jamnicze Posted March 22, 2013 Author Posted March 22, 2013 Błyskotka napisał(a):Fajne buciki ;) Dzięki :) Tylko zakładać ich nie lubię ;) M&S napisał(a):Doberek w mroźny poranek:) A dzisiaj, to taki zimny wiatr wieje, brrrr.... Buszki napisał(a):Wygrzać łapki po spacerku,to podstawa :). A moja Chicha wczoraj cały dzień na tarasie przesiedziała :roll:.Wpadała tylko na sekundę żeby coś przekąsić,łapki ogrzać i wracała na słoneczko. Takiej to dobrze :) zielona napisał(a):Takie buciki to rewelka, haha nie mogę się napatrzeć. A patrz sobie , patrz :) unikatowydiament napisał(a):świetne psiaki,a poduszka Twoja pewnie lepsza jest niż Sajduchy:lol: Bo Sajducha nie ma podusi :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Fajne spacerki psie macie :) Czasem się uda skrzyknąć ekipę ;) Gezowa napisał(a):Ojej, niby mieszkamy prawie "obok siebie" to jednak u nas dużo więcej śniegu było :). Teraz na szczęście znowu wszystko schodzi, więc może niedługo będzie jakiś spacer :multi:. Nam akurat ten śnieg nie przeszkadza, o ile młody biega, bo wtedy nie czuje chłodu, ale jak tak czytam, że tu łapki marzną, tam buciki, tam coś tam... Te baski to ciepłolubne są jak koty ;). Słyszałam, że whippety też, ale mój to ma bardziej skłonności samobójcze jak siedzi na słońcu, jęzor mu bokiem wyłazi, ledwo dycha, ale siedzi, bo fajnie grzeje :lol:. Podobnie jest zresztą w łóżeczku pod kołderką... Choćby mu było ciepło - nie wyjdzie. Czasami się budzę w nocy, bo słyszę jak biedak dyszy gdzieś schowany pod tą kołdrą i trzeba gnojka "wydobyć" :evil_lol:. Saidi za długo pod przykryciem nie wytrzyma, zaraz się rozkopie i wychodzi na wierzch :) Niestety totalny powrót zimy, więc spacer pewnie uda nam się zorganizować dopiero po Świętach :shake: M&S napisał(a):Hej Sajduchy, co u was? A, jakoś leci. Praca, dom, spacer. Te ostatnie, to ostatnio nie za długie, aura paskudna, zupełnie nie baskowa :shake: Quote
Błyskotka Posted March 23, 2013 Posted March 23, 2013 No pogoda okropna. Mamy zimę tej wiosny :( Quote
jamnicze Posted March 26, 2013 Author Posted March 26, 2013 Błyskotka napisał(a):No pogoda okropna. Mamy zimę tej wiosny :( M&S napisał(a):Poniedziałkowe dzień dobry :) Izabela124. napisał(a):Witam się :) Cześć dziewczyny. Pogoda nas nie rozpieszcza, ale dzisiaj wyszło słoneczko i postanowiłam wziąć małą zołzę na dłuższy spacer ... no i kiszka :angryy: Sajdusisko ... no właśnie nawet nie wiem co zrobiła sobie w łapsko :roll:. Pognała za psami, leci, patrzę jakby nieco kulała, podnosi łapę. No to wołam ja, przybiega jakgdyby nic. W domu dokładnie oglądam łapę, brak skaleczeń, złamań, zwichnięć, cierni :roll:. Ma zaczerwienione nieco między palcami. Byliśmy od razu u weta, powiedział, że "psom się tak robi", kazał moczyć w riwanolu, smarować maścią z antybiotykiem i tyle - ma przejść po 3 dniach, niestety ograniczyć spacery :shake: Quote
Asiaczek Posted March 26, 2013 Posted March 26, 2013 zielona napisał(a):Takie buciki to rewelka, haha nie mogę się napatrzeć. I to chyba sa nawet odbalskowe...? pzdr. Quote
Korenia Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 jamnicze napisał(a): Ma zaczerwienione nieco między palcami. Byliśmy od razu u weta, powiedział, że "psom się tak robi", kazał moczyć w riwanolu, smarować maścią z antybiotykiem i tyle - ma przejść po 3 dniach, niestety ograniczyć spacery :shake: Zapalenie szpary międzypalcowej? My to X razy w roku mamy :shake: Byle nie lizała, bo będzie się babrać! Quote
