jamnicze Posted September 9, 2013 Author Posted September 9, 2013 [quote name='Błyskotka']No Słowacja ma sporo zamków po drodze :) O tak:) Osobiście bardzo lubię Orawski, niesamowicie wygląda od stromej strony. [quote name='Buszki']Uwielbiam takie widoki :loveu: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03_zpsddeedee4.jpg Ja też :) [quote name='deer_1987']Sajdi duzo zwiedza :diabloti: Taka mała wędrowniczka :cool3: [quote name='bety']jakie słodkie :) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/04_zpse7b3bfb8.jpg Pzdr oj, ciepło było, ciepło, no i cały czas jazda, jazda, jazda .... każdego by zmogło ;) [quote name='M&S']Cześć Sajduchy :) cześć [quote name='Buszki']Hejka :). witam [quote name='Gezowa']Piękne zdjęcia :loveu: Zazdroszczę wyprawy! Mam nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się z moją paskudą gdzieś wyjechać, żeby zobaczył kawałek świata :cool3: Na pewno się uda :) Saidi jest już przyzwyczajona do podróżowania. W większości państw nie ma problemów z psem (o tym jeszcze będę pisała), najwięcej wątów niestety mieli Polacy :mad: [quote name='M&S']Dzień dobry :):) [quote name='Izabela124.']Witaj Sajdusiowa Pańciu :) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry:) [quote name='M&S']Heloł, heloł :):) Cześć dziewczyny, zaraz następna porcja fotek :) Quote
Buszki Posted September 10, 2013 Posted September 10, 2013 Strasznie dłuuuuugie to zaraz ;).Jeszcze moment i doba minie :evil_lol:. Quote
M&S Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 Buszki napisał(a):Strasznie dłuuuuugie to zaraz ;).Jeszcze moment i doba minie :evil_lol:. Dokładnie, strasznie długie:roll: Quote
jamnicze Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Błyskotka napisał(a):No to czekamy :) już, już :) Buszki napisał(a):Strasznie dłuuuuugie to zaraz ;).Jeszcze moment i doba minie :evil_lol:. M&S napisał(a):Dokładnie, strasznie długie:roll: Oj tak, oj tam. Akurat wyciągnięto mnie na spacer z Saidi, a potem ..., to już czasu zbrakło :p Za to mam plażowe zdjęcia, jak znalazł w ten chłodny, deszczowy dzień :) Quote
jamnicze Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Nasza plaża :). Wąska, kamienista, ale woda czysta i drzewka dające cień - to jest to :) Saidi z boku miała swój kocyk, ale kamolki w doopkę gniotły i oczywiście wkrochmaliła się na mój materacyk :evil_lol: Quote
jamnicze Posted September 11, 2013 Author Posted September 11, 2013 Po pewnym czasie postanowiła się jednak trochę poopalać ;) kiedy pańciostwo poszło popływać... ktoś musiał pilnować dobytku :diabloti: oho, już wracają no i pies dostał eksmisję :evil_lol: Quote
Buszki Posted September 11, 2013 Posted September 11, 2013 No nie....nie dość,że plażą i ciepełkiem szczują,to jeszcze psicę z materacyka zgonili :mad:. Quote
Izabela124. Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 Moje by tak grzecznie nie leżały jakbym ich zostawiła na materacyku a sama poszła pływać :D Quote
taxelina Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03_zps5189b745.jpg kamieniste plaze :D Quote
Oscar Patric Posted September 12, 2013 Posted September 12, 2013 aż zazdroszczę takich wakacji,no może za rok?! Quote
agaciaaa Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Ale super mieliście wyjazd :) więcej fot!!! Quote
jamnicze Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='Buszki']No nie....nie dość,że plażą i ciepełkiem szczują,to jeszcze psicę z materacyka zgonili :mad:. Z plaży i ciepełka Sajduchna była całkiem zadowolona :lol: [quote name='Błyskotka']Ładnie wypoczywaliście :) Cudownie było :loveu:, tylko krótko ;) [quote name='Izabela124.']Moje by tak grzecznie nie leżały jakbym ich zostawiła na materacyku a sama poszła pływać :D Sajda nie lubi pływać, do wody sama nie wejdzie ;). A dookoła kamolki były - na materacyku wygodniej, to gdzie miała iść? :eviltong: [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03_zps5189b745.jpg kamieniste plaze :D no, była jedna duża "piaszczysta" (po bliższym poznaniu moi panowie stwierdzili, że bardziej żwirowata niż piaszczysta :evil_lol:), ale bez drzew, za to z mnóstwem ludzi. Nasza plaża zdecydowanie była lepsza :) [quote name='unikatowydiament']aż zazdroszczę takich wakacji,no może za rok?! Pewnie, marzenia trzeba mieć i powolutku je spełniać. Ja pierwszy raz byłam w Chorwacji. Teraz marzy mi się Hiszpania ;) [quote name='agaciaaa']Ale super mieliście wyjazd :) więcej fot!!! Hej agaciaaa :multi:. Wyjazd bardzo udany, choć przyznam, że zwiedzanie z psem jest nieco utrudnione i nie wszędzie mogliśmy pojechać gdzie chcieliśmy ;) Quote
Oscar Patric Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Brat był w Maladze,Costa de Sol i Barcelnie,podobało mu się,ale zakochał się właśnie w Barcelonie,dwa razy ją zwiedzał i nie wyklucza że zaś pojedzie:cool3: Quote
jamnicze Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='unikatowydiament']Brat był w Maladze,Costa de Sol i Barcelnie,podobało mu się,ale zakochał się właśnie w Barcelonie,dwa razy ją zwiedzał i nie wyklucza że zaś pojedzie:cool3:[/QUOTE] Super :). Ja nie przewiduję zbyt szybkiej podróży, już ta nas nieźle wykosztowała, więc teraz czeka nas okres zbierania funduszy ;) Quote
taxelina Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 ja jestem u nas przyzwczajona do kamienistych :diabloti: Quote
jamnicze Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='deer_1987']ja jestem u nas przyzwczajona do kamienistych :diabloti:[/QUOTE] My specjalnie kupiliśmy butki do pływania :) Quote
taxelina Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 Gorzej zeby pies chcial odpoczac na kamieniach :P i po piasku sie lepiej biega :) Quote
jamnicze Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 [quote name='deer_1987']Gorzej zeby pies chcial odpoczac na kamieniach :P i po piasku się lepiej biega :)[/QUOTE] Do odpoczywania są maty, całkiem mięciutkie i wygodne, Saidi potwierdza ;). Ale z bieganiem to masz rację, tyle, że ja i tak wolałabym biegać po lesie, piasek wcale nie jest taki fajny do biegania. [quote name='M&S']Cześć Sajduchy:)[/QUOTE] Cześć wilcze :) Quote
taxelina Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 W lesie to sa rozne fajne zwierzatka :razz: Quote
bety Posted September 18, 2013 Posted September 18, 2013 [quote name='jamnicze']Pewnie, marzenia trzeba mieć i powolutku je spełniać. Ja pierwszy raz byłam w Chorwacji. Teraz marzy mi się Hiszpania ;) Tam to chyba w większości są kamieniste plaże. Pzdr Quote
Asiaczek Posted September 20, 2013 Posted September 20, 2013 A ja powiem cos baaaardzo niepopularnego: koniec lata, kochani, niestety...:( pzdr. Quote
Recommended Posts