M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Zdrowiej!!!! Sędziego nie zmienili, od dłuższego czasu jest ten sam;) Quote
jamnicze Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 No coś ty? To tak bym się rąbnęła? Wydawało mi się, że w pierwszej wersji był Kaźmierski :tard:, no ale mówi się trudno. A Wy będziecie? Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 jamnicze napisał(a):No coś ty? To tak bym się rąbnęła? Wydawało mi się, że w pierwszej wersji był Kaźmierski :tard:, no ale mówi się trudno. A Wy będziecie? Kaźmierski jest głównie od terierów;) Tak myślę, że będziemy... Quote
jamnicze Posted January 3, 2013 Author Posted January 3, 2013 Wiem, że od terierów, ale na V też ma uprawnienia i już widziałam go wpisanego na naszą grupę na innych wystawach. To fajnie, do zobaczenia :). A przyjeżdżacie na kilka dni, czy tylko na wystawę? Quote
M&S Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 Wiem, że ma uprawnienia. Zapewne przyjedziemy w sobotę, to nie ta pora roku, żeby jednego dnia jechać i wracać. Quote
Don_Vito Posted January 3, 2013 Posted January 3, 2013 jamnicze napisał(a):Tak, tak, będziemy :) Będzie też sajdusiowa córeczka Ada :loveu:. Niestety zmienili nam sędziego :angryy:. Rozumiem, że też będziesz? Podejdź do nas, bo ja pewnie nie rozpoznam :oops: Tak będę! ;) Jak Was odnajdę to podejdę! :lol: No to Sajdusiowa córeczka to moja imienniczka, na pewno to piesek z piekła rodem. :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jamnicze - jak gardło? Ja, jak mam zapalenie krtani to uzywam takich tbl. do ssania "Tymianek i podbiał". Dobrze się po nich czuję i pomagają. W przeciwieństwie do Strepsilsu, po którym chce mi się .... wymiotować.... Zdrówka. pzdr. Quote
M&S Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 Doberek:) Mam nadzieję, że lepiej się czujesz. Quote
bety Posted January 4, 2013 Posted January 4, 2013 jamnicze napisał(a):To już lepiej sanki przypiąć albo wózek i heja do przodu :) Ale możecie mi wierzyć, że i baski potrafią nieźle pociągnąć. Jak zaczęłam biec przed zaprzęgiem, to hamulcowa gosiaja zaraz czaczęła krzyczeć, że ją za chwilę kręgosłup wyprzedzi :diabloti: Biedna Gosiaja :) Taaaaaaaaaa cudownie jest w służbie zdrowia :shake: - my żeby dostać się do naszego lekarza to musimy przed 6 rano stanąć w kolejce (bo na telefon nie rejestrują). :mad::angryy: Dużo zdrówka. Pzdr Quote
Oscar Patric Posted January 5, 2013 Posted January 5, 2013 doberek,jak się czujesz? pozdrawiamy:) Quote
jamnicze Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 M&S napisał(a):Wiem, że ma uprawnienia. Zapewne przyjedziemy w sobotę, to nie ta pora roku, żeby jednego dnia jechać i wracać. To może się spotkamy wieczorkiem na jakiejś kawusi i pogaduchach? :cool3: Don_Vito napisał(a):Tak będę! ;) Jak Was odnajdę to podejdę! :lol: No to Sajdusiowa córeczka to moja imienniczka, na pewno to piesek z piekła rodem. :evil_lol: Poniekąd :evil_lol:. ma charakterek mamusi, tna do ludzików jest miziasta, ale bez nachalności, za to inne psice :diabloti: i też atak zaczęła od innego basenji :evil_lol:, a co jej będzie konkurencja rosła :eviltong: Asiaczek napisał(a):jamnicze - jak gardło? Ja, jak mam zapalenie krtani to uzywam takich tbl. do ssania "Tymianek i podbiał". Dobrze się po nich czuję i pomagają. W przeciwieństwie do Strepsilsu, po którym chce mi się .... wymiotować.... Zdrówka. pzdr. Też znam i lubię tymianek z podbiałae, one dodatkowo mają właściwości nawilżające. i jeszcze popijam syropkiem z prawoślazem ;) tym razem jednak niałam jeszcze jakieś tabletki do ssania z propolisem - fuuuuu, dość ostre to było ale grunt, że poskutkowało. bety napisał(a):Biedna Gosiaja :) Taaaaaaaaaa cudownie jest w służbie zdrowia :shake: - my żeby dostać się do naszego lekarza to musimy przed 6 rano stanąć w kolejce (bo na telefon nie rejestrują). :mad::angryy: Dużo zdrówka. Pzdr właśnie się dowiedziałam, że nie przychodnia nie może odmówić przyjęcia w wypatkach nagłego zachorowania i powinnam nalegać na przyjęcie (mogą mi najwyżej skierować do innego lekarza), no cóż, ale jak człowiek chori i fatalnie się czuje, to i siły domagać się swoich praw nie ma :shake: Quote
