Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Izabela124. napisał(a):
Ale piękne jest wasze msiato

Też mi sie bardzo podoba :loveu:, a ulica Mariacka jest taka romantyczna ;)
Celina12 napisał(a):
Byłam kidyś w Gdańsku ale dawno temu niestety..kocham morze...
Zdecydowanie wolę Gazelkę bez kagańca..hihihihi

To przyjeżdżaj Celinko, Gdańsk czeka :lol:
łapeczek napisał(a):
aa ja tez kocham gdansk no i sopot i wogole cale trojmistooo
W takim razie szybciutko wkleję jeszcze parę fotek:p

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='agaciaaa']Piękne fotki! :)

http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/16-6.jpg nie spada jej ten kantarek? ;)
Jest trochę za duży ;), na zdjęciach ma pasek potyliczny przepleciony przez obrożę, dzięki temu lepiej sie układa, ale faktycznie czasami spada. Teraz ma przeszyty ten pasek (skrócony), ale za to jak sie bawi, to część na mordce jej podjeżdża na oczy (albo i wyżej :evil_lol:). Muszę jeszcze trochę pokombinować :cool1:

Posted

[quote name='panienkabubu']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/24-7.jpg
że jaki żuraw przepraszam? :evil_lol:

Moja Frania i Halszka też jeżdżą pociągami :loveu: I jeszcze nigdy mi się nie zsikały, a Halszka jeździła nawet po 6h:)
zbożowy :evil_lol:, to ta budowla, co nachodzi trochę za latarnię, jeden z bardziej fotografowanych i chętnie zwiedzanych zabytków Gdańska ;)

wolę sobie nie wyobrażać takiego sik bernardyna :evil_lol:, oj byłoby co sprzątać :diabloti:
[quote name='AngelsDream']Baaj jechał pociągiem dwa razy i tez dał rady, ale jednak on nie jest tak poręczny.

[quote name='Celina12']Moja Maleńka-jaka grzeczniutka..potrafi się wszędzie kulturalnie zachować...a drzemka na kolankach rewelka.:loveu::loveu:
Mój słodziaczek jes juz przyzwyczajona chodzić z nami do knajpek, i zawsze jest bardzo grzeczniutka :loveu:. ostatnio sie ze mnie śmiali, że muszę sobie zamawiać dania jedno - widelcowe, bo z drugiej ręki Saidi często robi sobie podpórkę :diabloti:
[quote name='Selenne']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/2-3.jpg Czy to kontroler? Uciekamy!
:evil_lol:, a ja bez kagańca! :crazyeye::eviltong:
[quote name='łapeczek']oooooooo dziekuje bardzooo ....
sliczne foty ...
:loveu:

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja tez lubię Gdańsk, bo... moje miejsce urodzenia to właśnie Gdańsk! Ale, uczciwie mówiąc, niewiele pamiętam...
Wilk morski...
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/36-4.jpg
Pzdr.
No proszę, nie dość, że Asia, to jeszcze urodzona w Gdańsku :Cool!:, no po prostu wiedziałam do kogo napisać o baska :loveu:
A ja sie urodziłam w Gdyni, bo w Gdańsku nie było miejsca na porodówce :evil_lol::evil_lol: (i teraz brat mi wytyka, że on jest Gdańszczaninem, a nie ja :eviltong:)
[quote name='Izabela124.']Witanko
bobiś też jest bezproblemowy w pociągu. jutro pierwszy raz pojedzie pksem, zobaczymy jak będzie się zachowywał
Tez na pewno będzie grzeczny ;)
[quote name='Acctiually']No tak Gdańsk jest piękny:loveu:
Byłam tam rok temu
Widać Sajduni tez się podobało

Chyba niespecjalnie, dużo ludzi, mało trawników (choć jej to chyba nie przeszkadza, jak jej się zachce, to nagle siada i robi - może być chodnik :oops:)
[quote name='deer_1987']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/35-3.jpg
co do picia wybraliscie? Sherry jeszcze ma wiele takich chwil ze sie wierci jak na kolanach jest w bussie, aucie czy pociagu...
Krzysiek piwko, a ja nic (nie przepadam za piwem ;)), skupiłam się na jedzonku :sabber:

Posted

[quote name='AngelsDream']Baaj jednak w ludziach budzi czasem strach, choc to naprawdę grzeczne dziecko psie ;)
Wrodzony strach człowieka przed wilkiem :diabloti:
ale co się dziwić po bajce o Czerwonym Kapturku? :evil_lol:

Chociaż przyznam sie Wam, że ja to się wszystkich psów boję :evil_lol:
a teraz bardziej nawet o Saidi niż o siebie.
Rano na spacerku spotkałyśmy biegającego luzem rotka, oczywiście skróciłam Saidi smycz i oczy latają mi na około głowy. Sajduchna jak to ona, zaraz dawaj do wielkoluda bez strachu, właścicielka woła "on jej nic nie zrobi powącha sobie tylko", a pies marszczy nos i capach ... na szczęście tylko na postrach, ale dziękuje bardzo, jego jedno kłapnięcie i po mojej kruszynce.

Posted

Ja też tak mam :)
Moja Sara jak widzi psa to się odrazu kłądzie na ziemi, czasami do góry brzuchem i za żadne skarby nie można jej odciągnąć. A w czasie cieczki jest najtrudniej...

Posted

[quote name='Selenne']Ja też tak mam :)
Moja Sara jak widzi psa to się odrazu kłądzie na ziemi, czasami do góry brzuchem i za żadne skarby nie można jej odciągnąć. A w czasie cieczki jest najtrudniej...[/quote]
No to masz trochę łatwiej, bo twoja psina demonstruje poddaństwo, a Sajdi wręcz przeciwnie, zaraz skacze na głowę, chwyta za gardło albo obgryza uszy, a to nie każdy pies zdzierży na spokojnie :shake:
[quote name='AngelsDream']Ja jestem bardziej od Baaja niebezpieczna... W sumie na szczęście, dziś byśmy puzzle z niego mieli, gdyby nie moje i TŻeta kopy...[/quote] Puzzle? :-o czyżby jakaś psia utarczka, przecież Baaj to jeszcze szczenię. :mad:

[quote name='deer_1987']Witanko w sobote!!![/quote]
[quote name='łapeczek']my tez sie witamy w sobote[/quote]
Witanko :multi: