anetta Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Nooooo, ładnie wam idzie wystawianie :) Fajny ten czarnuszek. Quote
Celina12 Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Śliczności nasze-jaka zmęczona...:loveu::loveu: Quote
jamnicze Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 anetta napisał(a):Nooooo, ładnie wam idzie wystawianie :) Fajny ten czarnuszek. to sunieczka o połowę młodsza od saidi i bardzo nieśmiała, najlepiej to by cały czas na rękach u pańci siedziała :roll: deer_1987 napisał(a):kciuki trzymac bedziemy :D a wy cwiczcie ćwiczymy, juz przy staniu sie tak nie buntuje, najgorzej utrzymać jej głowę, bo ona bardzo ciekawska jest i chce widzieć wszystko co sie dookoła dzieje :diabloti: Celina12 napisał(a):Śliczności nasze-jaka zmęczona...:loveu::loveu: ćwiczenia potrafią być baaardzo męczące ;) Quote
Tepes Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 No no ale ćwiczonka:loveu:ładnie ładnie:) Po ciężkiej pracy czas na odpoczynek:) Quote
emdziolek Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-6.jpg:loveu::loveu: jak pięknie panienka stoi:multi: Witanko!:multi: Ja tez bede trzymać kciuki !:cool3: Quote
Russellka Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 Prześlicznie! Na pewno wygracie! :lol: Trzymam kciuki za Sajdusiaka i oczywiście za Ciebie :loveu: Quote
Magot Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 Widzę, że przygotowania do wystawy idą pełną parą:cool3: Quote
jamnicze Posted June 30, 2008 Author Posted June 30, 2008 [quote name='Acctiually']No no ale ćwiczonka:loveu:ładnie ładnie Po ciężkiej pracy czas na odpoczynek [quote name='emdziolek']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/33-6.jpg:loveu: jak pięknie panienka stoi:multi: Witanko! Ja tez bede trzymać kciuki ! [quote name='Russellka']Prześlicznie! Na pewno wygracie! Trzymam kciuki za Sajdusiaka i oczywiście za Ciebie :loveu: [quote name='magda_drakkar']Widzę, że przygotowania do wystawy idą pełną parą:cool3: [quote name='Selenne']Ja także trzymam kciuki? A kiedy wystawa? Wszyscy jesteście kochani :loveu: Staramy się ćwiczyć coby totalnej poruty nie było ;), ale Sajdulek jeszcze młodziutka i raz wychodzi nam lepiej, raz gorzej :diabloti: tak wiec ciepłe myśli i kciuki bardzo nam się przydadzą, ale jeszcze się nie przemęczajcie, do pierwszej wystawy trochę czasu :evil_lol: Gdynia - 20 lipca Sopot - 9 sierpnia :loveu: Quote
taxelina Posted June 30, 2008 Posted June 30, 2008 a sedzia ma np. jakies zrozumienie dla mlodszych i pierwszy raz wystawiajacych'? Quote
jamnicze Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 AngelsDream napisał(a):Na zaś trzymamy kciuki! dziąki :p deer_1987 napisał(a):a sedzia ma np. jakies zrozumienie dla mlodszych i pierwszy raz wystawiajacych'? myślę, że tak ;) z tego co wiem, to w klasie szczeniąt na wystawianie patrzy się trochę przez palce :lol: Quote
jamnicze Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 [quote name='Acctiually']NO no jaki kudłaty znajomy:) fakt, trochę obrośnięty ten sznupek :evil_lol: Quote
taxelina Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 No to terazs macie plame czeresniowa na podlodze :P Quote
jamnicze Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 deer_1987 napisał(a):No to terazs macie plame czeresniowa na podlodze :P co tam, zmyje się, ale jaka fajna zabawa była :multi: Quote
Tepes Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Hmm co to za dziwna piłka:D? I nawet z niej się krew leje:P Quote
Russellka Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 swietna zabawa :lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-9.jpg Czyżby Saidi nadepnęła na "piłeczkę"? :evil_lol: Quote
Russellka Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Moje psice odkurzają wisienki spod drzewa, a potem widać w ich kupkach nieproszone części (czyt. pestki :lol:) Quote
jamnicze Posted July 2, 2008 Author Posted July 2, 2008 Acctiually napisał(a):Hmm co to za dziwna piłka? I nawet z niej się krew leje:P :evil_lol::evil_lol::evil_lol: deer_1987 napisał(a):chyba sie zdziwila na poczatku co to jest? ona się "dziwi" każdej rzeczy którą dostaje :evil_lol:, no ale tą sobie sama znalazła :eviltong: Russellka napisał(a):swietna zabawa :lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/17-9.jpg Czyżby Saidi nadepnęła na "piłeczkę"? :evil_lol: mój "kotek" wszystko łapką musi sprawdzić :lol: AngelsDream napisał(a):Baaj jest czereśniożerny. Russellka napisał(a):Moje psice odkurzają wisienki spod drzewa, a potem widać w ich kupkach nieproszone części (czyt. pestki :lol:) Lamia (moja poprzednia jamniczka) wsuwała wszystko jak leci, w tym owoce. Potrafiła się nawet sama obsłużyć np truskawkami czy agrestem prosto z krzaczka, ale Sajduchna z owoców zajada tylko marchewkę :eviltong: Quote
Recommended Posts