Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
I dlatego źle Ci działa. Wchodź przez photobucket.com i będziesz miała wszystko po staremu :)

Ja tez nie wiedziąłam, że są dwa photobuckety...
Ale ja od zawsze wchodziłam przez tego "normalnego". Tak mi kazała Zuzia i ja się jej słucham:)

pzdr.

Posted

No niestety :shake:
Ja też jak zaczynałam to chyba na zwykłym photobucket ...
Próbowałam wpisywać bez tego beta, ale jak wciskam enter, to i tak mi zaraz przeskakuje i wczytuje się z beta, nie wiem jak to ominąć.

Posted

[quote name='Buszki']Mimoza przecudna,taka...mimozowata ;).
Sajdunia widzą,że zadowolona z hotelu,zwłaszcza z przekąski :).

Magdola,podpiszę się pod tym co jamnicze napisała o baskach w hotelu.Moją pręgatą Szepsi raz zostawiłam na chwilkę,tylko na kolację zeszliśmy,naprawdę szybką kolację i zeżarła żaluzje,pół smyczy skórzanej,pół torebki kandyzowanych ananasów i podrapała drzwi wyjściowe,a wyła tak głośno że było Ją na ulicy słychać :evil_lol:.Dodam,że było to na Węgrzech i koszty były bolesne :diabloti:. No mnie żeście ciotki pocieszyły:( a myślałam, że tylko moje są słyszalne z odległości większej niż 1 km.....:diabloti: Smycze też mi były zjadane, ale walczymy z tym;) co do zjadania różnych rzeczy z różnych wysokości i różnych miejsc...hmmm... nic nowego, ale te drzwi mnie przeraziły chyba.......

Ale te foty zwłaszcza ostatnie obok tego naguska :loveu::loveu::loveu:....... No i Puli :loveu::loveu::loveu:.....

PS. Zapraszam na bazarek obróżkowy mojej roboty ;)

Posted

Buszki napisał(a):
Sajdunia wie co robi,co ma łazić po zimnie,na kolankach lepiej :).

jej szybko marzną łapeczki ;). To taki nakolankowy model :)
magdola napisał(a):
No mnie żeście ciotki pocieszyły:( a myślałam, że tylko moje są słyszalne z odległości większej niż 1 km.....:diabloti: Smycze też mi były zjadane, ale walczymy z tym;) co do zjadania różnych rzeczy z różnych wysokości i różnych miejsc...hmmm... nic nowego, ale te drzwi mnie przeraziły chyba.......

Ale te foty zwłaszcza ostatnie obok tego naguska :loveu::loveu::loveu:....... No i Puli :loveu::loveu::loveu:.....

PS. Zapraszam na bazarek obróżkowy mojej roboty ;)

Eeee, nie ma się co stresować :). Sajda jest niszczycielska tylko w chwilach wielkiego zdenerwowania. Na ogół to aniołek :loveu:
Zaraz skoczę na bazarek obejrzeć obróżki :)

Posted

jamnicze napisał(a):

Eeee, nie ma się co stresować :). Sajda jest niszczycielska tylko w chwilach wielkiego zdenerwowania. Na ogół to aniołek :loveu:
Zaraz skoczę na bazarek obejrzeć obróżki :)

dla Was mam taka śliczna"spod lady" czerwona w pszczolki , przed chwila zrobiłam..... Tylko muszę ja obfocic i pomierzyc......

Posted

I kończę relację z wypadu na Węgry :)

Po wystawie był czas na relaks i rozprostowanie kości. Takie oto otoczenie było koło terenów wystawowych:

Sajdusiowe znalezisko ;)

Posted

magdola napisał(a):
wymiary: szer. taśmy 2 cm, szer z polarkiem 2,4 cm, dł min.28 cm dł max 44cm
to są wymiary, a aparat się wkurzył i nie chce łaczyć z kompem :(

O, jaki wstrętny aparat :mad:

Posted

Saidi lubi na podwyższeniu ;). A że nie wolno jej spać w pościeli, to zawsze rozkładam jej kocyk na innej kanapie, fotelu, a od biedy i krzesło może być jak widać :cool3:.

Posted

magdola napisał(a):
jak będzie pasować to ją wyślę w prezencie, jako zaliczka na "mojego" przyszłego baska :D

Super, bardzo mi się podoba ta obróżka :loveu: (Saidi ma obwód szyi 30cm ;))

Posted

jamnicze napisał(a):
Saidi lubi na podwyższeniu ;). A że nie wolno jej spać w pościeli, to zawsze rozkładam jej kocyk na innej kanapie, fotelu, a od biedy i krzesło może być jak widać :cool3:.

Moim psom też było nie wolno, a teraz spią z nami z kotem .....;( chyba się nie nadaję na właściciela zwierząt......

Posted

jamnicze napisał(a):
Super, bardzo mi się podoba ta obróżka :loveu: (Saidi ma obwód szyi 30cm ;))

ok, to czekam na adresik
Może nie być super wykończona bo robiłam ją ok 20 wieczorem, a ja ślepak w kurarach jestem :) i specjalnie nie zaplatałam materiału w plastik klamry (ciężko to wytłumaczyć) żeby lżej "chodziła, ale regulacja trzyma super. Nie wiem czy piszę jasno, ale.....:D
ew. mogę prosić o wsparcie na sunie (dwie starsze jamniczki bez szans na dom) chociaz 5 zł. ich stałe deklaracje to 155 zł a koszt utrzymania w dt ok 400 zł.....:(
ale to prośba, a obróżka jest całkowicie darmowa jako "reklama" :)

Posted

magdola napisał(a):
Moim psom też było nie wolno, a teraz spią z nami z kotem .....;( chyba się nie nadaję na właściciela zwierząt......

U mnie po prostu psy nie mają wstępu do sypialni :diabloti:. Jak idę spać układam Sajduchnę na jej posłanku, mówię dobranoc i zamykam drzwi od sypialni ;)
Wcześniej miałam jamniczkę i też nie spała w łóżku, to był jeden z warunków mojej mamy, zobaczy psa w pościeli i wylatuje on z domu. To bardzo silna motywacja dla zakręconego na psim punkcie dzieciaka :lol:. Teraz powiem szczerze, że już bym nie chciała piesy w łóżku, za wygodna jestem ;)