jamnicze Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 [quote name='Asiaczek']Hej, hej, jamnicze, zyjesz? pzdr. [quote name='unikatowydiament']doberek,jak się czujesz? pozdrawiamy:) [quote name='M&S']Witanko, jak samopoczucie? [quote name='M&S']Witanko:) Jak się czujesz? Dzięki dziewczyny, już jest lepiej.Gardło już mniej czerwone i nie czuję takiego uścisku na nim, ale żeby całkiem było zdrowe, to też nie. Wydaje mi się, że to suche powietrze mnie tak załatwia. U nas w domu wilgotność poniżej normy i niestety jest to odczuwalne. Źle się przez to śpi i oddycha. Quote
magdola Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 Nie wiem o co chodzi bo mnie tu nie było dluuuugo, ale sto lat i jeszcze jeden..... A o co kaman????? cos ważnego? Było???. Quote
jamnicze Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 magdola napisał(a):Nie wiem o co chodzi bo mnie tu nie było dluuuugo, ale sto lat i jeszcze jeden..... A o co kaman????? cos ważnego? Było???. Hej, hej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziałaś :) Nic takiego, po prostu dostałam jakiejś infekcji gardła, a wizytę u lekarza dostałam dopiero na " za tydzień" ;) Quote
magdola Posted January 7, 2013 Posted January 7, 2013 jamnicze napisał(a):Hej, hej, właśnie się zastanawiałam gdzie się podziałaś :) Nic takiego, po prostu dostałam jakiejś infekcji gardła, a wizytę u lekarza dostałam dopiero na " za tydzień" ;) No to zdrowka....uffff a juz myslalam , ze jakieś maluchy mnie ominęły :p Hihi my cała rodzina grypę przeszliśmy :D Quote
jamnicze Posted January 7, 2013 Author Posted January 7, 2013 Maluchy dopiero pod koniec roku ;) Quote
M&S Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 jamnicze napisał(a):To może się spotkamy wieczorkiem na jakiejś kawusi i pogaduchach? :cool3: Z przyjemnością, ale nie wiem jak będzie, bo Marysia jest chora i jak nie dojdzie do siebie ( w co osobiscie wątpię), to może przyjadę w niedzielę na sama wystawę. Miłego wtorku:) Quote
Buszki Posted January 8, 2013 Posted January 8, 2013 U nas też zaraza,synek grypę ma.Zresztą wszyscy w koło są chorzy,nawet w wiadomościach mówili,że jakieś grypsko znowu zaatakowało. Quote
jamnicze Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 M&S napisał(a):Z przyjemnością, ale nie wiem jak będzie, bo Marysia jest chora i jak nie dojdzie do siebie ( w co osobiscie wątpię), to może przyjadę w niedzielę na sama wystawę. Miłego wtorku:) Oj, nie miała kiedy się rozchorować? :mad:. A Ty tylko młodego wystawiasz? Izabela124. napisał(a):Dużo zdrówka życzę :) dzięki, przyda się. Buszki napisał(a):U nas też zaraza,synek grypę ma.Zresztą wszyscy w koło są chorzy,nawet w wiadomościach mówili,że jakieś grypsko znowu zaatakowało. No niestety, też słyszałam i pewnie dlatego takie kolejki do rodzinnego, bo do tej pory nie miałam większych problemów aby dostać się do lekarza. Quote
jamnicze Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 A tak dziewczyny świętowały Sylwestra :) eeeee, nudno, idę spać Saidi tez korzysta ze względnego spokoju i oczywiście położyła się koło moich nóg pod stołem Quote
jamnicze Posted January 8, 2013 Author Posted January 8, 2013 Potem przyszła dwunasta i czas na szampana i fajerwerki, a toto już się Sajdusi nie podobało :shake: Ada znosiła wystrzały zdecydowanie lepiej :) Quote
Recommended Posts