jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Do czego służy Pan? no oczywiście, do trzymania gryzaczka aby psu było wygodniej :diabloti: Quote
Tepes Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 No tak nie ma to jak osobisty stojak na kostki i inne przysmaczki:D Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Acctiually napisał(a):No tak nie ma to jak osobisty stojak na kostki i inne przysmaczki:D no, ba !:diabloti: Kincia napisał(a):Ale paszcza :loveu::diabloti: i to z całym garniturem wymienionych ząbków :loveu:, przynajmniej mleczakami już nie kłuje :evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Wczoraj byliśmy na działce na grillu. Myślałam, że padnę ze śmiechu jak mama uczyła Saidi, że chodzi się tylko po ścieżkach :evil_lol: Za to dzięki Sajdulce widzieliśmy małe jeżyki :loveu: fotki też są ale jeszcze w aparacie. Znalazła 2. Chodziła do nich, zaglądała, aż tu nagle pisk! - za blisko nochala przytknęła :evil_lol: Quote
bety Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 jamnicze napisał(a):Do czego służy Pan? no oczywiście, do trzymania gryzaczka aby psu było wygodniej :diabloti: He, he, he - skąd ja to znam :evil_lol: Pzdr Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 bety napisał(a):He, he, he - skąd ja to znam :evil_lol: Pzdr no i się wyjasniło dlaczego masz tylko 2 psy - bo masz tylko dwie rączki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 hymmm, a ten duży rudy to co za jeden? Nie zje mnie? cześć babciu idę pomęczyć tą większą mam cię! Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 poddaj się tylko mnie nie łaskocz dobra, poddaję się noco? my się tylko tak bawimy ech, dzieciaki, dzieciaki Quote
Russellka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Świetna zabawa :loveu: A paszczę ma strrraszną :-o http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-10.jpg Ale z niej "morderca" od razu do gardła :evil_lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-10.jpg Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Russellka napisał(a): Ale z niej "morderca" od razu do gardła :evil_lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/25-10.jpg a żebyś chciała wiedzieć i to tak do każdego psa :shake:, czasem aż się o nią boję żeby się jakiś nie wkurzył. Quote
AngelsDream Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/29-9.jpg Taka zabawa jest najfajniejsza ^^ A i trzymaczek do gryzaków Baaj ma podobny ;) Quote
jamnicze Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 AngelsDream napisał(a):Taka zabawa jest najfajniejsza ^^ A i trzymaczek do gryzaków Baaj ma podobny ;) taaa, ale jak podrośnie i się będzie psom do gardeł przypinać, tooo :angryy: taki Baajuś by chyba wolał sam za gardło chwycić? :roll: Swoją drogą ona tak lubi się bawić z futrzakami, z krótkowłosymi, to jej juz coś tak nie pasuje:eviltong: Quote
jamnicze Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 deer_1987 napisał(a):Witamy sie ;) hejka :multi: widzę więcej rannych ptaszków przy kompie śniadankuje :evil_lol: Quote
kwiatek82 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 HELLO !!! fotki obejrzane, malenstwo wychwalone - sliczna psinka ! tyaka radosna, chyba duzo ma energii co ? :cool3: pozdrawiamy upalnie !! Quote
jamnicze Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 magda_drakkar napisał(a):Cześć:multi: cze :multi: kwiatek82 napisał(a):HELLO !!! fotki obejrzane, malenstwo wychwalone - sliczna psinka ! tyaka radosna, chyba duzo ma energii co ? :cool3: pozdrawiamy upalnie !! to bardzo żywiołowy piesek :p ale jak sie wylata na spacerze, to w domu po prostu aniołeczek :loveu: szybko przestała nam niszczyć rzeczy (jest zbyt zmęczona :evil_lol:), woli przyjść, przytulić się i pospać. A jak siedzę przy kompie, to idzie na swój fotelik - taka z niej grzeczna panienka sie robi :lol: Quote
Asiaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jamnicze napisał(a):i trochę tatrzańskiej przyrody i od razu humorek mi się poprawił Mnie też by się humor poprawił... Zauwazyłam, że na spacerach, to co i rusz poznajecie jakiegoś nowego kumpla/kumpelkę... Mnie bardzo spodobała się Majeczka! Mam kilka uwag co do "stójki" Sajduni i może zadzwonię do Ciebie w ciągu dnia. Ale daj mi znac, w jakich godzinach jesteś pod komórką. Pzdr. Quote
AngelsDream Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 taki Baajuś by chyba wolał sam za gardło chwycić? Zależy z kim się bawi i jak ^^ Quote
DuDziaczek Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 O Galeria Sajduni tu mnie jeszzcze nie bylo :evil_lol::evil_lol: Ale jak juz weszlam to i zostane ;) Quote
agaciaaa Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Cześć:) Widze, że coraz lepiej wam idzie pozycja wystawowa ;) http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/28-9.jpg Saidi zawsze górą :lol: Quote
bety Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 jamnicze napisał(a):no i się wyjasniło dlaczego masz tylko 2 psy - bo masz tylko dwie rączki :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Eeeeeee mam jeszcze 4 zapasowe rączki - tylko sąsiedzi by mnie chyba wykleli jakbym se zafundowała takie stado potfffforów :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Pzdr Quote
Izabela124. Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Witanko Foteczki obejrzane, wsio przeczytane, ufff trochę tego miałam hihi Całuski dla Sajduni Quote
Recommended Posts