Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Hej, niedziela się kończy, zajrzyj tutaj:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Quote
magdola Posted December 2, 2012 Posted December 2, 2012 Asiaczek napisał(a):Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Teraz gryze futryne w drzwiach,,........ Quote
jamnicze Posted December 3, 2012 Author Posted December 3, 2012 magdola napisał(a):Nudno w tej galerii.... Nie ma małych robaczkow:diabloti: Za to są duże robaki :diabloti: Asiaczek napisał(a):Noooo, przepiekny pucharek! Ja takiego nie mam, buuuuu....... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_2764.jpg I jeszcze raz ogromne gratulacje dla Ciebie, Ewy, Adusi i Sajduni, wielki Wasz sukces:) Pzdr. Za to masz inne, równie okazałe i zdecydowanie więcej :lol: unikatowydiament napisał(a):gratulacje serdeczne,juhuuuuuu:multi: dzięki Błyskotka napisał(a):A kto wybierał BOG V ? Jak to kto? SAJDA :evil_lol: Asiaczek napisał(a):Wstawiam do wszystkich zaprzyjaźnionych Galerii baskowych... http://www.dogomania.pl/forum/thread...4#post20073374 Pzdr. Oj, kolejna bida, nieprzemyślany zakup :shake: Przecież on ma już 3 lata :crazyeye:. Nie rozumiem, jak można chcieć się pozbyć przyjaciela :-( magdola napisał(a):Teraz gryze futryne w drzwiach,,........ :diabloti: Quote
magdola Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Kurcze...... Nie wiem co będzie z moimi planami...... Na 99% jestem uczulona na siersc.... Quote
bety Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 Trochę późno, (ale ja dawno nie latałam po dogo tylko PW i co pilniejsze wieści) ale BARDZO DZIĘKUJĘ ZA FOTKI Z WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) JESZCZE RAZ GRATULACJE ZA KOSZALIN i dzięki za amerykańca. :) :) :) Pzdr Quote
zielona Posted December 4, 2012 Posted December 4, 2012 A na zdjęciach jest moja koleżanka z Koszlina z podhalanem. Gratuluję dziewczyny Quote
Asiaczek Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='magdola']Teraz gryze futryne w drzwiach,,........[/QUOTE] Możesz odpuścić; basek z Czech znalazł domek w Czechach. oby to byl domek docelowy... pzdr. Quote
magdola Posted December 5, 2012 Posted December 5, 2012 [quote name='Asiaczek']Możesz odpuścić; basek z Czech znalazł domek w Czechach. oby to byl domek docelowy... pzdr.[/QUOTE] Wiem, jestem na bieżąco :D Mam nadzieje, ze to "ten" dom Quote
Błyskotka Posted December 6, 2012 Posted December 6, 2012 [quote name='jamnicze'] Jak to kto? [B]SAJDA[/B] :evil_lol:[/QUOTE] Miałam na myśli sędzinę / sędziego ;). Quote
jamnicze Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='magdola']Kurcze...... Nie wiem co będzie z moimi planami...... Na 99% jestem uczulona na siersc....[/QUOTE] no cóż, i tak bywa :( zawsze zostają Ci łysolki skoro one Cie nie uczulają :) [quote name='bety']Trochę późno, (ale ja dawno nie latałam po dogo tylko PW i co pilniejsze wieści) ale BARDZO DZIĘKUJĘ ZA FOTKI Z WĘGIER!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :) JESZCZE RAZ GRATULACJE ZA KOSZALIN i dzięki za amerykańca. :) :) :) Pzdr[/QUOTE] proszę bardzo :) [quote name='unikatowydiament']tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] dzęki :) [quote name='zielona']A na zdjęciach jest moja koleżanka z Koszlina z podhalanem. Gratuluję dziewczyny[/QUOTE] Dzięki, ładny podhalanek i też załapał się na lokatę na BISach :) [quote name='Błyskotka']Miałam na myśli sędzinę / sędziego ;).[/QUOTE] Cha, cha, a ja źle przeczytałam :evil_lol: Na grupie Butkiene, a na BIS Butrimowa. Quote
jamnicze Posted December 7, 2012 Author Posted December 7, 2012 [quote name='magdola']Wiem, jestem na bieżąco :D Mam nadzieje, ze to "ten" dom[/QUOTE] [quote name='Asiaczek']Ja też:) pzdr.[/QUOTE] I ja też :) Quote
Asiaczek Posted December 11, 2012 Posted December 11, 2012 Hej, weekend minął, a tutaj cisza...:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted December 13, 2012 Posted December 13, 2012 jamnicze, od kiedy macie przerwe? pzdr. Quote
jamnicze Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 [quote name='M&S']Cześć Sajduchy:):):) Witajcie :multi: [quote name='Asiaczek']Hej, weekend minął, a tutaj cisza...:) pzdr. oj, w tym tygodniu byłam bardzo zarobiona, to i na komp było mniej czasu. Jeszcze ten tydzień, brrrrr - byle do Świąt ;) [quote name='unikatowydiament']hejoł :) :) Hejka :) [quote name='Asiaczek']jamnicze, od kiedy macie przerwe? pzdr. Ale chodzi Ci o Świąteczną? To od 22 grudnia do 2 stycznia (tzn. 2 już do pracy :angryy:) Quote
jamnicze Posted December 15, 2012 Author Posted December 15, 2012 A ja mam dla Was niespodziankę :) Tego gościa dawno tu nie było :razz: ALBIREO Risum Tenatis pozdrawia wszystkich swoich sympatyków :loveu: Albisia na spacerku :) Quote
M&S Posted December 15, 2012 Posted December 15, 2012 Bardzo eleganckie baski:) Cześć Sajduchy. Quote
Oscar Patric Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 hello,niedzielnie,piękne psiaki:loveu: Quote
magdola Posted December 16, 2012 Posted December 16, 2012 [quote name='jamnicze']A ja mam dla Was niespodziankę :) Tego gościa dawno tu nie było :razz: ALBIREO Risum Tenatis pozdrawia wszystkich swoich sympatyków :loveu: Czyżby to m.in. do mnie??????:razz: Ech....jednak stara miłość nie rdzewieje.... Na żywo jest piękniejsza:):loveu: Quote
Recommended Posts