jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):ok, to czekam na adresik Może nie być super wykończona bo robiłam ją ok 20 wieczorem, a ja ślepak w kurarach jestem :) i specjalnie nie zaplatałam materiału w plastik klamry (ciężko to wytłumaczyć) żeby lżej "chodziła, ale regulacja trzyma super. Nie wiem czy piszę jasno, ale.....:D Adres wysyłam na PW Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Rano hotel wyglądał tak a Saidi tak :lol: Sala myśliwska ;) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jakby wpadła do wody, to bym popłyneła.....chociaż nie umiem ;))))) Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 i jedziemy w dalszą drogę. Postuj na stacji benzynowej, zobaczcie jakie ładne oczko przy niej było. Nawet rybki w nim pływały Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):Jakby wpadła do wody, to bym popłyneła.....chociaż nie umiem ;))))) Saidi nie lubi sie moczyć ;) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Mam pytanie, bo "na żywo" mam w rodzinie mixa baska, próbowałam go pokazać w pełnej krasie na fotce, ale ze strachu chłopak wyprostował ogon i światła też nie było, a kolorki ma fajne....na fotce jest bardzo wystraszony, ze go ktoś trzyma.... Powiedzcie mi czy to może być mix???? Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Na tej fotce jest bardzo baskowy, szkoda, że nie widać głowy. Jakie ma uszy? Ogon jak nie jest wystraszony zawija ? Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jamnicze napisał(a):Na tej fotce jest bardzo baskowy, szkoda, że nie widać głowy. Jakie ma uszy? Ogon jak nie jest wystraszony zawija ? Ogon ma zawiniety jak świnka ;) a uszy końcówki klapniete.....niestety, ale głowa wg mnie jest bardziej bankowa niż tulow ;) kiedys porobie zdjęcia ze zdjęcia to wrzuce, tylko my sie b.rzadko widzimy;( chociaż to brat i mieszka w tym samym mieście..... Acha i siersc ma zdecydowanie dłuższa, ale to wszystko co go różni..... Quote
Błyskotka Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 U mnie to Fjona spała czasami na chwile z nami w łóżku. Biuti jej córka uwielbia spać na kanapie ale sama ;) Quote
anetta Posted October 28, 2012 Posted October 28, 2012 Piękna relacja. Gratuluję wyników :crazyeye: :klacz: :multi: Quote
gosiaja Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 jamnicze spróbuj przez ten link http://s473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/ logujesz sie na siebie i powinno być ok Quote
Asiaczek Posted October 29, 2012 Posted October 29, 2012 Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:) a moje baski spią w łóżku, koty też. Ale sznaucery nie spaly, chociaz próbowały;) pzdr. Quote
magdola Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Asiaczek napisał(a):Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:) a moje baski spią w łóżku, koty też. Ale sznaucery nie spaly, chociaz próbowały;) pzdr. Asiaczku, widzialas ta fotkę co wkleilam? To ten kundello rodzinny w typie baska co kiedys pisalysmy. :) Pamiętasz? Tylko jakość zdjęcia.........:( Quote
Asiaczek Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 Tak, widziałam. Miksik jest fajny, ale - fakt - fotka nieszczególna:) http://i49.tinypic.com/21ov51w.jpg Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted October 30, 2012 Posted October 30, 2012 witamy się cieplutko,miłego popołudnia,łapka od Księciuni:) :) Quote
jamnicze Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 [quote name='magdola']Ogon ma zawiniety jak świnka ;) a uszy końcówki klapniete.....niestety, ale głowa wg mnie jest bardziej bankowa niż tulow ;) kiedys porobie zdjęcia ze zdjęcia to wrzuce, tylko my sie b.rzadko widzimy;( chociaż to brat i mieszka w tym samym mieście..... Acha i siersc ma zdecydowanie dłuższa, ale to wszystko co go różni..... No to czekamy na lepsze zdjęcia przystojniaka. A jak się wabi? W jakim jest wieku? [quote name='Błyskotka']U mnie to Fjona spała czasami na chwile z nami w łóżku. Biuti jej córka uwielbia spać na kanapie ale sama ;) saidi też leży na kanapie ;) Zaraz wrzucę fotki, to będzie widać :razz: [quote name='Buszki']Hotel mieliście super i ta okolica.... Hotel był w miarę, ale okolica faktycznie fajna. Trochę się bałam na początku puścić Sajduchę, bo niedaleko krajówka leciała, ale... dałyśmy radę ;) [quote name='anetta']Piękna relacja. Gratuluję wyników :crazyeye: :klacz: :multi: Dzięki :) [quote name='gosiaja']jamnicze spróbuj przez ten link http://s473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/ logujesz sie na siebie i powinno być ok Jak wchodziłam przez ten link i tak po zalogowaniu wskakiwała mi nowa wersja. Ale w końcu sie udało :). Okazało się, że to była nowa propozycja photobucketa, ale już mi sie udało z niej zrezygnować, uffff :roll: [quote name='Asiaczek']Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:) a moje baski spią w łóżku, koty też. Ale sznaucery nie spaly, chociaz próbowały;) pzdr. Tereny fajne, bardzo nam się podobało na tej wystawie, chociaż pogoda właśnie nie była za ciekawa. Siąpił deszcz i było dość chłodno. A moje ani jamniczka, ani baseczka nie śpią w pościeli ;) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego popołudnia,łapka od Księciuni:) :) Łapka od Sajdusi :) Quote
jamnicze Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 No to skoro udało mi się w końcu wrócić do poprzedniej wersji photobucketa, to czas na kolejną porcje fotek :) Jeszcze z zeszłego miesiąca kiedy była u nas Judi. Spacerek :) Quote
jamnicze Posted October 31, 2012 Author Posted October 31, 2012 Oczywiście były też ćwiczenia ;) I relaksik Judi Saidi Quote
magdola Posted October 31, 2012 Posted October 31, 2012 Do widzenia;) wiecej mnie na stronach baskow nie będzie.... Chyba ze ktoś pokryje koszty rozwodu...... zakochalam sie:loveu: Ps. A te obrozki mozna gdzieś kupić? Chodzi mi o te "charcie"? Quote
Asiaczek Posted November 1, 2012 Posted November 1, 2012 Ale pięknie idą, nóżka w nóżkę:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-8.jpg Szkoda, że fotka rozmazana... pzdr. Quote
jamnicze Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 [quote name='magdola']Do widzenia;) wiecej mnie na stronach baskow nie będzie.... Chyba ze ktoś pokryje koszty rozwodu...... zakochalam sie:loveu: Ps. A te obrozki mozna gdzieś kupić? Chodzi mi o te "charcie"? Eeeee, nie znikaj :). Zawsze choć na fotkach można sobie pooglądać :). Zaraz wstawię następne ;) A obróżki są kupowane na wystawie, firma LORD, można u nich też zamówić przez internet. Są fajne, z bardzo mięciutkiej skórki :) [quote name='unikatowydiament']tulaski ślemy:) Dziękujemy :) [quote name='Asiaczek']Ale pięknie idą, nóżka w nóżkę:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-8.jpg Szkoda, że fotka rozmazana... pzdr. No, szkoda. Mi tez się podoba dlatego i tak ją wstawiłam. Niestety nie mamy jeszcze wprawy robić zdjęcia w ruchu ;) Quote
jamnicze Posted November 1, 2012 Author Posted November 1, 2012 To teraz parę ujęć kanapowych :razz: Odpoczynek po spacerku :) Judasek :loveu: i Judaskowy ogonek :lol: Quote
Recommended Posts