Izabela124. Posted October 25, 2012 Posted October 25, 2012 jamnicze napisał(a):O ... nawet nie wiedziałam, że są 2, lecę zobaczyć . . . beta.photobucket.comI dlatego źle Ci działa. Wchodź przez photobucket.com i będziesz miała wszystko po staremu :) Quote
Asiaczek Posted October 26, 2012 Posted October 26, 2012 Izabela124. napisał(a):I dlatego źle Ci działa. Wchodź przez photobucket.com i będziesz miała wszystko po staremu :) Ja tez nie wiedziąłam, że są dwa photobuckety... Ale ja od zawsze wchodziłam przez tego "normalnego". Tak mi kazała Zuzia i ja się jej słucham:) pzdr. Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 No niestety :shake: Ja też jak zaczynałam to chyba na zwykłym photobucket ... Próbowałam wpisywać bez tego beta, ale jak wciskam enter, to i tak mi zaraz przeskakuje i wczytuje się z beta, nie wiem jak to ominąć. Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Może po prostu uda mi się jakoś oswoić ten program, ale nie jestem zadowolona, zdecydowanie wolałam poprzednia wersję. Pary a Sajdunia sobie obserwuje :) Quote
Buszki Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Sajdunia wie co robi,co ma łazić po zimnie,na kolankach lepiej :). Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 [quote name='Buszki']Mimoza przecudna,taka...mimozowata ;). Sajdunia widzą,że zadowolona z hotelu,zwłaszcza z przekąski :). Magdola,podpiszę się pod tym co jamnicze napisała o baskach w hotelu.Moją pręgatą Szepsi raz zostawiłam na chwilkę,tylko na kolację zeszliśmy,naprawdę szybką kolację i zeżarła żaluzje,pół smyczy skórzanej,pół torebki kandyzowanych ananasów i podrapała drzwi wyjściowe,a wyła tak głośno że było Ją na ulicy słychać :evil_lol:.Dodam,że było to na Węgrzech i koszty były bolesne :diabloti:. No mnie żeście ciotki pocieszyły:( a myślałam, że tylko moje są słyszalne z odległości większej niż 1 km.....:diabloti: Smycze też mi były zjadane, ale walczymy z tym;) co do zjadania różnych rzeczy z różnych wysokości i różnych miejsc...hmmm... nic nowego, ale te drzwi mnie przeraziły chyba....... Ale te foty zwłaszcza ostatnie obok tego naguska :loveu::loveu::loveu:....... No i Puli :loveu::loveu::loveu:..... PS. Zapraszam na bazarek obróżkowy mojej roboty ;) Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Buszki napisał(a):Sajdunia wie co robi,co ma łazić po zimnie,na kolankach lepiej :). jej szybko marzną łapeczki ;). To taki nakolankowy model :) magdola napisał(a):No mnie żeście ciotki pocieszyły:( a myślałam, że tylko moje są słyszalne z odległości większej niż 1 km.....:diabloti: Smycze też mi były zjadane, ale walczymy z tym;) co do zjadania różnych rzeczy z różnych wysokości i różnych miejsc...hmmm... nic nowego, ale te drzwi mnie przeraziły chyba....... Ale te foty zwłaszcza ostatnie obok tego naguska :loveu::loveu::loveu:....... No i Puli :loveu::loveu::loveu:..... PS. Zapraszam na bazarek obróżkowy mojej roboty ;) Eeee, nie ma się co stresować :). Sajda jest niszczycielska tylko w chwilach wielkiego zdenerwowania. Na ogół to aniołek :loveu: Zaraz skoczę na bazarek obejrzeć obróżki :) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jamnicze napisał(a): Eeee, nie ma się co stresować :). Sajda jest niszczycielska tylko w chwilach wielkiego zdenerwowania. Na ogół to aniołek :loveu: Zaraz skoczę na bazarek obejrzeć obróżki :) dla Was mam taka śliczna"spod lady" czerwona w pszczolki , przed chwila zrobiłam..... Tylko muszę ja obfocic i pomierzyc...... Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 I kończę relację z wypadu na Węgry :) Po wystawie był czas na relaks i rozprostowanie kości. Takie oto otoczenie było koło terenów wystawowych: Sajdusiowe znalezisko ;) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 wymiary: szer. taśmy 2 cm, szer z polarkiem 2,4 cm, dł min.28 cm dł max 44cm to są wymiary, a aparat się wkurzył i nie chce łaczyć z kompem :( Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 A później do samochodu i pod kocyk :) O tyle wystawało Sajdusi :lol: Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Jak już się panienka rozgrzała, to zaczęła się rozpychać :diabloti: I znowu hotel. Tym razem miałam typową jedynkę, więc Saidi spała na krzesełku :) Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):wymiary: szer. taśmy 2 cm, szer z polarkiem 2,4 cm, dł min.28 cm dł max 44cm to są wymiary, a aparat się wkurzył i nie chce łaczyć z kompem :( O, jaki wstrętny aparat :mad: Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Jakość fotek beznadziejna, bo sprzed chwili...... i kiepskim aparatem;( Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Śliczna jest :loveu:. To mogę ją zamówić? Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 Oj jak mi się marzy takie spanie moich zwierzaków.......http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_3228.jpg Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jamnicze napisał(a):Śliczna jest :loveu:. To mogę ją zamówić? jak będzie pasować to ją wyślę w prezencie, jako zaliczka na "mojego" przyszłego baska :D Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 Saidi lubi na podwyższeniu ;). A że nie wolno jej spać w pościeli, to zawsze rozkładam jej kocyk na innej kanapie, fotelu, a od biedy i krzesło może być jak widać :cool3:. Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):jak będzie pasować to ją wyślę w prezencie, jako zaliczka na "mojego" przyszłego baska :D Super, bardzo mi się podoba ta obróżka :loveu: (Saidi ma obwód szyi 30cm ;)) Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jamnicze napisał(a):Saidi lubi na podwyższeniu ;). A że nie wolno jej spać w pościeli, to zawsze rozkładam jej kocyk na innej kanapie, fotelu, a od biedy i krzesło może być jak widać :cool3:. Moim psom też było nie wolno, a teraz spią z nami z kotem .....;( chyba się nie nadaję na właściciela zwierząt...... Quote
magdola Posted October 27, 2012 Posted October 27, 2012 jamnicze napisał(a):Super, bardzo mi się podoba ta obróżka :loveu: (Saidi ma obwód szyi 30cm ;)) ok, to czekam na adresik Może nie być super wykończona bo robiłam ją ok 20 wieczorem, a ja ślepak w kurarach jestem :) i specjalnie nie zaplatałam materiału w plastik klamry (ciężko to wytłumaczyć) żeby lżej "chodziła, ale regulacja trzyma super. Nie wiem czy piszę jasno, ale.....:D ew. mogę prosić o wsparcie na sunie (dwie starsze jamniczki bez szans na dom) chociaz 5 zł. ich stałe deklaracje to 155 zł a koszt utrzymania w dt ok 400 zł.....:( ale to prośba, a obróżka jest całkowicie darmowa jako "reklama" :) Quote
jamnicze Posted October 27, 2012 Author Posted October 27, 2012 magdola napisał(a):Moim psom też było nie wolno, a teraz spią z nami z kotem .....;( chyba się nie nadaję na właściciela zwierząt...... U mnie po prostu psy nie mają wstępu do sypialni :diabloti:. Jak idę spać układam Sajduchnę na jej posłanku, mówię dobranoc i zamykam drzwi od sypialni ;) Wcześniej miałam jamniczkę i też nie spała w łóżku, to był jeden z warunków mojej mamy, zobaczy psa w pościeli i wylatuje on z domu. To bardzo silna motywacja dla zakręconego na psim punkcie dzieciaka :lol:. Teraz powiem szczerze, że już bym nie chciała piesy w łóżku, za wygodna jestem ;) Quote
Recommended Posts