jamnicze Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Widzę, że nie wiele osób chętnych do oglądania, ale co tam i tak wstawię dalszą część spaceru :eviltong: dziewczyny dopadły uciekinierkę :diabloti: trzymał tatar tatarzyna ;) chwila wytchnienia Quote
jamnicze Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 A tymczasem dziewczynki już w pełnej komitywie bawiły się razem dalej :evil_lol: po wykopkach znalazły sobie kępkę trawy :cool3: (oczywiście jedną ;)) Quote
jamnicze Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 w końcu wkroczyła mamuśka i zjadła dzieciom zabawkę :evil_lol: Quote
jamnicze Posted May 1, 2013 Author Posted May 1, 2013 Dzisiaj dostałam wieści z wystawy w Dobrym Mieście: ADHARA Risum Tenatis FCI oczena doskonała 1, CWC - gratulacje dla mojego słoneczka i Ewy :) Quote
Asiaczek Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 [quote name='jamnicze']Dzisiaj dostałam wieści z wystawy w Dobrym Mieście: ADHARA Risum Tenatis FCI oczena doskonała 1, CWC - gratulacje dla mojego słoneczka i Ewy :) Tak jest, gratulować:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 a ujęcie;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_4251_zpsa52c0491.jpg Pzdr. Quote
anetta Posted May 1, 2013 Posted May 1, 2013 O dzysas, świnka wymiata :-D :evil_lol::evil_lol: I ona codziennie na spacerki wychodzi? Kiedyś widziałam faceta z blondyną, na szelkach ją wyprowadzał :lol: Ale to była dużo mniejsza blondi od tej na fotach. Myślę że to była jakaś miniaturka czy coś takiego. Nie przyjrzałam się dokładnie bo tylko śmignęła mi przed oczami bo na rowerze jechałam. Gratulacje dla Ady!! Quote
jamnicze Posted May 2, 2013 Author Posted May 2, 2013 [quote name='Asiaczek']Tak jest, gratulować:) pzdr. dzięki :) [quote name='Asiaczek']a ujęcie;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_4251_zpsa52c0491.jpg Pzdr. moje ulubione i nie mogłam się powstrzymać aby go nie wstawić :) [quote name='anetta']O dzysas, świnka wymiata :-D :evil_lol::evil_lol: I ona codziennie na spacerki wychodzi? Kiedyś widziałam faceta z blondyną, na szelkach ją wyprowadzał :lol: Ale to była dużo mniejsza blondi od tej na fotach. Myślę że to była jakaś miniaturka czy coś takiego. Nie przyjrzałam się dokładnie bo tylko śmignęła mi przed oczami bo na rowerze jechałam. Gratulacje dla Ady!! Tego to nie wiem, ja ją widziałam pierwszy raz ale ktoś mi wspominał, że widział już u nas świnkę w szelkach - może to ta sama. Quote
jamnicze Posted May 3, 2013 Author Posted May 3, 2013 A ja dostałam dzisiaj taką wiadomość z Bydgoszczy: ADHARA Risum Tenatis FCI - dos.1., CWC, BOS, BOB :loveu: To już drugi BOBek Adusi :) Quote
Buszki Posted May 3, 2013 Posted May 3, 2013 Ja też,ja też dostałam i jeszcze raz gratulacje dla dziewczyn :). Quote
Asiaczek Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 [quote name='jamnicze'] ADHARA Risum Tenatis FCI - dos.1., CWC, BOS, BOB :loveu: To już drugi BOBek Adusi :) Gratulacje:) pzdr. Quote
M&S Posted May 4, 2013 Posted May 4, 2013 Cześć Sajduchy :) Fajne zdjęcia. Gratulacje dla Adusi!!! Quote
jamnicze Posted May 4, 2013 Author Posted May 4, 2013 Buszki napisał(a):Ja też,ja też dostałam i jeszcze raz gratulacje dla dziewczyn :). ;) Asiaczek napisał(a):Gratulacje:) pzdr. dzięki M&S napisał(a):Cześć Sajduchy :) Fajne zdjęcia. Gratulacje dla Adusi!!! dzięki Quote
Oscar Patric Posted May 5, 2013 Posted May 5, 2013 Gratulacje dla Ady :laola::laola::laola::laola: Quote
jamnicze Posted May 6, 2013 Author Posted May 6, 2013 [quote name='Korenia']Gratulacje!:) dzięki [quote name='M&S']Dzień dobry :) witam :) [quote name='unikatowydiament']Gratulacje dla Ady :laola::laola::laola::laola: dzięki Quote
jamnicze Posted May 7, 2013 Author Posted May 7, 2013 Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) dziękuję :) A my dzisiaj jesteśmy po udanym spacerku w parku razem z Judaskiem :). Były tez ćwiczenia, bo wystawa tuż, tuż :razz: A na koniec trafiłyśmy do weta po komplet szczepień ;) (to już się Sajdzie mniej podobało :diabloti:) Quote
Buszki Posted May 8, 2013 Posted May 8, 2013 Jak można tak popsuć psicy udany dzień :mad:.Oj nie dobra Pańcia,nie dobra :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Buszki napisał(a):Jak można tak popsuć psicy udany dzień :mad:.Oj nie dobra Pańcia,nie dobra :evil_lol:. No niedobra :diabloti: Ale dzisiaj jej to wynagrodziłam i maleństwo biegało sobie po lesie :) M&S napisał(a):Cześć :) Gdzie wybieracie się na wystawę? My w najbliższą niedzielę planujemy Minikowo. Quote
jamnicze Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Zobaczcie jaką foteczkę dostałam :cool3: Judasek u siebie w domku :loveu: A to już z dzisiejszego spaceru :) dobra trawka, dobra :) I dwie krówki ;) Quote
jamnicze Posted May 10, 2013 Author Posted May 10, 2013 Saidi tropiciel A teraz do lasu oczywiście nie obyło się bez obowiązkowych ćwiczeń :cool3: Quote
Oscar Patric Posted May 10, 2013 Posted May 10, 2013 piękności:iloveyou::iloveyou::iloveyou::iloveyou: Quote
Recommended Posts