magdola Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 Błyskotka napisał(a):Smacznego pączka :) Oby wszystkie "poszły" w cycki :diabloti: Quote
magdola Posted February 7, 2013 Posted February 7, 2013 [quote name='gosiaja']chyba nie pójdą mam to na fb na tablicy :P dlatego napisalam, ze mam nadzieje.....:D Quote
Asiaczek Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 jamnicze, znowu powiesz, że masz tak duzo pracy, że nie możesz wchodzic na DGM... prosze sie tutaj meldowac:) pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 witamy się cieplutko,całusy zasyłamy:) Quote
jamnicze Posted February 9, 2013 Author Posted February 9, 2013 [quote name='Błyskotka']Smacznego pączka :) Mniam, mniam, pożarłam aż 4 :crazyeye::diabloti: [quote name='magdola']Oby wszystkie "poszły" w cycki :diabloti: Marzenia ściętej głowy :evil_lol: [quote name='gosiaja']chyba nie pójdą [quote name='Izabela124.']Witaj jamnicze :) No mi gosiaja rozwiała wszelkie nadzieje :placz: [quote name='M&S']Hej, miłego wieczoru :) hej, hej [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,całusy zasyłamy:) Dzieki, od nas też mizianka dla Księciunia :) [quote name='M&S']Cześć :) Miłego popołudnia. Oj, leniwe to ono jest, ale miłe? Ni za bardzo, łeb mi pęka i ledwo oddycham :shake: [quote name='Asiaczek']jamnicze, znowu powiesz, że masz tak duzo pracy, że nie możesz wchodzic na DGM... prosze sie tutaj meldowac:)pzdr. Bo mam :eviltong: A teraz na domiar złego się rozchorowałam :placz:. Zatoki mi znowu poszły. Muszę się przez weekend podkurować. Quote
Buszki Posted February 9, 2013 Posted February 9, 2013 To paskudnie,ja katar zawsze kończę zatokami :(. Kuruj się,kuruj :). Quote
Asiaczek Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 A czemu jeden Azisek na sznurku, co? Był niegrzeczny? http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/Ada/IMG_0004_zpsaf02133b.jpg pzdr. Quote
gosiaja Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 bo Aziz był niegrzeczny i świnkę chciał zjeść Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 gosiaja napisał(a):bo Aziz był niegrzeczny i świnkę chciał zjeść Żywca mu się zachciało :evil_lol: Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Buszki napisał(a):No bo świnki się je :evil_lol:. No własnie ;) Quote
Asiaczek Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 gosiaja napisał(a):bo Aziz był niegrzeczny i świnkę chciał zjeść chodzące mięsko:) pzdr. Quote
jamnicze Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Ja wam dam chodzące mięsko :mad:. Świnka to towarzyszka Adusi i nie jest do konsumpcji :mad:. Bo komu Adusia podkradałaby sianko? :evil_lol: Co do chorubska, to dziękuję za dobre słowo. U mnie to też przebiega fazami: najpierw gardło, potem ból głowy i zatoki, na koniec katar i kaszel - właśnie wchodzę w tą fazę :shake: Quote
Asiaczek Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Licze, że do 18 lutego to się wykurujesz:) Pzdr. Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 jamnicze napisał(a):Ja wam dam chodzące mięsko :mad:. Świnka to towarzyszka Adusi i nie jest do konsumpcji :mad:. Bo komu Adusia podkradałaby sianko? :evil_lol: Co do chorubska, to dziękuję za dobre słowo. U mnie to też przebiega fazami: najpierw gardło, potem ból głowy i zatoki, na koniec katar i kaszel - właśnie wchodzę w tą fazę :shake: Oj tam, oj tam świnka, to świnka;) Jamnicze, a Ty przecież niedawno miałaś chyba problemy z przeziębieniem? Asiaczek napisał(a):Licze, że do 18 lutego to się wykurujesz:) Pzdr. Ja też liczę. Quote
jamnicze Posted February 10, 2013 Author Posted February 10, 2013 Asiaczek napisał(a):Licze, że do 18 lutego to się wykurujesz:) Pzdr. Też mam nadzieję ;). Musiałoby mnie powalić, tak łatwo sobie tej wizyty nie odpuszczę :razz: M&S napisał(a):Oj tam, oj tam świnka, to świnka;) Jamnicze, a Ty przecież niedawno miałaś chyba problemy z przeziębieniem? Ja też liczę. No niestety, ja podatna jestem, do tego nasz nadmorski klimat wcale mi nie służy :shake: Quote
Buszki Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Aziz wie,że futerkowe są dobre :).Chicha dzisiaj całą mysz wciągnęła,nie zdążyłam Jej wyciągnąć z pysia :roll:. Quote
M&S Posted February 10, 2013 Posted February 10, 2013 Buszki napisał(a):Aziz wie,że futerkowe są dobre :).Chicha dzisiaj całą mysz wciągnęła,nie zdążyłam Jej wyciągnąć z pysia :roll:. Żywca jej się zachciało;) Quote
Recommended Posts