Buszki Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Dzięki:). Jamnicze,musisz sobie szczeniaczki zrobić bo Ci swoimi galerie zaśmiecam ;). Quote
magdola Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 Buszki napisał(a):Dzięki:). Jamnicze,musisz sobie szczeniaczki zrobić bo Ci swoimi galerie zaśmiecam ;). Gdzie te szczeniaczki, bo nie widzę.....:crazyeye: A jamnicze to na razie planuje wybuchowy miocik :diabloti: Quote
Buszki Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='magdola']Gdzie te szczeniaczki, bo nie widzę.....:crazyeye: A jamnicze to na razie planuje wybuchowy miocik :diabloti: Wybuchowy? Aż się boję ;). Gdzie ta jamnicze niech się pochwali :cool3:. Moje maluchy są tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/197601-Basenji-i-my-African-Elite-FCI?p=19989355#post19989355 Quote
magdola Posted November 19, 2012 Posted November 19, 2012 [quote name='Buszki']Wybuchowy? Aż się boję ;). Gdzie ta jamnicze niech się pochwali :cool3:. Moje maluchy są tu: http://www.dogomania.pl/forum/threads/197601-Basenji-i-my-African-Elite-FCI?p=19989355#post19989355 Na razie planuje ;) juz lece do galerii.... Quote
jamnicze Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 [quote name='Metheora']Ja uważam że półzacisk te najlepszy wynalazek- obroze na miarę są wykonane tak że pasek pod szyję jest równy obwodowi szyji czyli jak Alice ma 27 to 27 obrózka. Wygodnie się zakłada i zdejmuje. Nigdy mi psy nie zgubiły obroży biegając luźno, no i nie wyciera zie sierść, obroża jest luźna gdy pies nie ciagnie a zaciska się jak szarpie, zaciśnięta obroża ma jeszcze z 1cm luzu i psy się nie duszą na takich obrozkach, naprawde wygodne. Rami ucieka z każdych szelek i z każdej obroży a z tych nigdy nie uciekła :) Do tego łatwo się zmienia na spacerze w rigówkę :P Mam parę półzacisków, ale jak pisałam są niepewne na moim psie ;) [quote name='anetta']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/94-2.jpg potroiło mi się w oczach :lol: A jakże, Saidi rozmnożyła się przez pączkowanie :lol: Fajnie byłoby mieć taką trójeczkę w domu co nie? [quote name='Buszki']A my się pochwalimy,Szepsi w nocy urodziła :cool3:. [quote name='Buszki']Jamnicze,sorki za wcięcie się z chwaleniem ;). [quote name='Buszki'] Jamnicze,musisz sobie szczeniaczki zrobić bo Ci swoimi galerie zaśmiecam ;). [quote name='Buszki']Wybuchowy? Aż się boję ;). Gdzie ta jamnicze niech się pochwali :cool3:. Nie ma sprawy, chwal się :) Oby maluszki znalazły kochające, dbające domki :) My w tym roku się byczymy ;). Plany są dopiero na przyszły i nie takie znowu wybuchowe :lol:. Sęk w tym, że mam zamówienia na same dziewczyny. W tym jedna ma zostać u mnie i właśnie dlatego mój mąż ma nadzieję, że będą same chłopaki :diabloti: [quote name='magdola']Na razie planuje ;) juz lece do galerii.... Plany są, ale do realizacji droga jeszcze daleka :razz: Quote
jamnicze Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Za to mogę się pochwalić zakończeniem sezonu wystawowego :) W niedzielę pojechaliśmy na wystawę do Mielna. Przyznam, że jakoś mi się nawet nie chciało, zimno, buro i ponuro :shake: - oj, listopad, to nie mój miesiąc, ani czas na wystawy. Ala jak się zapisało, to się pojechało :roll: i wiecie co? Ten dzień był NASZ :multi::multi::multi: Ada - ADHARA Risum Tenatis (FCI) - dos1, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior 2 :multi: :loveu: Saidi -LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek (FCI) - dos1, CWC, Zw, BOB, BOG, BIS 3 :multi::loveu: A teraz tylko parę fotek: głupie miny panienek ;-) Saidi wśród rabatek :diabloti: I razem z córą Quote
jamnicze Posted November 19, 2012 Author Posted November 19, 2012 Umęczone dziewczyny czekają na finały Z samych finałów mam raczej kiepskie zdjęcia :shake: BOG BIS Zdjęcia robił też Piotr (Pan Adusi), miał lepszy aparat, to i zdjęcia lepie wyszły, tak więc wstawię jak tylko dostanę. Quote
