Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

A ponieważ za oknem ziąb i biel (z szarością ;)) postanowiłam wprowadzić trochę letnich klimatów, czyli wakacyjne góry :)

Tatry wysokie - Słowacja

Tu w dole widać nasz górski hotel

tatrzańskie roślinki

góry :)

i ich mieszkaniec - świstak we własnej osobie :loveu:

Posted

No to się drapiemy na szczyt ;)

i już na górze

przy zejściu załamanie pogody

i mieszkaniec okolic hotelu - przyszedł sprawdzić śmietnik i co mu ludzie z kuchni przyniosą :)

Posted

Oj, pięknie, pięknie tam było.
A hotel położony wysoko więc połowa drogi zaoszczędzona. Ta mozolna i nudniejsza przez las, po prostu hop - i juz jesteś na wysokości kosówki :lol:

Posted

Nareszcie wpadamy do dziewczyny, żeby się przywitać :)
Zdjęcia świetne... Też mam nadzieję, że w tym roku będziemy wędrować z młodym po górach :loveu:. W sumie na długo przed wzięciem gnojka, czytałam i dowiadywałam się które szlaki są "przyjazne" psom :lol:. Takie przygotowywanie zawczasu, a co :).

Posted

[quote name='Buszki']Aż mi ciepełko po pleckach przebiegło :).

Śliczny,taki chudzieńki ale coś w nim jest :loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/gory/IMG_2113_zps10cdc507.jpg
Dla równowagi i ochłody zaraz dam zimowy spacer ;)
Chudzieńki ale śliczny, widać, że zdrowy :loveu:
[quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/gory/IMG_2077_zpsd87019ac.jpg piękny widok :)
[quote name='M&S']Piękne fotki :)
[quote name='Błyskotka']Świetna wspinaczka :)
[quote name='unikatowydiament']wspaniałe widoki:loveu:
Cieszę się, że widoczki się podobały :)
[quote name='M&S']Niedzielne dzień dobry :)
Witam, witam :)

Posted

Gezowa napisał(a):
Nareszcie wpadamy do dziewczyny, żeby się przywitać :)
Zdjęcia świetne... Też mam nadzieję, że w tym roku będziemy wędrować z młodym po górach :loveu:. W sumie na długo przed wzięciem gnojka, czytałam i dowiadywałam się które szlaki są "przyjazne" psom :lol:. Takie przygotowywanie zawczasu, a co :).

Hejka,
fajnie, że zawitaliście do naszej galerii, zaraz dodam zdjęcia z sobotniego spaceru po plaży z Adusią - córką Saidi :loveu:

Ale te przyjazne szlaki, to chyba nie w polskich Tatrach? O, przepraszam przez pewien czas można było przejść Doliną Chochołowską, ale coś słyszałam, że się z tego wycofali. Generalnie w Polsce, to na teren Parków Narodowych chyba nie wolno wchodzić z psami, a szkoda :shake:

Jak macie jakieś fajne miejsca gdzie można wędrować z psem, to napisz, może skorzystamy :razz:

Posted

W sobotę pomimo pochmurnej pogody wybrałyśmy się na plażę w Orłowie, jest tam nieco wężej niż u mnie, ale za to mniej ludzi.

A oto i bohaterki:

Sajdusia:)

i Adusia :)

przyczajka na matkę :evil_lol:

I dawaaaaajjjjjjjj......

Posted

[quote name='jamnicze']Hejka,
fajnie, że zawitaliście do naszej galerii, zaraz dodam zdjęcia z sobotniego spaceru po plaży z Adusią - córką Saidi :loveu:

Ale te przyjazne szlaki, to chyba nie w polskich Tatrach? O, przepraszam przez pewien czas można było przejść Doliną Chochołowską, ale coś słyszałam, że się z tego wycofali. Generalnie w Polsce, to na teren Parków Narodowych chyba nie wolno wchodzić z psami, a szkoda :shake:

Jak macie jakieś fajne miejsca gdzie można wędrować z psem, to napisz, może skorzystamy :razz:
Właśnie był nawet wątek na dogo o szlakach, na które można wejść z psami. Musiałabym poszukać :).

http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/62_zpsb7f62c29.jpg :loveu::loveu:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/56_zps9904fdff.jpg jakie skupienie :razz:
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/50_zps16bdfd72.jpg to jest świetne, haha :D
Widzę, że nie tylko młodego tak wcześnie do wojska wzięli :cool3:

Fajnie jest mieć kontakt z rodzinką swojego psiaka. U nas niestety cisza :shake:. Pół biedy jakby mieli konta i galerie na dogo czy na charcim forum, żeby wklejać zdjęcia i porozmawiać, a tak to nie wiesz co się z nimi wszystkimi dzieje. Hodowca nas olał kompletnie, jedynie od ojca młodego stara się nawiązać jakiś kontakt, zdjęcia mu robi na wystawach, rozmawia itd. Brat miotowy ponoć był na wystawie w Bydgoszczy (dziennej, my byliśmy na nocnej, bo dzienna nam nie pasowała :/) i na tym informacje właściwie się kończą :roll:

Posted

Gezowa napisał(a):

Fajnie jest mieć kontakt z rodzinką swojego psiaka. U nas niestety cisza :shake:. Pół biedy jakby mieli konta i galerie na dogo czy na charcim forum, żeby wklejać zdjęcia i porozmawiać, a tak to nie wiesz co się z nimi wszystkimi dzieje. Hodowca nas olał kompletnie, jedynie od ojca młodego stara się nawiązać jakiś kontakt, zdjęcia mu robi na wystawach, rozmawia itd. Brat miotowy ponoć był na wystawie w Bydgoszczy (dziennej, my byliśmy na nocnej, bo dzienna nam nie pasowała :/) i na tym informacje właściwie się kończą :roll:

Niestety niektórzy hodowcy tacy są :shake: - nie interesują się dalszym losem tego co wyhodowali.
Ja z hodowcą mojej jednej suki nadal mam kontakt, telefoniczno-mailowy choć sunia już za TM, a sama hodowczyni już nie hoduje.

jamnicze - fotki bardzo fajne.

Pzdr