Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='deer_1987']Nie niszczy zabawek?
Z zabawkami obchodzi się delikatniej niż z naszymi rączkami :evil_lol:
[quote name='Celina12']http://img299.imageshack.us/img299/7869/z14ab1.jpg...sama rozkosz...jaka Słodka :loveu::loveu:
[quote name='Asiaczek']Super!
http://img299.imageshack.us/img299/7869/z14ab1.jpgpzdr.
[quote name='panienkabubu']http://img201.imageshack.us/img201/5162/z13om5.jpg
"A masz po twarzy!"
To jedna z jej ulubionych zabawek (na pierwszym miejscu jest mała, mięciuśka piłeczka-fotki będą później):loveu:
[quote name='Izabela124.']Hej
wstawac spiochy!
Uff, właśnie po godzinnym spacerku i pierwszym obiadku Mała zasnęła, więc mogłam się wyrwać do pokoju obok :lol:

Posted

[quote name='Izabela124.']Alv ona slodziiutka jvst

[quote name='deer_1987']Slodki Skarb :)

Słodki rozrabiaczek :evil_lol:
a tu właśnie się zastanawia jak dobrać się do zawartości donicy (na razie tylko po grudce ziemi wyciąga i na dywanik :diabloti::mad:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
No to troche sprzatania.. a jak z nauka czystosci u niej? z ciekawosci pytam

różniaście, generalnie chodzi na szmatkę lub gazetę, ale szczególnie jak jest zaspana albo mocno rozbawiona to se siknie tam gdzie stoi :oops:. Po nocy ko... jest najczęściej na gazecie, ale zdarza się i na dywanie. si.. na dywanie trudniej znaleźć :shake:. Cwaniara wie, że jak zrobi na spacerku, to zaraz przybiega po smakoszka :evil_lol:. Staram się ją wyprowadzić po przebudzeniu, ale jak jestem sama, to nie wyrabiam - jak zakładam kurtkę to ona siada na gazecie, buuuu.
panienkabubu napisał(a):
Łiiiiiijak mi się tęskni za sceniackiem :loveu:

Powiedz to swojej trójcy, a na pewno coś zaradzą :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

8 tyg

miala do dyspozcji kuchnie i przedpokoj, w kuchni sie zalatwiala, w przedpokoj maja poslanko. odkad sa kraty w drzwiach do kuchni trzyma duzo latwiej, ale dzis n kupa jak wrocilismy

nauuka roznie dlugo trwa... :(

Posted

No ładnie, sama sobie pogrożę :mad: miała być druga część fotek spacerowych i jakoś się tam tego ... :oops: już wstawiam

i do domku

a po spacerze oczywiście spanko, no w swej łaskawości pani też pozwolimy sie położyć na MOJEJ kanapie (niech robi za poduszkę :evil_lol:)

Posted

deer_1987 napisał(a):
8 tyg
miala do dyspozcji kuchnie i przedpokoj, w kuchni sie zalatwiala, w przedpokoj maja poslanko. odkad sa kraty w drzwiach do kuchni trzyma duzo latwiej, ale dzis n kupa jak wrocilismy
nauuka roznie dlugo trwa... :(

Lamia była uczona robić na szmatę w łazience. Z tego co pamientam, to dość szybko się nauczyła, ale przez to nie sygnalizowała, że chce wyjść tylko szła do łazieni i już. Na szczęście drzwi skrzypiały, więc wzięłam się na sposób i zostawiałam jej małą szparkę i jak słyszałam,że je otwiera to szybko mówiłam na spacer to przybiegała i mogłam ją zabrać na dwór :lol: