Buszki Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 Fajnie jak tak można się ze swoimi maluchami spotykać :).U mnie wczoraj Mini Mini była,niestety tylko młode przyjęły Ją gościnnie,resztę musiałam trzymać,zamykać i wiązać :roll:. Quote
M&S Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 baskot :evil_lol::loveu: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-9_zps81c21c91.jpg Ładne zdjęcia:) Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Cudne zdjęcie! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-9_zps81c21c91.jpg Ukradnę je i wstawię na FB, OK? Z góry dzięki;) Moje teraz tez namiętnie jedza trawę... pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Czy to dzisiaj jakaś wystawa...? Cos mi się po głowie kołacze:) No to.... powodzenia dla Was:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Czy to dzisiaj jakaś wystawa...? Cos mi się po głowie kołacze:) No to.... powodzenia dla Was:) pzdr. Tak, tak! Dzisiaj odbyla się wystawa w Minikowie i oto, co Sajdi i Judi ugrały:) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl.championów - dosk1, CWC, BOS, [SIZE=4]BOB!!!!!! ALUDRA Risum Tenatis FCI, kl.posrednia - dosk.1, CWC. ALUDRA tym samym rozpoczeła dorosly CH.PL:) Czekaja na finaly,może jeszcze cos dorzucą do tych zwycięstw?:) Na razie gratulacje, pięknie się dziewczyny spisały!!! pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 Na finałach gr. V chyba nic, bo widziałam juz zdjęcie podium na FB... pzdr. Quote
jamnicze Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Asiaczek']Tak, tak! Dzisiaj odbyla się wystawa w Minikowie i oto, co Sajdi i Judi ugrały:) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl.championów - dosk1, CWC, BOS, [SIZE=4]BOB!!!!!! ALUDRA Risum Tenatis FCI, kl.posrednia - dosk.1, CWC. ALUDRA tym samym rozpoczeła dorosly CH.PL:) Czekaja na finaly,może jeszcze cos dorzucą do tych zwycięstw?:) Na razie gratulacje, pięknie się dziewczyny spisały!!! pzdr. Bardzo dziękuje Asiaczku za szybkie informacje :) [quote name='Korenia']Gratulacje! :) Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Na finałach gr. V chyba nic, bo widziałam juz zdjęcie podium na FB... pzdr. No, niestety, na finałach wybierała pani Marcinkowska i ewidentnie było widać, że patrzy tylko na duże puchacze :shake:. Na tyły grzie stało basenji i sziba w ogóle nie zwracała uwagi. Szkoda, że niektórzy sędziowie tak lekceważą wystawców. Nie dość, że czekaliśmy cały dzień, to jeszcze bez przerwy padało, to chyba te parę minut mogła nam poświęcić? Quote
jamnicze Posted May 12, 2013 Author Posted May 12, 2013 [quote name='Buszki']Fajnie jak tak można się ze swoimi maluchami spotykać :).U mnie wczoraj Mini Mini była,niestety tylko młode przyjęły Ją gościnnie,resztę musiałam trzymać,zamykać i wiązać :roll:. Niooo, bardzo fajnie tak spotkać się z dzieciaczkami na wspólnym spacerze :loveu: Wiesz, obie dziewczyny na przywitanie płaszczą się przed matką ;). Ada była z nami 5 miesięcy, więc Saidi od początku jej na więcej pozwalała. Gdy spotykaliśmy się z Judi, to najpierw Saidi demonstrowała swoją władzę wgniatając rudaska w glebę, ale ostatnie 2 tygodnie intensywnie ćwiczyliśmy przed wystawą i dziewczyny spotykały się co 2-3 dni i już teraz tylko jest nieco sztywna, ale już nawet nie burczy na Judi :) [quote name='M&S']baskot :evil_lol::loveu: http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-9_zps81c21c91.jpg Ładne zdjęcia:) Fajne określenie :cool3: [quote name='Asiaczek']Cudne zdjęcie! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-9_zps81c21c91.jpg Ukradnę je i wstawię na FB, OK? Z góry dzięki;) Moje teraz tez namiętnie jedza trawę... pzdr. Myślę, że Kasia się nie pogniewa :) A my dzisiaj stwierdziłyśmy, że nasze basenji: - biegają jak koniki - pasą się jak krowy - myją się jak koty i nawet nie potrafią zaszczekać jak pies :evil_lol::diabloti: Quote
