Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdola napisał(a):
ok, to czekam na adresik
Może nie być super wykończona bo robiłam ją ok 20 wieczorem, a ja ślepak w kurarach jestem :) i specjalnie nie zaplatałam materiału w plastik klamry (ciężko to wytłumaczyć) żeby lżej "chodziła, ale regulacja trzyma super. Nie wiem czy piszę jasno, ale.....:D

Adres wysyłam na PW

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Mam pytanie, bo "na żywo" mam w rodzinie mixa baska, próbowałam go pokazać w pełnej krasie na fotce, ale ze strachu chłopak wyprostował ogon i światła też nie było, a kolorki ma fajne....na fotce jest bardzo wystraszony, ze go ktoś trzyma....
Powiedzcie mi czy to może być mix????

Posted

jamnicze napisał(a):
Na tej fotce jest bardzo baskowy, szkoda, że nie widać głowy. Jakie ma uszy? Ogon jak nie jest wystraszony zawija ?

Ogon ma zawiniety jak świnka ;) a uszy końcówki klapniete.....niestety, ale głowa wg mnie jest bardziej bankowa niż tulow ;) kiedys porobie zdjęcia ze zdjęcia to wrzuce, tylko my sie b.rzadko widzimy;( chociaż to brat i mieszka w tym samym mieście.....
Acha i siersc ma zdecydowanie dłuższa, ale to wszystko co go różni.....

Posted

Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:)

a moje baski spią w łóżku, koty też. Ale sznaucery nie spaly, chociaz próbowały;)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:)

a moje baski spią w łóżku, koty też. Ale sznaucery nie spaly, chociaz próbowały;)

pzdr.

Asiaczku, widzialas ta fotkę co wkleilam? To ten kundello rodzinny w typie baska co kiedys pisalysmy. :) Pamiętasz? Tylko jakość zdjęcia.........:(

Posted

[quote name='magdola']Ogon ma zawiniety jak świnka ;) a uszy końcówki klapniete.....niestety, ale głowa wg mnie jest bardziej bankowa niż tulow ;) kiedys porobie zdjęcia ze zdjęcia to wrzuce, tylko my sie b.rzadko widzimy;( chociaż to brat i mieszka w tym samym mieście.....
Acha i siersc ma zdecydowanie dłuższa, ale to wszystko co go różni.....
No to czekamy na lepsze zdjęcia przystojniaka. A jak się wabi? W jakim jest wieku?
[quote name='Błyskotka']U mnie to Fjona spała czasami na chwile z nami w łóżku. Biuti jej córka uwielbia spać na kanapie ale sama ;)
saidi też leży na kanapie ;) Zaraz wrzucę fotki, to będzie widać :razz:
[quote name='Buszki']Hotel mieliście super i ta okolica....
Hotel był w miarę, ale okolica faktycznie fajna. Trochę się bałam na początku puścić Sajduchę, bo niedaleko krajówka leciała, ale... dałyśmy radę ;)
[quote name='anetta']Piękna relacja. Gratuluję wyników :crazyeye: :klacz: :multi:
Dzięki :)
[quote name='gosiaja']jamnicze spróbuj przez ten link
http://s473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/
logujesz sie na siebie i powinno być ok
Jak wchodziłam przez ten link i tak po zalogowaniu wskakiwała mi nowa wersja.

Ale w końcu sie udało :). Okazało się, że to była nowa propozycja photobucketa, ale już mi sie udało z niej zrezygnować, uffff :roll:
[quote name='Asiaczek']Alez fajne okolice mieliście. I to miejsce przy wystawie , i to hotelowe. Super, że Sajdi mogla pobiegac sobie bez smyczy...No i jeszcze pogoda Wam dopisała:)

pzdr.
Tereny fajne, bardzo nam się podobało na tej wystawie, chociaż pogoda właśnie nie była za ciekawa. Siąpił deszcz i było dość chłodno.

A moje ani jamniczka, ani baseczka nie śpią w pościeli ;)
[quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko,miłego popołudnia,łapka od Księciuni:) :)
Łapka od Sajdusi :)

Posted

No to skoro udało mi się w końcu wrócić do poprzedniej wersji photobucketa, to czas na kolejną porcje fotek :)

Jeszcze z zeszłego miesiąca kiedy była u nas Judi.

Spacerek :)

Posted

Do widzenia;) wiecej mnie na stronach baskow nie będzie.... Chyba ze ktoś pokryje koszty rozwodu......
zakochalam sie:loveu:
Ps. A te obrozki mozna gdzieś kupić? Chodzi mi o te "charcie"?

Posted

[quote name='magdola']Do widzenia;) wiecej mnie na stronach baskow nie będzie.... Chyba ze ktoś pokryje koszty rozwodu......
zakochalam sie:loveu:
Ps. A te obrozki mozna gdzieś kupić? Chodzi mi o te "charcie"?
Eeeee, nie znikaj :). Zawsze choć na fotkach można sobie pooglądać :). Zaraz wstawię następne ;)
A obróżki są kupowane na wystawie, firma LORD, można u nich też zamówić przez internet. Są fajne, z bardzo mięciutkiej skórki :)
[quote name='unikatowydiament']tulaski ślemy:)
Dziękujemy :)
[quote name='Asiaczek']Ale pięknie idą, nóżka w nóżkę:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/29-8.jpg

Szkoda, że fotka rozmazana...

pzdr.
No, szkoda. Mi tez się podoba dlatego i tak ją wstawiłam. Niestety nie mamy jeszcze wprawy robić zdjęcia w ruchu ;)