Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Sajduchy

M&S napisał(a):
Hello we wtorek:)

Asiaczek napisał(a):
Hejka:)

pzdr.

M&S napisał(a):
Cześć Sajduchy:)

Zamroziło was?

unikatowydiament napisał(a):
hejoł wieczorkiem:)

Hej, hej :)

O rany, to już tak długo mnie tu nie było? :crazyeye:. Ale ten czas leci.
Trochę nas przymroziło. Dzisiaj Sajducha znowu na spacerze piszczała i łapki podnosiła, wieczorem, to na ogół zakładam jej już buty. Całkiem sprawnie już w nich chodzi, a nawet biega ;)

Posted

Buszki napisał(a):
To ja bym chętnie zobaczyła Sajdunię biegającą w butkach :).

Najlepszy byłby film, ale nie umiem wrzucać :roll:
No i my najczęściej w butach chodzimy wieczorem, to i na zdjęciach nic nie wyjdzie, ale pomyślę :)
Teraz w południe, to butów nie zakładam, bo ja puszczam aby sobie pobiegała, a w zaspie będzie je trudno odnaleźć :evil_lol:.

Zresztą ja nie wiem, jak ja je zakładam, to je gubi, jak TZ założy, to zawsze wraca w komplecie :roll:
A w tym roku dostała jeszcze skarpetki, bo w zeszłym miałam wrażenie, że ją lekko obcierały, i faktycznie jest lepiej, a ona chętniej w nich biega :)

Posted

Buszki napisał(a):
Fajne te buciki,ale już widzę jak moje ściągają je sobie na wzajem :evil_lol:.

Fakt, przy takim stadzie, to nie wiem jak by to wyglądało ;)
Saidi doskonale wie, że butki na dworze się przydają i tam po prostu w nich chodzi - bez protestu, ale w dom, to co innego, tu się je ściąga :diabloti:
Korenia napisał(a):
Jamnicze możesz mi wysłać filmik na maila to wrzucę :) reniako(małpa)o2.pl ;)

Ok, dzięki, jak nagram jakiś fajny, to wyślę :)
Gezowa napisał(a):
Super buciory :). Gdzie kupiliście? Czasami zastanawiam się całkiem poważnie czy odziać w nie moją łajzę, która ciągle sobie coś rozwala :mad:

Buciorki są fajne, na wibramach :diabloti:. Ale nie wiem gdzie kupił, bo to był prezent na zeszłoroczną Gwiazdkę (w tym roku do kompletu dostała skarpetki i kubraczek ;))

Posted

Wygrzać łapki po spacerku,to podstawa :).
A moja Chicha wczoraj cały dzień na tarasie przesiedziała :roll:.Wpadała tylko na sekundę żeby coś przekąsić,łapki ogrzać i wracała na słoneczko.

Posted

jamnicze napisał(a):
O, tu mam jedno zdjęcie jak pierwszy raz założyliśmy Saidi buty i puściliśmy na korytarz aby się z nimi nieco oswoiła :)

Takie buciki to rewelka, haha nie mogę się napatrzeć.

Posted

Ojej, niby mieszkamy prawie "obok siebie" to jednak u nas dużo więcej śniegu było :). Teraz na szczęście znowu wszystko schodzi, więc może niedługo będzie jakiś spacer :multi:. Nam akurat ten śnieg nie przeszkadza, o ile młody biega, bo wtedy nie czuje chłodu, ale jak tak czytam, że tu łapki marzną, tam buciki, tam coś tam... Te baski to ciepłolubne są jak koty ;). Słyszałam, że whippety też, ale mój to ma bardziej skłonności samobójcze jak siedzi na słońcu, jęzor mu bokiem wyłazi, ledwo dycha, ale siedzi, bo fajnie grzeje :lol:. Podobnie jest zresztą w łóżeczku pod kołderką... Choćby mu było ciepło - nie wyjdzie. Czasami się budzę w nocy, bo słyszę jak biedak dyszy gdzieś schowany pod tą kołdrą i trzeba gnojka "wydobyć" :evil_lol:.