Asiaczek Posted May 12, 2013 Posted May 12, 2013 jamnicze napisał(a): Myślę, że Kasia się nie pogniewa :) A my dzisiaj stwierdziłyśmy, że nasze basenji: - biegają jak koniki - pasą się jak krowy - myją się jak kotyi nawet nie potrafią zaszczekać jak pies :evil_lol::diabloti: To jakies fałszywe basenji, jezeli chodzi o ten ostatni punkt;) pzdr. Quote
Buszki Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 Gratulacje dla dziewczyn :). jamnicze napisał(a): A my dzisiaj stwierdziłyśmy, że nasze basenji: - biegają jak koniki - pasą się jak krowy - myją się jak koty i nawet nie potrafią zaszczekać jak pies :evil_lol::diabloti: Ja mogę zmienić ostatni punkt,bo moje chociaż gryzą jak pies :diabloti:.Obcy nie ma szans wejść i nie być oznaczony zębami przez Buszi :evil_lol:. Quote
M&S Posted May 13, 2013 Posted May 13, 2013 [quote name='Asiaczek']Tak, tak! Dzisiaj odbyla się wystawa w Minikowie i oto, co Sajdi i Judi ugrały:) LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl.championów - dosk1, CWC, BOS, [SIZE=4]BOB!!!!!! ALUDRA Risum Tenatis FCI, kl.posrednia - dosk.1, CWC. ALUDRA tym samym rozpoczeła dorosly CH.PL:) Czekaja na finaly,może jeszcze cos dorzucą do tych zwycięstw?:) Na razie gratulacje, pięknie się dziewczyny spisały!!! pzdr. Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
jamnicze Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) :) :) Dzięki :) Asiaczek napisał(a):To jakies fałszywe basenji, jezeli chodzi o ten ostatni punkt;) pzdr. A co, Twoje szczekają? :razz: Buszki napisał(a):Gratulacje dla dziewczyn :). Ja mogę zmienić ostatni punkt,bo moje chociaż gryzą jak pies :diabloti:.Obcy nie ma szans wejść i nie być oznaczony zębami przez Buszi :evil_lol:. Ha, ha, a ktoś na dogo próbował mnie przekonać, że baski to chodząca łagodność i przyjaciele całego świata :diabloti: M&S napisał(a):Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzięki :) Quote
Buszki Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 jamnicze napisał(a): Ha, ha, a ktoś na dogo próbował mnie przekonać, że baski to chodząca łagodność i przyjaciele całego świata :diabloti: Buszi rządzi się swoimi prawami :diabloti:.W końcu ktoś musi pilnować porządku w obejściu :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted May 14, 2013 Author Posted May 14, 2013 [quote name='Buszki']Buszi rządzi się swoimi prawami :diabloti:.W końcu ktoś musi pilnować porządku w obejściu :evil_lol:. Też tak myślę ;) Saidi za to pilnuje windy :evil_lol:. Po prostu nie znosi jak obcy pies wchodzi lub wychodzi z jej windy :diabloti: Za to u siebie w domu jest bardzo gościnna :eviltong: Quote
Buszki Posted May 14, 2013 Posted May 14, 2013 No to Buszi wychodzi z założenia,że wszystko jest JEJ i niczym się nie chce dzielić ;). Quote
Izabela124. Posted May 16, 2013 Posted May 16, 2013 [quote name='Asiaczek'] LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI, kl.championów - dosk1, CWC, BOS, [SIZE=4]BOB!!!!!! ALUDRA Risum Tenatis FCI, kl.posrednia - dosk.1, CWC. Wielkie gratulacje! Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Izabela124. napisał(a):Wielkie gratulacje! unikatowydiament napisał(a):serdeczne gratulacje:multi: Dzięki dziewczyny :) Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 No to trochę zdjęć z wystawy w Minikowie Najpierw trzeba na nią dojechać i już można rozprostować kości. Oj zimno było naszym afrykańczykom, a na dodatek cały czas mżyło :shake: moje koniki ;) Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 parę innych piesów shiba łajka zachodniosyberyjska alaskan malamute I oczywiście basenji ;) Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Saidi z zainteresowaniem przygląda się konkurencji :razz: Judi też obserwuje co się dzieje na ringu Quote
jamnicze Posted May 17, 2013 Author Posted May 17, 2013 Przyszła i pora na baski Pańcia, muuuuszę? No trudno, jak mus, to mus Quote
Recommended Posts