Błyskotka Posted December 18, 2012 Posted December 18, 2012 Hejka :) Jak tam przygotowania do Świąt ? Quote
Asiaczek Posted December 19, 2012 Posted December 19, 2012 Prosze, proszę... Albireo w pieknym kubraczku:) Pzdr. Quote
Buszki Posted December 20, 2012 Posted December 20, 2012 Super wygląda w tym kubraczku :).I nawet obróżkę ma pod kolor :). Quote
Oscar Patric Posted December 22, 2012 Posted December 22, 2012 [FONT=verdana]Białe myśli lekkie jak puch[/FONT] [FONT=verdana]niech anioł przywieje z nieba,[/FONT] [FONT=verdana]otworzy skrzydłem nadziei[/FONT] [FONT=verdana]i kolędę zaśpiewa.[/FONT] [FONT=verdana]Bo dzisiaj jest piękny dzień,[/FONT] [FONT=verdana]wszystko się rodzi na nowo,[/FONT] [FONT=verdana]więc w blasku tajemnych świąt[/FONT] [FONT=verdana]żyj zdrowo i kolorowo. Oscar z Agą[/FONT] Quote
Buszki Posted December 23, 2012 Posted December 23, 2012 Wyszeptane w biegu, zapisane w śniegu, złożone przy choince, chłopcu czy dziewczynce, niech się spełnią wszystkie, te dalekie i te bliskie, bo wszystkie życzenia są przecież do spełnienia. WESOŁYCH ŚWIĄT !!! Quote
jamnicze Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 M&S napisał(a):Bardzo eleganckie baski:) Cześć Sajduchy. No, widać, że dbają o Albisię :) unikatowydiament napisał(a):hello,niedzielnie,piękne psiaki:loveu: Hejka :) magdola napisał(a):Czyżby to m.in. do mnie??????:razz: Ech....jednak stara miłość nie rdzewieje.... Na żywo jest piękniejsza:):loveu: No pewnie, że przede wszystkim o Ciebie :loveu:. A ja ja pewnie zobaczę w przyszłym roczku, już w tym nie dało rady ;) Błyskotka napisał(a):Hejka :) Jak tam przygotowania do Świąt ? Pełną parą :lol:. Sajda też srara się pomagać, jak bombka mi spadła, to zaraz za nią pogoniła :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Prosze, proszę... Albireo w pieknym kubraczku:) Pzdr. Mi też się podoba i już nie mogę się doczekać spotkania :razz: Buszki napisał(a):Super wygląda w tym kubraczku :).I nawet obróżkę ma pod kolor :). Ależ masz oko, ja nawet tego nie zauważyłam. :) Quote
jamnicze Posted December 24, 2012 Author Posted December 24, 2012 magdola unikatowydiament buszki M&S bardzo dziękuję dziewczyny za życzenia :loveu: I ja ze swej strony życzę wszystkim spokojnych, radosnych Świąt :tree1: Quote
Buszki Posted December 25, 2012 Posted December 25, 2012 jamnicze napisał(a): Ależ masz oko, ja nawet tego nie zauważyłam. :) Bo ja jestem zboczona na tym punkcie :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted December 29, 2012 Author Posted December 29, 2012 Buszki napisał(a):Bo ja jestem zboczona na tym punkcie :evil_lol:. ;) M&S napisał(a):Cześć Dziewczyny:):) bety napisał(a):Cześć Sajduchy :) Pzdr unikatowydiament napisał(a):dzień dobry:) Cześć dziewczyny :) Quote
Błyskotka Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Jakieś plany na jutrzejszy wieczór ? Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 M&S napisał(a):Doberek w niedzielny ranek:) Witam, Zołza-Saidi zwlekła mnie z wyrka już przed 7 :mad:. Na szczęście jak jej pozwoliłam wylegiwać się na tapczanie, to ona w zamian pozwoliła mi jeszcze wrócić do łóżeczka i na spacer wyciągnęła mnie dopiero po 9 :) Błyskotka napisał(a):Jakieś plany na jutrzejszy wieczór ? Owszem, owszem, ostatnio Sylwka spędzamliśmy w domu ze względu na Sajdusię, ale w tym roku udajemy się świętować zmianę w dacie z Adusią :loveu:(i jej panciostwem oczywiście :evil_lol:) Quote
M&S Posted December 30, 2012 Posted December 30, 2012 Izabela124. napisał(a):A ja fotki bym obejrzała :) Ja też chętnie zobaczę:) Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 [quote name='Izabela124.']A ja fotki bym obejrzała :) [quote name='M&S']Ja też chętnie zobaczę:) Cha, cha, a ja właśnie się zastanawiałam, że tu coś pustawo i jakies fotki by sie przydały ;) Niestety nie mam nic nowego, to może zaległy spacerek z chłopakami i gosiaja oraz gościnnie Judi :cool3: Taki miałyśmy zaprzęg :p Prowadzą Azis i Morek, w drugiej parze: Saidi i Judi, gosiaja robi za hamulec, A ja byłam przynętą :diabloti: potem towarzystwo mogło sobie pohasać zaraz cię złapię mamcia Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 gosiajowe chłopaki: Azis i Morek są i dziewczynki Morek Judi (ALUDRA) Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Azis moje ulubione :) i znowu gonitwy zadowolony prowodyr Azi Quote
jamnicze Posted December 30, 2012 Author Posted December 30, 2012 Zmiana w zaprzęgu ;) u wodopoju i znowu na zielonej trawce Quote
Recommended Posts