Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Z przytjemnością. Jest tylko jeden problem - ja się rzadko ruszam bez Saidi, ledwo mi się tym razem udało. A Wasza paskuda pewnie pożarłaby moją psinkę na przystawkę :evil_lol:

A możesz i wpaść z Sajduchą - naszą paskudę jest gdzie odizolować, nie ma problemu. Zjeść by pewnie nie zjadła - jedynie wprasowała w podłogę. :evil_lol:

[quote name='Nanashi']Witajcie po przerwie! :)
Ja już mam swoją małą Panienkę w domu i czekamy do 12stego tygodnia, by się z Wami spotkać :D
A do Dobrego Miasta to dość sporo osób będzie z 3miasta jechało - my też planujemy się tam udać na naszą pierwszą wystawę.

Gratuluję nowego domownika - domyślam się że to maluch od Lilki :)

Jaka dama no no
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3982_zpsac5d6fd6.jpg

Pzdr

Posted

[quote name='Asiaczek']A ja mam olbrzymiego njusa:
ADHARA Risum Tenatis FCI jest od dzisiaj nowym MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI!!!!!!
Brawo Ewa, brawo Adusia:smile:

PZDR.
:loveu::loveu::loveu:, Bardzo się cieszę, że mała jest pokazywana, a Ewa nie wykpi się od szampana :evil_lol: Buziaki dla całej ekipy :p

[quote name='Asiaczek']Siedząca niewinność:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3982_zpsac5d6fd6.jpg

pzdr.
Niewinność - taaaa.......
[quote name='Gezowa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3982_zpsac5d6fd6.jpg już ją uwielbiam :D.

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_3983_zps763dea05.jpg ale to zdjęcie jest moim faworytem :loveu:
Ten rudzielec, to Judi, czyli ALUDRA Risum Tenatis FCI, córka Saidi i Serka :loveu:. Mieszkaja w Sopocie, więc może kiedyś zorganizujemy wspólny spacerek :cool3:. judi ma bardzo przyjazny charakter i uwielbia się bawić z innymi psami :)

Na tym zdjęciu, to dziewczyny w serduszko się ułożyły ;)
[quote name='Buszki']A my się znowu w niedzielę z Adusią widzimy :multi:.
Wiem, wiem i zazdraszczam; z tego wychodzi, że ostatnio widujesz ją częściej ode mnie :placz:
Ewa dziękuje za ciasto, mówiła, że było pyszne. Co upiekłaś? :razz:
[quote name='Błyskotka']Miłego weekendu :)
był całkiem miły, zwłaszcza wiadomość, że Ada skończyła Mł. Champ. Pl :)
[quote name='M&S']Hello, miłego dnia :)
hej, hej :)
[quote name='bety']A możesz i wpaść z Sajduchą - naszą paskudę jest gdzie odizolować, nie ma problemu. Zjeść by pewnie nie zjadła - jedynie wprasowała w podłogę. :evil_lol:

Ale wtedy ja nie mogłabym jej podziwiać, a za sprasowaną Saidi dziękuję :evil_lol:
Dzisiaj na spacerze, to ona próbowała spacyfikować westa :shake:

Posted

Nie chwaląc się,to ciasto faktycznie mi się udało :diabloti:.Upiekłam standardzik,czyli jabłkowo-orzechowo-migdałowe,dobrze wchodzi bez popijania :evil_lol:.
Z Adusi też jestem dumna i cieszę się z dzisiejszego sukcesu,w końcu sama namawiałam Ewę na tą wystawę :cool3:.

Posted

[quote name='Buszki']Nie chwaląc się,to ciasto faktycznie mi się udało :diabloti:.Upiekłam standardzik,czyli jabłkowo-orzechowo-migdałowe,dobrze wchodzi bez popijania :evil_lol:.
Z Adusi też jestem dumna i cieszę się z dzisiejszego sukcesu,w końcu sama namawiałam Ewę na tą wystawę :cool3:.[/QUOTE]
Mmmmmm, brzmi bardzo apetycznie, mam nadzieję, że kiedyś się załapię :). ja zdecydowanie wolę robić sałatki ;)
[quote name='anetta']Chyba bym się bała chodzić po takich szlakach :eviltong: Łańcuch by się urwał i umarł w butach :evil_lol:[/QUOTE]
Kiedyś miałam już takie przeżycie. Szlak na Świnicę, część szlaku oblodzona, ledwie się przez niego przedarłam, a dalej zerwany łańcuch. Przyszedł kryzys, przyssałam się do skały i stwierdziłam, że nie dam rady, niech wzywają helikopter :diabloti:. Ale cóż było robić, trzeba się było pozbierać, uspokoić oddech i dawaj na szczyt ;) Za to widok przy zejściu na Dolinę Pięciu Stawów Polskich wynagrodził mi cały trud i strach :loveu:

Posted

[quote name='jamnicze']Mmmmmm, brzmi bardzo apetycznie, mam nadzieję, że kiedyś się załapię :). ja zdecydowanie wolę robić sałatki ;)

[/QUOTE]

Nooo,sałatkę też bym zjadła :cool3:.

Posted

ADHARA Risum Tenatis FCI jest od dzisiaj nowym MŁODZIEŻOWYM CHAMPIONEM POLSKI!!!!!!
Brawo Ewa, brawo Adusia:)

PZDR.

Gratulacje :-) !!!

Posted

Brawo Ewa, brawo Adusia:)

PZDR.

Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrego popołudnia:)

Posted

[quote name='Buszki']Nooo,sałatkę też bym zjadła :cool3:.
Ja uwielbiam robić sałatki :)
[quote name='gosiaja']Gratulacje :-) !!!

[quote name='M&S']Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Dobrego popołudnia:)

[quote name='Błyskotka']Gratulacje :)
Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Ewy :)
[quote name='M&S']Hejka wieczorkiem :)
Cześć :)

A oto i nasza młodzieżowa championka w dniu swoich pierwszych urodzin :cool3:

Posted

[quote name='Metheora']Piękności :) Gratulacje i Wszystkiego Najlepszego :)[/QUOTE]

Piękności była na wystawie,ale ktoś był taki zaganiany że nawet do nas nie zaglądnął :mad:.