jamnicze Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 A ja mam pytanie: Do czego może służyć basenji? Tak, tak basenji bardzo dobrze się sprawdza jako STOLIK PRZENOŚNY :lol: Quote
jamnicze Posted November 16, 2013 Author Posted November 16, 2013 Izabela124. napisał(a):No to będą śliczne szczeniaki :) Też na to liczę ;) Gezowa napisał(a):A ja czekam i odliczam razem z Wami :grins: Odliczaj, odliczaj :) Błyskotka napisał(a):Szczęśliwego rozwiązania :) :) Buszki napisał(a):Tak jakoś je z wiatrem od morza przywiało :diabloti:. No tak, to wszystko przez te nasze sztormy :roll: Quote
Izabela124. Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Ha ha ha fajny stolik przenośny :D Quote
Gezowa Posted November 16, 2013 Posted November 16, 2013 Hahaha :D A ja myślałam, że to mój jest biedny, bo każą mu jabłka na głowie nosić :grins: Quote
Buszki Posted November 17, 2013 Posted November 17, 2013 U mnie by się to nie sprawdziło,bo stolik byłby samo czyszczący,pożerający :diabloti:.No,może talerzyk szklany by ocalał :evil_lol:. Quote
Oscar Patric Posted November 22, 2013 Posted November 22, 2013 dużo zdrówka oraz szczęśliwego rozwiązania:) Quote
basenji.help Posted November 25, 2013 Posted November 25, 2013 Patrzcie, co za niespodzianka! Szczęśliwego rozwiązania i zadowolenia z przyszłych maluszków :loveu: I nie wiem jak Wy, ale mnie to ciekawią te spotkania jamnicze w Mielnie :diabloti: Quote
jamnicze Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 [quote name='Izabela124.']Ha ha ha fajny stolik przenośny :D[/QUOTE] A co! Ty masz takie dwa mini-stoliki ;) [quote name='Gezowa']Hahaha :D A ja myślałam, że to mój jest biedny, bo każą mu jabłka na głowie nosić :grins:[/QUOTE] Bo jest biedny, ja mojej jabłek na głowie nie każę nosić :eviltong: [quote name='Buszki']U mnie by się to nie sprawdziło,bo stolik byłby samo czyszczący,pożerający :diabloti:.No,może talerzyk szklany by ocalał :evil_lol:.[/QUOTE] Bo Ty swoje stado głodzisz :diabloti:. I same muszą o swoje brzuszki zadbać, a to myszkę upolować, a to kanapeczkę ;) [quote name='unikatowydiament']dużo zdrówka oraz szczęśliwego rozwiązania:)[/QUOTE] Dziękujemy :) [quote name='basenji.help']Patrzcie, co za niespodzianka! Szczęśliwego rozwiązania i zadowolenia z przyszłych maluszków :loveu: I nie wiem jak Wy, ale mnie to ciekawią te spotkania jamnicze w Mielnie :diabloti:[/QUOTE] Hej, sorki, że dopiero teraz ale ciężarna mamuśka ma swoje prawa i humorki ;) Zdjęć za dużo nie mam ale jakieś się znajdą. Ale zostawię to na drugą sesję, bo dzisiaj mam inną niespodziankę :) Bardzo miło było nam poznać i porozmawiać :) [quote name='Izabela124.']Jak się miewa przyszła mam? :)[/QUOTE] Już nieco sapie, ciągle sie dopomina aby ją miziać, za smaczki, to już chyba połowę dzieci by sprzedała, a tak ogólnie, to dobrze się czuje. Nadal chodzimy na spacerki, na których moja krówka z upodobaniem się pasie :) [quote name='unikatowydiament']doberek :) :) :)[/QUOTE] berek, berek. Quote
jamnicze Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Wpadłam szybciutko z paroma fotkami :) Sajdusia (i jej dzieci) w poniedziałek, czyli 2 grudnia obchodziła urodzinki (ona 6., dzieci 2.). Z tejże okazji dostała "mięsny torcik", co też zostało uwiecznione dla potomnych :lol: Torcik i mały żarłok w akcji: Quote
jamnicze Posted December 5, 2013 Author Posted December 5, 2013 Jak widać na załączonym obrazku smaczki zostały wyciągnięte i odłożone jak świeczki, wołowinka przekąszona częściowo ale najsmaczniejszy był środeczek :eating: "Dobre było i dziękuję za życzenia" A ja dodam jeszcze tylko, że Sajda nie zmogła tej całej porcji i resztę dojadła na drugi dzień ;) Quote
Gezowa Posted December 5, 2013 Posted December 5, 2013 To nie ona dojadła, to dzieci :grins: Super "torcik" :D Noooo, ja myślałam, że to JUŻ i zobaczę małe baski :( :razz: Quote
Buszki Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Fajny torcik,widać po minie Sajdusi że również smaczny :).Sto lat Sajdulku!!! Quote
Izabela124. Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 No to spóźnione wszystkiego dobrego :) Quote
Błyskotka Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Najlepszego :) Widać że ciąża jej służy bo bardzo ładnie wygląda :) Quote
Korenia Posted December 6, 2013 Posted December 6, 2013 Wszystkiego najlepszego :)! Szczęśliwego rozwiązania ;) Quote
basenji.help Posted December 14, 2013 Posted December 14, 2013 Jak tam przyszła mamusia się miewa? :D Quote
Asiaczek Posted December 16, 2013 Posted December 16, 2013 jamnicze, zapraszam Ciebie i Twoich Gości na mój bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/threads/249552-CZAS-REKALSU!-bazarek-do-20-grudnia-2013-r Może ktoś coś wybierze...? pzdr. Quote
jamnicze Posted December 17, 2013 Author Posted December 17, 2013 Ho, ho i widzę, że jednak wieści mnie wyprzedziły :lol: Sorki dziewczyny za moją nieobecność ostatnimi czasy, ale same rozumiecie ... zachcianki ciężarnej, poród itd. ale tak, tak, maluszki są już na świecie :loveu: Mamy 3 chłopaczków 2 tri i 1 rudo-białego. Tri, to takie pchły przy tej rudej klusce :evil_lol: I rodzyneczkę, rudą dziewczyneczkę :) A oto i moje maleństwa (rudy klusek, to ten po prawej ;)) A tu się przytula do mamusinego pysia Małe żarłoki - pijawki :) Quote
Izabela124. Posted December 17, 2013 Posted December 17, 2013 Jakie słodziaki :loveu: Gratuluję! Quote
Recommended Posts