Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Buszki napisał(a):
Takie piękne miejsce i się nie chciało :mad:.

Wiesz jak to jest. Cały dzień na wystawie, podekscytowanie, wystawianie, znajomi (to w końcu nasz teren ;)). Na dodatek na plaży był też yorki więc Saidi wolałam puścić w kagańcu (gdyby jej się ze szczurem pomyliło :diabloti:), no to i fotki mniej urokliwe.
Za to byliśmy tam z Judi kilka dni wcześniej, raniutko, to i zdjęć mam sporo.
Korenia napisał(a):
Gratulacje :) Szczególnie dla Judi :)

Bardzo dziękujemy :loveu:

Posted

Na Saidi jak płachta na byka działają małe, jazgoczące, a zwłaszcza jak uciekają - to musowo trzeba upolować :shake:. Przy czym chyba bardziej pobudzają ją maltańczyki. Myślę, że to z racji tego, że mieszka u nas coś w takiego w typie i strasznie nie lubią się z Saidi. Za to jak yorek jest spokojny i normalnie się zachowuje, to jest ok.

Posted

My za to mamy po sąsiedzku 2 yorki jazgoczące od bladego świtu,takie miniaturki miniaturek co to słychać a nie widać :roll:.Moje psiarstwo już nawet przestało reagować na te wrzaski przy naszym płocie,ale na ulicy to by chętnie sobie nimi ząbki przeczyściły :diabloti:.

Posted

Buszki napisał(a):
My za to mamy po sąsiedzku 2 yorki jazgoczące od bladego świtu,takie miniaturki miniaturek co to słychać a nie widać :roll:.Moje psiarstwo już nawet przestało reagować na te wrzaski przy naszym płocie,ale na ulicy to by chętnie sobie nimi ząbki przeczyściły :diabloti:.

To mi przypomniało jak byliśmy z Saidi u rodzinki w domu. Oni tez mają suczkę i tamta oczywiście jak ktoś przechodził, to do płotu i hau hau, a Saidi leciała za nią z miną" te głupia, co robisz?" :evil_lol:
unikatowydiament napisał(a):
gratulacje:multi::multi:
miłego weekendu życzymy:)

dzięki :)
Błyskotka napisał(a):
Gratulacje :)

dzięki :)

Posted

To ja się jeszcze pochwalę drugą córą: ADHARA Risum Tenatis na dzisiejszej wystawie w Szczecinie: doskonała 1, CWC, res.CACIB :multi:

Tym samym do dorosłego championa Adusi brakuje już tylko czasu, Adulek idzie jak burza :loveu:

Posted

jamnicze napisał(a):
To ja się jeszcze pochwalę drugą córą: ADHARA Risum Tenatis na dzisiejszej wystawie w Szczecinie: doskonała 1, CWC, res.CACIB :multi:
Tym samym do dorosłego championa Adusi brakuje już tylko czasu, Adulek idzie jak burza :loveu:

Jeszcze raz gratulacje dla Judi za Gdynię:) Rzeczywiście, postepy w nauce sa widoczne! Judi pieknie isę prezentuje i przyjemnie z nią ćwiczyc:) Wiem, co pisze, bo ciutke poćwiczylam z malutka:)

Gratulacje raz jeszcze tez i dla Adusi - Ewie gratulowałam przez telefon i bardzo się ciesze z tego dużego CWC:) 3/4 zostało juz zrobionych w kier. Ch.PL. Jeszcze tylko 1 wnioseczek z małej wystawy:)

Tatus nie wyprze się córci:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_5632_zpsfcb82b04.jpg

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jeszcze raz gratulacje dla Judi za Gdynię:) Rzeczywiście, postepy w nauce sa widoczne! Judi pieknie isę prezentuje i przyjemnie z nią ćwiczyc:) Wiem, co pisze, bo ciutke poćwiczylam z malutka:)

Gratulacje raz jeszcze tez i dla Adusi - Ewie gratulowałam przez telefon i bardzo się ciesze z tego dużego CWC:) 3/4 zostało juz zrobionych w kier. Ch.PL. Jeszcze tylko 1 wnioseczek z małej wystawy:)

Tatus nie wyprze się córci:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/DSC_5632_zpsfcb82b04.jpg

pzdr.

Tak, postępy są widoczne, Kasia się przyłożyła i ładnie dziewczyny sumiennie ćwiczyły :loveu:

Adusi już tylko czasu brakuje :razz:
Buszki napisał(a):
Adusia daje czadu :).Jeszcze raz gratulacje dla Młodej :).

Dzięki :)
Błyskotka napisał(a):
Super :) :)

:)
unikatowydiament napisał(a):
doberek w piękne popołudnie:)

doberek :)

Posted

Mam parę zdjęć ze spaceru sprzed wystawy :p

Nie ma jak wolność, wolność i swoboda!

Nie obeszło się też bez zapasów ;)

A później zmachane dziewczynki przyszły do wodopoju