jamnicze Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='Buszki']Sto lat,sto lat...!!!!!Samych pyszności z okazji urodzin :).[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']No to wszystkiego dobrego dla niej i rodzeństwa :)[/QUOTE] [quote name='bety']STO LAT :) Pzdr[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']gratulacje,najlepszego:multi::new-bday::new-bday::new-bday:[/QUOTE] [quote name='Metheora']Piękności :) Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego :)[/QUOTE] Cha, cha, to małe niedomówienie :lol: Zdjęcie jest z urodzin, ale te odbyły się 2 grudnia :evil_lol: Quote
agaciaaa Posted March 6, 2013 Posted March 6, 2013 Cześć Jamnicze, dawno mnie tu nie było ;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3982_zpsac5d6fd6.jpg haha świetna mina, i te łapki :p Quote
jamnicze Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='M&S']Fajna młodzieżówka:lol:[/QUOTE] Dzięki, mi też się podoba :) Quote
jamnicze Posted March 6, 2013 Author Posted March 6, 2013 [quote name='agaciaaa']Cześć Jamnicze, dawno mnie tu nie było ;) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3982_zpsac5d6fd6.jpg haha świetna mina, i te łapki :p Oj, dawno, dawno, ale bardzo się cieszę, że znalazłaś chwilkę i do nas zajrzałaś :) A na zdjęciu jest córka Saidi -Judi :) Quote
Buszki Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='jamnicze']Cha, cha, to małe niedomówienie :lol: Zdjęcie jest z urodzin, ale te odbyły się 2 grudnia :evil_lol:[/QUOTE] Toś nas w baska zrobiła :evil_lol:. Quote
Błyskotka Posted March 7, 2013 Posted March 7, 2013 [quote name='jamnicze']Cha, cha, to małe niedomówienie :lol: Zdjęcie jest z urodzin, ale te odbyły się 2 grudnia :evil_lol:[/QUOTE] Co tam ;) Urodziny 2 razy w roku to coś fajowego ;) Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Buszki']Toś nas w baska zrobiła :evil_lol:. :diabloti: [quote name='M&S'] Hejo :) [quote name='Błyskotka']Co tam ;) Urodziny 2 razy w roku to coś fajowego ;) Też prawda :) [quote name='M&S']Dobry wieczór :) dzień dobry. Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='M&S']Hej popołudniowo :)[/QUOTE] Hej, właśnie wróciliśmy ze spaceru, Sajducha padła :lol:, obiadek się gotuje, to ja mam chwilkę dla siebie i na dogo ;) Quote
M&S Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='jamnicze']Hej, właśnie wróciliśmy ze spaceru, Sajducha padła :lol:, obiadek się gotuje, to ja mam chwilkę dla siebie i na dogo ;)[/QUOTE] My też byliśmy w lesie na troszkę, obiadek na ogniu;) a ja popijam sobie ciepłą herbatkę :) Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 U nas dzisiaj dosyć zimno, bez rękawiczek ręce grabieją. Za to w lesie byliśmy w środę i było na prawdę cudownie :loveu:. Słoneczko świeciło, ptaszki ćwierkały, a psy ganiały :lol: Quote
Gezowa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='jamnicze']U nas dzisiaj dosyć zimno, bez rękawiczek ręce grabieją. Za to w lesie byliśmy w środę i było na prawdę cudownie :loveu:. Słoneczko świeciło, ptaszki ćwierkały, a psy ganiały :lol:[/QUOTE] O tak, w środę było cudownie. Jakieś 4 godziny na spacerku nam zeszło, bo aż się nie chciało do domu wracać :D Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 [quote name='Gezowa']O tak, w środę było cudownie. Jakieś 4 godziny na spacerku nam zeszło, bo aż się nie chciało do domu wracać :D[/QUOTE] My byłysmy nieco krócej, tylko 2 godzinki ;) No tośmy się minęli, my na plaży byłyśmy we wtorek :evil_lol: Quote
Gezowa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Jak nie mam nic do roboty to spacer jest naprawdę długi, a tak to z reguły właśnie około półtorej godziny nam schodzi :). Efekt i tak jest taki sam w obu przypadkach - psa nie ma do wieczora :diabloti:. Szkoda tylko, że teraz podobno ma się mocno popsuć ta pogoda... :/ Quote
jamnicze Posted March 9, 2013 Author Posted March 9, 2013 No niestety, jak jest zimno, a zwłaszcza deszczowo, to nam dłuższe spacery odpadają. Saidi nie lubi takiej pogody, w końcu to afrykańczyk ;) Quote
Gezowa Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 Młody nie lubi tylko jak jest tak mocno wietrznie (i zimno też). Chyba jakoś w styczniu (?) piździło tak konkretnie i on nawet nie miał ochoty wychodzić na siku. Deszcz nam nie przeszkadza, bo ubierzemy się i lecimy taplać się w błotku :evil_lol:. A śnieg to już w ogóle szał ;). Quote
Izabela124. Posted March 9, 2013 Posted March 9, 2013 [quote name='Asiaczek'] ADHARA Risum Tenatis FCI jest od dzisiaj nowym MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI!!!!!! Gratulacje!!! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3981_zpsd9e59f97.jpg jaka szczekaczka :D Quote
jamnicze Posted March 11, 2013 Author Posted March 11, 2013 [quote name='Gezowa']Młody nie lubi tylko jak jest tak mocno wietrznie (i zimno też). Chyba jakoś w styczniu (?) piździło tak konkretnie i on nawet nie miał ochoty wychodzić na siku. Deszcz nam nie przeszkadza, bo ubierzemy się i lecimy taplać się w błotku :evil_lol:. A śnieg to już w ogóle szał ;). No i mamy powrót zimy :shake: Ze spacerkiem trzeba nieco odczekać. [quote name='Izabela124.']Gratulacje!!! http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3981_zpsd9e59f97.jpg jaka szczekaczka :D Dzięki, malizna ziewała sobie, a wygląda jakby śpiewała :evil_lol: [quote name='unikatowydiament']doberek,mizianki ślemy:) :) Saidi jeszcze śpi, ale później ją wymiziam :) Quote
M&S Posted March 12, 2013 Posted March 12, 2013 [quote name='M&S']Cześć Sajduchy Hello we wtorek:) Quote
Recommended Posts