Buszki Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Gratulacje :). Wiesz,co?Lepiej nie planuj płci czy kolorów,bo zawsze jest na odwrót :diabloti:.Ja też chciałam zostawić sobie rudą dziewczynkę z miotu B i...urodziły się same chłopaki :evil_lol:. Quote
jamnicze Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Korenia napisał(a):Gratulacje!:) Piękne wyniki! Buszki napisał(a):Gratulacje :).. Izabela124. napisał(a):Gratulacje za wyniki z Mielna! unikatowydiament napisał(a):gratki:multi: Błyskotka napisał(a):Gratulacje :) Super :) Bardzo dziękuję w imieniu swoim i Ewy (adusiowej panci ;)) :loveu: Quote
jamnicze Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Buszki napisał(a): Wiesz,co?Lepiej nie planuj płci czy kolorów,bo zawsze jest na odwrót :diabloti:.Ja też chciałam zostawić sobie rudą dziewczynkę z miotu B i...urodziły się same chłopaki :evil_lol:. Wiadomo, że w przyrodzie nic nie wiadomo :evil_lol: Ale pożyjemy, zobaczymy ;) Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 jamnicze napisał(a):Wiadomo, że w przyrodzie nic nie wiadomo :evil_lol: Ale pożyjemy, zobaczymy ;) Ale wyniki :crazyeye: co to ma znaczyć same chłopaki? :diabloti: Quote
magdola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Krycie musi być w różowym pomieszczeniu, na rozowej kanapie(a co?) a Saidi na szyi różowa kokardke..... Fajnie wymyslilam ?:diabloti::D Ach i zapomniałam o różowym ubraniu właścicieli hahaha Quote
jamnicze Posted November 23, 2012 Author Posted November 23, 2012 Jak ja nie lubię różowego :diabloti:. Ale może jakaś kokarda się znajdzie :razz: Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 [quote name='magdola']Ha! Miałam rację:multi: A teraz się pochwalę i pożalę:( Dziś w nocy odeszła moja sunia ['] :placz: Magdola - jeszcze raz współczuję... [quote name='jamnicze']Za to mogę się pochwalić zakończeniem sezonu wystawowego :) W niedzielę pojechaliśmy na wystawę do Mielna. Przyznam, że jakoś mi się nawet nie chciało, zimno, buro i ponuro :shake: - oj, listopad, to nie mój miesiąc, ani czas na wystawy. Ala jak się zapisało, to się pojechało :roll: i wiecie co? Ten dzień był NASZ :multi::multi::multi: Ada - ADHARA Risum Tenatis (FCI) - dos1, Zw.Mł., NJwR, BIS Junior 2 :multi: :loveu: Saidi -LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek (FCI) - dos1, CWC, Zw, BOB, BOG, BIS 3 :multi::loveu: Oooooo, gratulować!!!!! I to podwójnie:) A jakbys jeszcze napisała kto i jakie finały oceniał, to byłoby super!!! No i koniecznie wpisz te info do "Basenji na wystawach":) Quote
Oscar Patric Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 miłego weekendu,mizianki ślemy:) Quote
jamnicze Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 Asiaczek napisał(a): Oooooo, gratulować!!!!! I to podwójnie:) A jakbys jeszcze napisała kto i jakie finały oceniał, to byłoby super!!! No i koniecznie wpisz te info do "Basenji na wystawach":) Dzięki :) unikatowydiament napisał(a):miłego weekendu,mizianki ślemy:) Dzięki, oby pogoda dopisała, to jutro planujemy spacerek do lasu :) Quote
jamnicze Posted November 24, 2012 Author Posted November 24, 2012 A teraz Saidi z przyjaciółmi Roda, Edek i Sajda Quote
magdola Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Świetna ta fotka z tym kawalerem w kantarku :loveu: Hmmmm, ale fajna obrozka. Skąd macie?:diabloti: Hihihi Ja jej rozowiutka szykuje.....:evil_lol: Quote
Asiaczek Posted November 24, 2012 Posted November 24, 2012 Nic nie widac, aby miała jakies maluchy...:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/129.jpg Toi co z tymi informacjami a propos wystawy? Pzdr. Quote
Recommended Posts