jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 M&S napisał(a):Cześć Sajduchy M&S napisał(a):Hello we wtorek:) Asiaczek napisał(a):Hejka:) pzdr. M&S napisał(a):Cześć Sajduchy:) Zamroziło was? unikatowydiament napisał(a):hejoł wieczorkiem:) Hej, hej :) O rany, to już tak długo mnie tu nie było? :crazyeye:. Ale ten czas leci. Trochę nas przymroziło. Dzisiaj Sajducha znowu na spacerze piszczała i łapki podnosiła, wieczorem, to na ogół zakładam jej już buty. Całkiem sprawnie już w nich chodzi, a nawet biega ;) Quote
Buszki Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 To ja bym chętnie zobaczyła Sajdunię biegającą w butkach :). Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Buszki napisał(a):To ja bym chętnie zobaczyła Sajdunię biegającą w butkach :). Najlepszy byłby film, ale nie umiem wrzucać :roll: No i my najczęściej w butach chodzimy wieczorem, to i na zdjęciach nic nie wyjdzie, ale pomyślę :) Teraz w południe, to butów nie zakładam, bo ja puszczam aby sobie pobiegała, a w zaspie będzie je trudno odnaleźć :evil_lol:. Zresztą ja nie wiem, jak ja je zakładam, to je gubi, jak TZ założy, to zawsze wraca w komplecie :roll: A w tym roku dostała jeszcze skarpetki, bo w zeszłym miałam wrażenie, że ją lekko obcierały, i faktycznie jest lepiej, a ona chętniej w nich biega :) Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 O, tu mam jedno zdjęcie jak pierwszy raz założyliśmy Saidi buty i puściliśmy na korytarz aby się z nimi nieco oswoiła :) Quote
Buszki Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Fajne te buciki,ale już widzę jak moje ściągają je sobie na wzajem :evil_lol:. Quote
Korenia Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Jamnicze możesz mi wysłać filmik na maila to wrzucę :) reniako(małpa)o2.pl ;) Quote
Gezowa Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 Super buciory :). Gdzie kupiliście? Czasami zastanawiam się całkiem poważnie czy odziać w nie moją łajzę, która ciągle sobie coś rozwala :mad: Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Buszki napisał(a):Fajne te buciki,ale już widzę jak moje ściągają je sobie na wzajem :evil_lol:. Fakt, przy takim stadzie, to nie wiem jak by to wyglądało ;) Saidi doskonale wie, że butki na dworze się przydają i tam po prostu w nich chodzi - bez protestu, ale w dom, to co innego, tu się je ściąga :diabloti: Korenia napisał(a):Jamnicze możesz mi wysłać filmik na maila to wrzucę :) reniako(małpa)o2.pl ;) Ok, dzięki, jak nagram jakiś fajny, to wyślę :) Gezowa napisał(a):Super buciory :). Gdzie kupiliście? Czasami zastanawiam się całkiem poważnie czy odziać w nie moją łajzę, która ciągle sobie coś rozwala :mad: Buciorki są fajne, na wibramach :diabloti:. Ale nie wiem gdzie kupił, bo to był prezent na zeszłoroczną Gwiazdkę (w tym roku do kompletu dostała skarpetki i kubraczek ;)) Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Dzisiaj mieliśmy w południe trochę słoneczka i trzeba to było wykorzystać :) Na spacer wybrały się: Saidi Czester i goszczący już w tej galerii Edek Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 Saidi tropowiec :) niuch, niuch, może jakieś myszki się już obudziły? no co? Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 no dawaj tego smaka, dawaj ja też chcę... ech, niewygodnie się w tym żuje ... Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 a po spacerze trzeba ugrzać łapusie :) Tylko czemu w moją podusię? :mad: Quote
jamnicze Posted March 16, 2013 Author Posted March 16, 2013 M&S napisał(a):Fajny zimowy spacerros:) A potem jak obiad smakował! :sabber: Quote
M&S Posted March 16, 2013 Posted March 16, 2013 jamnicze napisał(a):A potem jak obiad smakował! :sabber: To się wie;) Quote
Buszki Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 Wygrzać łapki po spacerku,to podstawa :). A moja Chicha wczoraj cały dzień na tarasie przesiedziała :roll:.Wpadała tylko na sekundę żeby coś przekąsić,łapki ogrzać i wracała na słoneczko. Quote
zielona Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 jamnicze napisał(a):O, tu mam jedno zdjęcie jak pierwszy raz założyliśmy Saidi buty i puściliśmy na korytarz aby się z nimi nieco oswoiła :) Takie buciki to rewelka, haha nie mogę się napatrzeć. Quote
Oscar Patric Posted March 17, 2013 Posted March 17, 2013 świetne psiaki,a poduszka Twoja pewnie lepsza jest niż Sajduchy:lol: Quote
Gezowa Posted March 18, 2013 Posted March 18, 2013 Ojej, niby mieszkamy prawie "obok siebie" to jednak u nas dużo więcej śniegu było :). Teraz na szczęście znowu wszystko schodzi, więc może niedługo będzie jakiś spacer :multi:. Nam akurat ten śnieg nie przeszkadza, o ile młody biega, bo wtedy nie czuje chłodu, ale jak tak czytam, że tu łapki marzną, tam buciki, tam coś tam... Te baski to ciepłolubne są jak koty ;). Słyszałam, że whippety też, ale mój to ma bardziej skłonności samobójcze jak siedzi na słońcu, jęzor mu bokiem wyłazi, ledwo dycha, ale siedzi, bo fajnie grzeje :lol:. Podobnie jest zresztą w łóżeczku pod kołderką... Choćby mu było ciepło - nie wyjdzie. Czasami się budzę w nocy, bo słyszę jak biedak dyszy gdzieś schowany pod tą kołdrą i trzeba gnojka "wydobyć" :evil_lol:. Quote
Recommended Posts