisał(a):Szczeniaki... :diabloti: Quote
Asiaczek Posted July 15, 2008 Posted July 15, 2008 Ooooo, widać postępy w "stójce". http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/37-7.jpg Brawo!!! Oby tak poszło na wystawie!:lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 [quote name='agaciaaa']Witamy się ;) porankowe witanko :bye: [quote name='Asiaczek']Ooooo, widać postępy w "stójce". http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/37-7.jpg Brawo!!! Oby tak poszło na wystawie!:lol: Pzdr. Dzięki Asiu, staram się stosować do Twoich wskazówek, ale jak będzie na wystawie :niewiem: [quote name='AngelsDream']Nie ma się co bać wystaw... :) Bać to może nie, ale dreszczyk jest :p Myślę, że najgorzej jest z tą pierwszą, no bo co z tego mojego maleństwa wyrośnie i czy będzie sens chodzić na następne :hmmmm: Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 No to kilka domowych fotek mojego podgryzaczka Ach jam miło przytulić się do Pańci Pani uciekła, ale ja mam ciekawsze zajęcie :diabloti: Syrki pana pachną cudnie, ze aż schrupać :evil_lol: to nie byłam ja, ja tu sobie grzecznie leżę Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 o nowy gryzaczek l zęby piranii i znowu mi uciekli buuuu:placz: w końcu zmęczona podgryzaniem naszych rączek i nóżek, mała Pirania zasnęła Quote
DuDziaczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 Mała pirania zasnęła :evil_lol: A co bedzie jak sie w nocy przebudzi i niespodziewanie schrupie noge:evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 16, 2008 Author Posted July 16, 2008 DuDziaczek napisał(a):Mała pirania zasnęła :evil_lol: A co bedzie jak sie w nocy przebudzi i niespodziewanie schrupie noge:evil_lol: Toteż na wszelki wypadek zamykamy drzwi do sypialni :evil_lol::diabloti: Quote
DuDziaczek Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jamnicze napisał(a):Toteż na wszelki wypadek zamykamy drzwi do sypialni :evil_lol::diabloti: jaka zapobiegliwość :loveu: Quote
panienkabubu Posted July 16, 2008 Posted July 16, 2008 jamnicze napisał(a):Bać to może nie, ale dreszczyk jest :p Myślę, że najgorzej jest z tą pierwszą, no bo co z tego mojego maleństwa wyrośnie i czy będzie sens chodzić na następne :hmmmm: Myślę, ze mając suczkę z hodowli Asiaczek - nie masz się czego obawiać, co z niej wyrośnie :) Nie znam brzydkiego Basenji z tym przydomkiem ;) A wcale nie myśl, ze przy drugiej Ci minie dreszczyk ;) Ja wystawiam ponad 2 lata i nadal umieram ze strachu ;) Choćby mnie tam skalopwali ;) Ale nie, że zniechęcam, po prostu się wprawiaj w takie zachowanie hihihihih :multi: Ja i tak wiem, że będziecie.. kosić wszystko!:multi: Quote
Recommended Posts