Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Błyskotka']No Słowacja ma sporo zamków po drodze :)
O tak:) Osobiście bardzo lubię Orawski, niesamowicie wygląda od stromej strony.
[quote name='Buszki']Uwielbiam takie widoki :loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03_zpsddeedee4.jpg
Ja też :)
[quote name='deer_1987']Sajdi duzo zwiedza :diabloti:
Taka mała wędrowniczka :cool3:
[quote name='bety']jakie słodkie :)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/04_zpse7b3bfb8.jpg

Pzdr
oj, ciepło było, ciepło, no i cały czas jazda, jazda, jazda .... każdego by zmogło ;)
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy :)
cześć
[quote name='Buszki']Hejka :).
witam
[quote name='Gezowa']Piękne zdjęcia :loveu: Zazdroszczę wyprawy! Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się z moją paskudą gdzieś wyjechać, żeby zobaczył kawałek świata :cool3:
Na pewno się uda :) Saidi jest już przyzwyczajona do podróżowania. W większości państw nie ma problemów z psem (o tym jeszcze będę pisała), najwięcej wątów niestety mieli Polacy :mad:
[quote name='M&S']Dzień dobry :):)

[quote name='Izabela124.']Witaj Sajdusiowa Pańciu :)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry:)

[quote name='M&S']Heloł, heloł :):)
Cześć dziewczyny, zaraz następna porcja fotek :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Błyskotka napisał(a):
No to czekamy :)

już, już :)
Buszki napisał(a):
Strasznie dłuuuuugie to zaraz ;).Jeszcze moment i doba minie :evil_lol:.

M&S napisał(a):
Dokładnie, strasznie długie:roll:

Oj tak, oj tam. Akurat wyciągnięto mnie na spacer z Saidi, a potem ..., to już czasu zbrakło :p
Za to mam plażowe zdjęcia, jak znalazł w ten chłodny, deszczowy dzień :)

Posted

Nasza plaża :). Wąska, kamienista, ale woda czysta i drzewka dające cień - to jest to :)

Saidi z boku miała swój kocyk, ale kamolki w doopkę gniotły i oczywiście wkrochmaliła się na mój materacyk :evil_lol:

Posted

Po pewnym czasie postanowiła się jednak trochę poopalać ;)

kiedy pańciostwo poszło popływać...

ktoś musiał pilnować dobytku :diabloti:

oho, już wracają

no i pies dostał eksmisję :evil_lol:

Posted

[quote name='Buszki']No nie....nie dość,że plażą i ciepełkiem szczują,to jeszcze psicę z materacyka zgonili :mad:.
Z plaży i ciepełka Sajduchna była całkiem zadowolona :lol:
[quote name='Błyskotka']Ładnie wypoczywaliście :)
Cudownie było :loveu:, tylko krótko ;)
[quote name='Izabela124.']Moje by tak grzecznie nie leżały jakbym ich zostawiła na materacyku a sama poszła pływać :D
Sajda nie lubi pływać, do wody sama nie wejdzie ;). A dookoła kamolki były - na materacyku wygodniej, to gdzie miała iść? :eviltong:
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03_zps5189b745.jpg
kamieniste plaze :D
no, była jedna duża "piaszczysta" (po bliższym poznaniu moi panowie stwierdzili, że bardziej żwirowata niż piaszczysta :evil_lol:), ale bez drzew, za to z mnóstwem ludzi. Nasza plaża zdecydowanie była lepsza :)
[quote name='unikatowydiament']aż zazdroszczę takich wakacji,no może za rok?!
Pewnie, marzenia trzeba mieć i powolutku je spełniać. Ja pierwszy raz byłam w Chorwacji. Teraz marzy mi się Hiszpania ;)
[quote name='agaciaaa']Ale super mieliście wyjazd :) więcej fot!!!
Hej agaciaaa :multi:. Wyjazd bardzo udany, choć przyznam, że zwiedzanie z psem jest nieco utrudnione i nie wszędzie mogliśmy pojechać gdzie chcieliśmy ;)

Posted

[quote name='unikatowydiament']Brat był w Maladze,Costa de Sol i Barcelnie,podobało mu się,ale zakochał się właśnie w Barcelonie,dwa razy ją zwiedzał i nie wyklucza że zaś pojedzie:cool3:[/QUOTE]

Super :). Ja nie przewiduję zbyt szybkiej podróży, już ta nas nieźle wykosztowała, więc teraz czeka nas okres zbierania funduszy ;)

Posted

[quote name='deer_1987']Gorzej zeby pies chcial odpoczac na kamieniach :P i po piasku się lepiej biega :)[/QUOTE]
Do odpoczywania są maty, całkiem mięciutkie i wygodne, Saidi potwierdza ;). Ale z bieganiem to masz rację, tyle, że ja i tak wolałabym biegać po lesie, piasek wcale nie jest taki fajny do biegania.
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy:)[/QUOTE]
Cześć wilcze :)

Posted

[quote name='jamnicze']Pewnie, marzenia trzeba mieć i powolutku je spełniać. Ja pierwszy raz byłam w Chorwacji. Teraz marzy mi się Hiszpania ;)

Tam to chyba w większości są kamieniste plaże.

Pzdr