jamnicze Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Buszki napisał(a):Takie piękne miejsce i się nie chciało :mad:. Wiesz jak to jest. Cały dzień na wystawie, podekscytowanie, wystawianie, znajomi (to w końcu nasz teren ;)). Na dodatek na plaży był też yorki więc Saidi wolałam puścić w kagańcu (gdyby jej się ze szczurem pomyliło :diabloti:), no to i fotki mniej urokliwe. Za to byliśmy tam z Judi kilka dni wcześniej, raniutko, to i zdjęć mam sporo. Korenia napisał(a):Gratulacje :) Szczególnie dla Judi :) Bardzo dziękujemy :loveu: Quote
Buszki Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 No tak,york,to dla moich też zwierzyna łowna ;). Quote
jamnicze Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Na Saidi jak płachta na byka działają małe, jazgoczące, a zwłaszcza jak uciekają - to musowo trzeba upolować :shake:. Przy czym chyba bardziej pobudzają ją maltańczyki. Myślę, że to z racji tego, że mieszka u nas coś w takiego w typie i strasznie nie lubią się z Saidi. Za to jak yorek jest spokojny i normalnie się zachowuje, to jest ok. Quote
Buszki Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 My za to mamy po sąsiedzku 2 yorki jazgoczące od bladego świtu,takie miniaturki miniaturek co to słychać a nie widać :roll:.Moje psiarstwo już nawet przestało reagować na te wrzaski przy naszym płocie,ale na ulicy to by chętnie sobie nimi ząbki przeczyściły :diabloti:. Quote
Oscar Patric Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 gratulacje:multi::multi: miłego weekendu życzymy:) Quote
jamnicze Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 Buszki napisał(a):My za to mamy po sąsiedzku 2 yorki jazgoczące od bladego świtu,takie miniaturki miniaturek co to słychać a nie widać :roll:.Moje psiarstwo już nawet przestało reagować na te wrzaski przy naszym płocie,ale na ulicy to by chętnie sobie nimi ząbki przeczyściły :diabloti:. To mi przypomniało jak byliśmy z Saidi u rodzinki w domu. Oni tez mają suczkę i tamta oczywiście jak ktoś przechodził, to do płotu i hau hau, a Saidi leciała za nią z miną" te głupia, co robisz?" :evil_lol: unikatowydiament napisał(a):gratulacje:multi::multi: miłego weekendu życzymy:) dzięki :) Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) dzięki :) Quote
jamnicze Posted June 30, 2013 Author Posted June 30, 2013 To ja się jeszcze pochwalę drugą córą: ADHARA Risum Tenatis na dzisiejszej wystawie w Szczecinie: doskonała 1, CWC, res.CACIB :multi: Tym samym do dorosłego championa Adusi brakuje już tylko czasu, Adulek idzie jak burza :loveu: Quote
Asiaczek Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 jamnicze napisał(a):To ja się jeszcze pochwalę drugą córą: ADHARA Risum Tenatis na dzisiejszej wystawie w Szczecinie: doskonała 1, CWC, res.CACIB :multi: Tym samym do dorosłego championa Adusi brakuje już tylko czasu, Adulek idzie jak burza :loveu: Jeszcze raz gratulacje dla Judi za Gdynię:) Rzeczywiście, postepy w nauce sa widoczne! Judi pieknie isę prezentuje i przyjemnie z nią ćwiczyc:) Wiem, co pisze, bo ciutke poćwiczylam z malutka:) Gratulacje raz jeszcze tez i dla Adusi - Ewie gratulowałam przez telefon i bardzo się ciesze z tego dużego CWC:) 3/4 zostało juz zrobionych w kier. Ch.PL. Jeszcze tylko 1 wnioseczek z małej wystawy:) Tatus nie wyprze się córci:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_5632_zpsfcb82b04.jpg pzdr. Quote
Buszki Posted July 1, 2013 Posted July 1, 2013 Adusia daje czadu :).Jeszcze raz gratulacje dla Młodej :). Quote
jamnicze Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Asiaczek napisał(a):Jeszcze raz gratulacje dla Judi za Gdynię:) Rzeczywiście, postepy w nauce sa widoczne! Judi pieknie isę prezentuje i przyjemnie z nią ćwiczyc:) Wiem, co pisze, bo ciutke poćwiczylam z malutka:) Gratulacje raz jeszcze tez i dla Adusi - Ewie gratulowałam przez telefon i bardzo się ciesze z tego dużego CWC:) 3/4 zostało juz zrobionych w kier. Ch.PL. Jeszcze tylko 1 wnioseczek z małej wystawy:) Tatus nie wyprze się córci:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_5632_zpsfcb82b04.jpg pzdr. Tak, postępy są widoczne, Kasia się przyłożyła i ładnie dziewczyny sumiennie ćwiczyły :loveu: Adusi już tylko czasu brakuje :razz: Buszki napisał(a):Adusia daje czadu :).Jeszcze raz gratulacje dla Młodej :). Dzięki :) Błyskotka napisał(a):Super :) :) :) unikatowydiament napisał(a):doberek w piękne popołudnie:) doberek :) Quote
jamnicze Posted July 6, 2013 Author Posted July 6, 2013 Mam parę zdjęć ze spaceru sprzed wystawy :p Nie ma jak wolność, wolność i swoboda! Nie obeszło się też bez zapasów ;) A później zmachane dziewczynki przyszły do wodopoju Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Wolnośc i swoboda w wydaniu baskowym - poraża:) Ja im tej radości biegania po prostu zazdroszczę:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ALUDRA Risum Tenatis FCI na wystawie w Gdyni, 23.06.2013 Porównanie o BOS suki:) Quote
Asiaczek Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 Cd. Porównanie o BOS I porównanie o BOB'ka:) Oj, ciut nie po kolie, ale.... I na koniec - kangurek:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Dzięki Asiaczku za zdjęcia :) A Sajduchna i tak ma już sporo fot na wystawach :lol:. Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 No to jeszcze parę zdjęć dziewczyn ze spaceru. Ruda-Judi i Sajdusiowa =tri ;) Piaskowe panienki :diabloti: "wolność i swoboda" przeniesione nad wodę :razz: Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 Judi demonstruje zamiłowanie do wody ;) Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 A tu mamy taki pomnik na ławeczce, ale Judi było za twardo na deskach i postanowiła usiąść na mamusi :evil_lol: Quote
Oscar Patric Posted July 7, 2013 Posted July 7, 2013 ba,mamusia wygodniejsza przecież:lol: udanej niedzieli:) Quote
jamnicze Posted July 7, 2013 Author Posted July 7, 2013 unikatowydiament napisał(a):ba,mamusia wygodniejsza przecież:lol: udanej niedzieli:) Sie wie, wygodnicka panna :lol: Quote
Recommended Posts