Buszki Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Biedna Sajdulka...Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy :). Quote
Błyskotka Posted March 27, 2013 Posted March 27, 2013 Szybkiego powrotu do zdrowia dla Sajduni :) Quote
jamnicze Posted March 28, 2013 Author Posted March 28, 2013 [quote name='Asiaczek']I to chyba sa nawet odbalskowe...? pzdr.[/QUOTE] A jak! :lol: [quote name='Korenia']Zapalenie szpary międzypalcowej? My to X razy w roku mamy :shake: Byle nie lizała, bo będzie się babrać![/QUOTE] Dzięki, wet nawet nie powiedział co to :shake:. Saidi pierwszy raz się to przytrafiło. Teraz jest paskudna okrywa lodowa na starym śniegu, myślę, że to od tego. No i wet kazał przemywać po każdym spacerze łapy, bo sól wiele psich łap drażni :shake: [quote name='Buszki']Biedna Sajdulka...Szybkiego powrotu do zdrowia życzymy :).[/QUOTE] [quote name='M&S']Doberek :) Zdrówka Sajdi[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Szybkiego powrotu do zdrowia dla Sajduni :)[/QUOTE] [quote name='M&S']Cześć :) Pozdrawiamy.[/QUOTE] Dziękujemy wszystkim za ciepłe słowa. Saidi ma się lepiej, chodzi normalnie i nic by nie było widać, gdyby nie żółta łapa :evil_lol:. Mam nadzieję, że przez miesiąc jakoś ten kolor zejdzie, bo już mi za wystawami tęskno ;) Quote
Buszki Posted March 29, 2013 Posted March 29, 2013 Grunt,że lepiej a kolorkiem się nie przejmuj,pobiałkujesz przed wystawą :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted March 29, 2013 Author Posted March 29, 2013 [quote name='Buszki']Grunt,że lepiej a kolorkiem się nie przejmuj,pobiałkujesz przed wystawą :evil_lol:. Hi hi, właśnie sobie pomyślałam o mące ziemniaczanej i ... deszczu :diabloti: [quote name='M&S']Ważne, że łapka się goi:) Pewnie, zdrówko najważniejsze ! [quote name='Błyskotka']Zejdzie, zejdzie ;) Też mam taką nadzieję :) [quote name='Izabela124.']Zdrówka Sajdi życzę :) Dzięki :) [quote name='M&S'] Dziękujemy za śliczne życzenia :) Quote
Oscar Patric Posted March 30, 2013 Posted March 30, 2013 [FONT=Verdana]Alleluja dziś śpiewamy,[/FONT] [FONT=Verdana]Bogu cześć i chwałę dajmy,[/FONT] [FONT=Verdana]Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,[/FONT] [FONT=Verdana]Tego świata Odkupiciel.[/FONT] [FONT=Verdana]Zdrowia, radości i powodzenia[/FONT] [FONT=Verdana]To są najszczersze moje życzenia.[/FONT] Quote
jamnicze Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='unikatowydiament'][FONT=Verdana]Alleluja dziś śpiewamy,[/FONT] [FONT=Verdana]Bogu cześć i chwałę dajmy,[/FONT] [FONT=Verdana]Bo zmartwychwstał nasz Zbawiciel,[/FONT] [FONT=Verdana]Tego świata Odkupiciel.[/FONT] [FONT=Verdana]Zdrowia, radości i powodzenia[/FONT] [FONT=Verdana]To są najszczersze moje życzenia.[/FONT] [quote name='Błyskotka']Smacznego jajka :) [quote name='bety']Wesołych Świąt :) Pzdr [quote name='Asiaczek']Witamy sie przy mijających Świętach:) Pzdr. Bardzo dziękuję za życzenia :) Quote
jamnicze Posted April 2, 2013 Author Posted April 2, 2013 [quote name='M&S']Cześc po Świętach;)[/QUOTE] Hej, hej :bye: Quote
Recommended Posts