jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 INU napisał(a):Normalka :eviltong:. Też bym się denerwowała, gdyby ktoś byłby lepszy ode mnie w tym, w czym ja miałam być najlepsza :diabloti:. Dla usprawiedliwienia dodam, że po zimie charcik miał lekką nadwagę ;) Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Tak mi się właśnie wydawało, że charcica taka troszkę grubawa... Ale i tak - co whippet to whippet! Ale basenji w coursingu tak łatwo pola nie oddaje...:evil_lol: Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Asiaczek napisał(a):Tak mi się właśnie wydawało, że charcica taka troszkę grubawa... Ale i tak - co whippet to whippet! Ale basenji w coursingu tak łatwo pola nie oddaje...:evil_lol:Pzdr. Uwielbiam patrzeć na jej galopady, mała na prawdę ma powera w łapkach i mało który pies dotrzymuje jej pola. nawet nie wiedziałam, że baski to tacy sprinterzy :lol: Quote
łapeczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Sliczna mordka ... dziwne ze tu jeszcze nigdy mnie nie bylo ... no ale coz ... teraz jestem i juz bede wpadac !!! pozdrawiam i zapraszam do siebie xD Quote
Selenne Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Witanko My tu pierwszy raz :) Sajdunia naprawdę przepiękne ;) I mam pytanko: Słyszałam, że psy rasy Basenji potrafią jodłować...? Quote
Selenne Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 łapeczek napisał(a):hahaha jodlowac??? No :lol: I zawsze zastanawiałam się, czy to prawda :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Prawda, prawda! Ja to słyszę na co dzień...:lol: Pzdr. Quote
panienkabubu Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Dla mnie to normalka, od roku mam taką sprinterkę u siebie w domku :cool3: Quote
łapeczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 kurcze poraz pierwszy slycze o czys takimmmm.... jestem mega zaskoczona xD Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 [quote name='łapeczek']Sliczna mordka ... dziwne ze tu jeszcze nigdy mnie nie bylo ... no ale coz ... teraz jestem i juz bede wpadac !!! pozdrawiam i zapraszam do siebie xD Witaj łapeczku, serdecznie witamy :p [quote name='Selenne']Witanko My tu pierwszy raz :) Sajdunia naprawdę przepiękne ;) I mam pytanko: Słyszałam, że psy rasy Basenji potrafią jodłować...? Hejo :multi: [quote name='łapeczek']hahaha jodlowac??? [quote name='Asiaczek']Prawda, prawda! Ja to słyszę na co dzień...Pzdr. łapeczek i Selenne już odpowiedziała Asiaczek (od której kupiłam Sajduchnę ;)) Moim zdaniem to kwestia nazewnictwa:lol:, chociaż fakt, trudno znaleźć odpowiednie słowo dla tych odgłosów. Czasami mówię na to zaszczek :evil_lol:, bo zaczyna jakby szczekać, a kończy wyciem :diabloti:. Pierwszej nocy za to dała nam niezły koncert i to sopranem, czekałam tylko kiedy sąsiedzi się zlecą. A najbardziej lubię jej pomruki na powitanie, chodzi między nogami i burczy :loveu: [quote name='łapeczek']kurcze poraz pierwszy slycze o czys takimmmm.... jestem mega zaskoczona xD to się umów na baskowy spacer, a jak dopisze Ci szczęście, to sama usłyszysz :eviltong: Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 panienkabubu napisał(a):Dla mnie to normalka, od roku mam taką sprinterkę u siebie w domku :cool3: masz na myśli Franulę? :razz: Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Na Dzień Dziecka byliśmy u rodzinki z wizytą. Sajdi pierwszy raz miała do czynienia z małym, wszędobylskim brzdącem :diabloti:. I moja dziewczyna sie spisała - zero agresji, nawet piłkę dawała sobie odbierać, a mały po prostu oszalał na jej punkcie i wszędzie za nią chodził :evil_lol: Kilka fotek: O, jaki ładny piaseczek, może zakopali w tych babkach jakieś skarby? trzeba dorobić nowe babki może ja pomogę? Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 a może lepiej byśmy pobiegali? albo pobawili się piłeczką? Tym razem Tymek stwierdził, że to on przyniesie piłeczkę :evil_lol: Quote
jamnicze Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 łapeczek napisał(a):fajne focie ??? a ile psinka ma juz ??? 2czerwca skończyła 6 miesięcy - moja kruszynka :loveu: Quote
łapeczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 fajna mlodziudka.... sliczna czekam na wiecej fotek Quote
Russellka Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/10-2.jpg Słodkie :evil_lol: http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/6-2.jpg a to jeszcze bardziej słodkie :loveu: Piękna Saidunia! wygłasiaj ją ode mnie :loveu: Chyba już się pytałam, ale zgubiłam wątek więc się spytam jeszcze raz :evil_lol: Będziecie uprawiać jakieś sporty? :lol: Quote
łapeczek Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 No wlasnie!!! jakis sporcik sie szykuje z sunia ??? Quote
panienkabubu Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 jamnicze napisał(a):masz na myśli Franulę? :razz: Tak:mdleje: Quote
INU Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Widzę, że kompletna zamiana ról na tym ostatnim zdjęciu ;). Dziecko z piłką w zębach, a Sajduchna w piaskownicy :evil_lol:. Quote
Recommended Posts