Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

jamnicze napisał(a):
No coś ty? To tak bym się rąbnęła? Wydawało mi się, że w pierwszej wersji był Kaźmierski :tard:, no ale mówi się trudno.

A Wy będziecie?

Kaźmierski jest głównie od terierów;)

Tak myślę, że będziemy...

Posted

Wiem, że od terierów, ale na V też ma uprawnienia i już widziałam go wpisanego na naszą grupę na innych wystawach.

To fajnie, do zobaczenia :). A przyjeżdżacie na kilka dni, czy tylko na wystawę?

Posted

jamnicze napisał(a):
Tak, tak, będziemy :) Będzie też sajdusiowa córeczka Ada :loveu:. Niestety zmienili nam sędziego :angryy:.
Rozumiem, że też będziesz? Podejdź do nas, bo ja pewnie nie rozpoznam :oops:

Tak będę! ;) Jak Was odnajdę to podejdę! :lol: No to Sajdusiowa córeczka to moja imienniczka, na pewno to piesek z piekła rodem. :evil_lol:

Posted

jamnicze - jak gardło? Ja, jak mam zapalenie krtani to uzywam takich tbl. do ssania "Tymianek i podbiał". Dobrze się po nich czuję i pomagają. W przeciwieństwie do Strepsilsu, po którym chce mi się .... wymiotować....
Zdrówka.

pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
To już lepiej sanki przypiąć albo wózek i heja do przodu :)

Ale możecie mi wierzyć, że i baski potrafią nieźle pociągnąć. Jak zaczęłam biec przed zaprzęgiem, to hamulcowa gosiaja zaraz czaczęła krzyczeć, że ją za chwilę kręgosłup wyprzedzi :diabloti:

Biedna Gosiaja :)

Taaaaaaaaaa cudownie jest w służbie zdrowia :shake: - my żeby dostać się do naszego lekarza to musimy przed 6 rano stanąć w kolejce (bo na telefon nie rejestrują). :mad::angryy:

Dużo zdrówka.

Pzdr

Posted

M&S napisał(a):
Wiem, że ma uprawnienia.

Zapewne przyjedziemy w sobotę, to nie ta pora roku, żeby jednego dnia jechać i wracać.

To może się spotkamy wieczorkiem na jakiejś kawusi i pogaduchach? :cool3:
Don_Vito napisał(a):
Tak będę! ;) Jak Was odnajdę to podejdę! :lol: No to Sajdusiowa córeczka to moja imienniczka, na pewno to piesek z piekła rodem. :evil_lol:

Poniekąd :evil_lol:. ma charakterek mamusi, tna do ludzików jest miziasta, ale bez nachalności, za to inne psice :diabloti: i też atak zaczęła od innego basenji :evil_lol:, a co jej będzie konkurencja rosła :eviltong:
Asiaczek napisał(a):
jamnicze - jak gardło? Ja, jak mam zapalenie krtani to uzywam takich tbl. do ssania "Tymianek i podbiał". Dobrze się po nich czuję i pomagają. W przeciwieństwie do Strepsilsu, po którym chce mi się .... wymiotować....
Zdrówka.

pzdr.

Też znam i lubię tymianek z podbiałae, one dodatkowo mają właściwości nawilżające. i jeszcze popijam syropkiem z prawoślazem ;)
tym razem jednak niałam jeszcze jakieś tabletki do ssania z propolisem - fuuuuu, dość ostre to było ale grunt, że poskutkowało.

bety napisał(a):
Biedna Gosiaja :)

Taaaaaaaaaa cudownie jest w służbie zdrowia :shake: - my żeby dostać się do naszego lekarza to musimy przed 6 rano stanąć w kolejce (bo na telefon nie rejestrują). :mad::angryy:

Dużo zdrówka.

Pzdr

właśnie się dowiedziałam, że nie przychodnia nie może odmówić przyjęcia w wypatkach nagłego zachorowania i powinnam nalegać na przyjęcie (mogą mi najwyżej skierować do innego lekarza), no cóż, ale jak człowiek chori i fatalnie się czuje, to i siły domagać się swoich praw nie ma :shake:

Posted

[quote name='Asiaczek']Hej, hej, jamnicze, zyjesz?

pzdr.

[quote name='unikatowydiament']doberek,jak się czujesz?

pozdrawiamy:)

[quote name='M&S']Witanko, jak samopoczucie?

[quote name='M&S']Witanko:)

Jak się czujesz?

Dzięki dziewczyny, już jest lepiej.Gardło już mniej czerwone i nie czuję takiego uścisku na nim, ale żeby całkiem było zdrowe, to też nie. Wydaje mi się, że to suche powietrze mnie tak załatwia. U nas w domu wilgotność poniżej normy i niestety jest to odczuwalne. Źle się przez to śpi i oddycha.

Posted

magdola napisał(a):
Nie wiem o co chodzi bo mnie tu nie było dluuuugo, ale sto lat i jeszcze jeden..... A o co kaman?????
cos ważnego? Było???.

Hej, hej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziałaś :)
Nic takiego, po prostu dostałam jakiejś infekcji gardła, a wizytę u lekarza dostałam dopiero na " za tydzień" ;)

Posted

jamnicze napisał(a):
Hej, hej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziałaś :)
Nic takiego, po prostu dostałam jakiejś infekcji gardła, a wizytę u lekarza dostałam dopiero na " za tydzień" ;)

No to zdrowka....uffff a juz myslalam , ze jakieś maluchy mnie ominęły :p Hihi my cała rodzina grypę przeszliśmy :D

Posted

jamnicze napisał(a):
To może się spotkamy wieczorkiem na jakiejś kawusi i pogaduchach? :cool3:

Z przyjemnością, ale nie wiem jak będzie, bo Marysia jest chora i jak nie dojdzie do siebie ( w co osobiscie wątpię), to może przyjadę w niedzielę na sama wystawę.

Miłego wtorku:)

Posted

M&S napisał(a):
Z przyjemnością, ale nie wiem jak będzie, bo Marysia jest chora i jak nie dojdzie do siebie ( w co osobiscie wątpię), to może przyjadę w niedzielę na sama wystawę.

Miłego wtorku:)

Oj, nie miała kiedy się rozchorować? :mad:. A Ty tylko młodego wystawiasz?
Izabela124. napisał(a):
Dużo zdrówka życzę :)

dzięki, przyda się.
Buszki napisał(a):
U nas też zaraza,synek grypę ma.Zresztą wszyscy w koło są chorzy,nawet w wiadomościach mówili,że jakieś grypsko znowu zaatakowało.

No niestety, też słyszałam i pewnie dlatego takie kolejki do rodzinnego, bo do tej pory nie miałam większych problemów aby dostać się do lekarza.