magdola Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 [quote name='jamnicze']Jaki pocieszny :) A są czarne westy? Jakiś czas temu dowiedziałam się, że są białe i chyba brązowe (ale tego nie jestem pewna) szkoty. I nie, nie, to nie to, dla mnie szkot musi być czarny :diabloti:[/QUOTE] Szkoty są pszeniczne;) znajoma ma w hodowli :D Quote
Asiaczek Posted November 12, 2012 Posted November 12, 2012 Cudne ujęcie:) [url]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/95-2.jpg[/url] Pzdr. Quote
Buszki Posted November 13, 2012 Posted November 13, 2012 Super foty posiłkowe :).I jakie zgranie przy miskach :). Quote
Błyskotka Posted November 14, 2012 Posted November 14, 2012 He He fajne ujęcie :) Tak zgodnie jedzą :) Quote
jamnicze Posted November 15, 2012 Author Posted November 15, 2012 [quote name='magdola']Szkoty są pszeniczne;) znajoma ma w hodowli :D No mówiłam, że jakieś nie czarne :evil_lol: [quote name='Asiaczek']Cudne ujęcie:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/95-2.jpg Pzdr. I spójrz kto pierwszy spałaszował :diabloti: Sajdka-niejadka :evil_lol: [quote name='Buszki']Super foty posiłkowe :).I jakie zgranie przy miskach :). [quote name='Błyskotka']He He fajne ujęcie :smile: Tak zgodnie jedzą :smile: Bo one się bardzo lubią, a jeszcze jak dwie "alfy" stały w pobliżu, to nie było mowy o marudzeniu :eviltong: [quote name='Metheora']Fajne fotki :) moje by sie pozabijały przy miskach razem :P Wogóle wiecie co... kupiłam na wystawie tą obrożę z Lorda i tak się cieszyłam, śliczna mięciutka skórka beżowo- brązowa, piękna...niestety się nie przyda...pies z niej wychodzi- tego sie bałam że tak będzie, dlatego mam same półzaciski...niestety taka szkoda... jakby ktoś chciał to na pw proszę ;] A ja nie lubię półzacisków, właśnie mam wrażenie, że z niego mi zaraz pies wysmyknie. Może na luźno zapinasz? Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 Jamniczek, pies ma mieć na smyk z luznym zaciskiem, a jak chce uciec to skup i nie moze ;). Chcesz to Ci zrobię:) hihihi dzisiaj taka fajna w truskawki oddałam........:loveu: Quote
Cienka Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 U mnie półzacisk by nie zdał egzaminu Pina robi osła i szamocze głową by się wyswobodzić. Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [quote name='Cienka']U mnie półzacisk by nie zdał egzaminu Pina robi osła i szamocze głową by się wyswobodzić.[/QUOTE] A ja nie próbowałam, chyba ze względu na długi wlos..... A tak wogole.... Co ja tu robię???????????? Quote
magdola Posted November 15, 2012 Posted November 15, 2012 [SUP]A ja potrzebuje daty / roku urodzenia psiakow, bo sie z TZ em kłóce..... Stwierdził, ze ten pośrodku jest stary :D[/SUP] Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='gosiaja']Chlopaki sa o rok mlodsi od saidyHa! Miałam rację:multi: A teraz się pochwalę i pożalę:( Coś dla partiotów: Dziś w nocy odeszła moja sunia ['] :placz: Quote
jamnicze Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 [quote name='Cienka']U mnie półzacisk by nie zdał egzaminu Pina robi osła i szamocze głową by się wyswobodzić. No własnie, o to mi chodziło, Saidi, to tez lubi robić osiołka i zupełnie nie mam zaufania do półzacisków. [quote name='magdola']A ja nie próbowałam, chyba ze względu na długi wlos..... A tak wogole.... Co ja tu robię???????????? Jak to co? Podziwiasz basenji :evil_lol: nasiąkasz, nasiąkasz i ... WPADŁAŚ :diabloti: [quote name='magdola'][SUP]A ja potrzebuje daty / roku urodzenia psiakow, bo sie z TZ em kłóce..... Stwierdził, ze ten pośrodku jest stary :D[/SUP] Od lewej jest Saidi, potem Morek i Azis. Saidi za 2 tygodnie skończy 5 lat :loveu:, chłopaki są równolatkami o rok młodszymi od Saidi. Może twojego męża zmylił pysk Morka, bo to trindelek :lol: [quote name='gosiaja']Chlopaki sa o rok mlodsi od saidy Cześć gosiaja :) Quote
jamnicze Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 magdola napisał(a):Ha! Miałam rację:multi: A teraz się pochwalę i pożalę:( Dziś w nocy odeszła moja sunia ['] :placz: Bardzo mi przykro z powodu suni :-( Obróżki śliczne, zwłaszcza podoba mi się ta świąteczna :) Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 jamnicze napisał(a): Od lewej jest Saidi, potem Morek i Azis. Saidi za 2 tygodnie skończy 5 lat :loveu:, chłopaki są równolatkami o rok młodszymi od Saidi. Może twojego męża zmylił pysk Morka, bo to trindelek :lol: Mój TZ na to: "widocznie za duzo pije % i zniszczony jest :D" Quote
jamnicze Posted November 17, 2012 Author Posted November 17, 2012 Co za oszczerstwa :mad:, jemu tylko prążki na mordce wyskoczyły :lol: Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 jamnicze napisał(a):Co za oszczerstwa :mad:, jemu tylko prążki na mordce wyskoczyły :lol: :D mój TZ ma to samo, więc to chyba z doświadczenia :D Quote
magdola Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 [quote name='Metheora']Ja uważam że półzacisk te najlepszy wynalazek- obroze na miarę są wykonane tak że pasek pod szyję jest równy obwodowi szyji czyli jak Alice ma 27 to 27 obrózka. Wygodnie się zakłada i zdejmuje. Nigdy mi psy nie zgubiły obroży biegając luźno, no i nie wyciera zie sierść, obroża jest luźna gdy pies nie ciagnie a zaciska się jak szarpie, zaciśnięta obroża ma jeszcze z 1cm luzu i psy się nie duszą na takich obrozkach, naprawde wygodne. Rami ucieka z każdych szelek i z każdej obroży a z tych nigdy nie uciekła :) Do tego łatwo się zmienia na spacerze w rigówkę :P i na modelu luźno :) Ale piękne psy..... Zakochalam sie.....:loveu: Quote
Oscar Patric Posted November 17, 2012 Posted November 17, 2012 bardzo Nam przykro z powodu suni:( Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 A my się pochwalimy,Szepsi w nocy urodziła :cool3:. Quote
anetta Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/94-2.jpg potroiło mi się w oczach :lol: Gratuluję Buszki! Quote
Buszki Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Jamnicze,sorki za wcięcie się z chwaleniem ;). Korenia napisał(a):Gratuluję kluchowiska :loveu: Dzięki :). anetta napisał(a): Gratuluję Buszki! Dziękuję :). Quote
magdola Posted November 18, 2012 Posted November 18, 2012 Buszki napisał(a):A my się pochwalimy,Szepsi w nocy urodziła :cool3:. Gratuluje ;) Quote
Recommended Posts