Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
Mam pytanie. Jak baski się zachowują w hotelach ? :) ew. Wsród innych psiakow????

Jak widać na zdjęciu Saidi smacznie sobie śpi na fotelach lub łóżkach :p. Ona w ogóle nie jest kłopotliwa, ale oczywiście zależy to od ułożenia psa. Przy czym nigdy nie zostawiam jej samej w pokoju, na śniadanie też idzie ze mną. I siedzi sobie grzeczniutko koło mojego krzesełka :). Nie odważyłabym sie jej zostawić samej w obcym miejscu, zdenerwowana Saidi - to niszczycielska Saidi :diabloti:.
Już tu ktoś wstawiał fotki z pokoju hotelowego po zostawieniu baska samego - znaczy się mała demolka ;)

A jeśli chodzi o inne psy, to trzeba pamiętać, że basenji mają dość twarde i dominujące charaktery, dlatego trzeba je od małego socjalizować.

Posted

jamnicze napisał(a):
Jak widać na zdjęciu Saidi smacznie sobie śpi na fotelach lub łóżkach :p. Ona w ogóle nie jest kłopotliwa, ale oczywiście zależy to od ułożenia psa. Przy czym nigdy nie zostawiam jej samej w pokoju, na śniadanie też idzie ze mną. I siedzi sobie grzeczniutko koło mojego krzesełka :). Nie odważyłabym sie jej zostawić samej w obcym miejscu, zdenerwowana Saidi - to niszczycielska Saidi :diabloti:.
Już tu ktoś wstawiał fotki z pokoju hotelowego po zostawieniu baska samego - znaczy się mała demolka ;)

A jeśli chodzi o inne psy, to trzeba pamiętać, że basenji mają dość twarde i dominujące charaktery, dlatego trzeba je od małego socjalizować.

Ojojoj..."....... ;)

Posted

Mimoza przecudna,taka...mimozowata ;).
Sajdunia widzą,że zadowolona z hotelu,zwłaszcza z przekąski :).

Magdola,podpiszę się pod tym co jamnicze napisała o baskach w hotelu.Moją pręgatą Szepsi raz zostawiłam na chwilkę,tylko na kolację zeszliśmy,naprawdę szybką kolację i zeżarła żaluzje,pół smyczy skórzanej,pół torebki kandyzowanych ananasów i podrapała drzwi wyjściowe,a wyła tak głośno że było Ją na ulicy słychać :evil_lol:.Dodam,że było to na Węgrzech i koszty były bolesne :diabloti:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Piękne ujęcie mimozy:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/81_zpsad3d8248.jpg

Super team:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_3197_zpscd64129e.jpg

O, i pan J. się załapał:)
Ładnie Sajdi w tym sznureczku:0
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_3151_zpse42fb1d7.jpg

pzdr.
Dziękujemy za uznanie, z Twoich ust dla mnie dużo znaczy :p
Pan J. nie lubi pokazywać się na zdjęciach, ale oczywiście był obecny na wystawie i część zdjęć jest jego autorstwa :)
[quote name='M&S']Gratulacje dla Sajduchy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiamy niedzielnie:)
dzięki
[quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_3195_zpsc66e65e9.jpg ale ta kobieta w różowej kurtce ma długie włosy :crazyeye:
Też na to zwróciliśmy uwagę, nawet zastanawialiśmy się czy to treska, ale chyba nie.
[quote name='Buszki']Mimoza przecudna,taka...mimozowata ;).
Sajdunia widzą,że zadowolona z hotelu,zwłaszcza z przekąski :).

Magdola,podpiszę się pod tym co jamnicze napisała o baskach w hotelu.Moją pręgatą Szepsi raz zostawiłam na chwilkę,tylko na kolację zeszliśmy,naprawdę szybką kolację i zeżarła żaluzje,pół smyczy skórzanej,pół torebki kandyzowanych ananasów i podrapała drzwi wyjściowe,a wyła tak głośno że było Ją na ulicy słychać :evil_lol:.Dodam,że było to na Węgrzech i koszty były bolesne :diabloti:.
Mimoza jest bardzo mimozowata :evil_lol:. już 2 razy ją przesuszyłam i wygląda dość marnie, aż dziw, że zakwitła ;)
Saidi faktycznie się zawzięła i zeżarła całego peniska - na szczęście zrobiła to w pokoju mojego brata, więc to on znosił zapaszki :eviltong:
[quote name='bety']Pięknie dziękuję :Rose::buzi:

Fajna ta mimoza
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/83_zps7aee8b6b.jpg

Pzdr
proszę bardzo :)
[quote name='gosiaja']Jamnicze bo muisz sie cofnac do albumu i bedziesz miala miniatorki.
A jesli chodzi o tego motylka co Ci brakuje to mosisz zmiany zatwierdzic.
Ja już kompletnie nic nie rozumiem, to jakieś czary, jak zerknęłam tu po powrocie z pracy, to na tym ostatnim zdjęciu były motylki, a teraz znowu ich nie ma :crazyeye:. Kiedy ja mam tam 3 albumy i wcześniej było tak jak piszesz, a teraz mam duży obrazek, na dole taśmę z kilkoma zdjęciami do przewijania, a te linki pokazują się po prawej.
[quote name='unikatowydiament']piękna Mimoza,uwielbiam kwiaty:loveu:
Ja nie mam ręki do kwiatów, ciągle zapominam je podlać :evil_lol:.
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy:)

miłego wieczoru.
Cześć wilcze. Eeee jakaś dzisiaj podminowana jestem :shake:

Posted

W ten weekend na wystawie w Poznaniu dzielnie walczyła Adusia :loveu:
W oba dni dostała oceny doskonałe, w sobotę zdobywając srebrny medal, a w niedzielę brązowy. Teraz do kompletu brakuje jeszcze złotego :razz:

Posted

Buszki napisał(a):
A może mimoza lubi przesuszenie i dlatego zakwitła ;).

Zdecydowanie nie :lol:
M&S napisał(a):
No to ładnie Adusia się pokazuje:)

Wyluzuj....

nio, ładna dziewczynka z niej rośnie :)
Ech, łatwo powiedzieć....
Izabela124. napisał(a):
Gratulacje za Poznań :)

Dzięki :)
Błyskotka napisał(a):
Na następnej wystawie będzie złoto :)

Też tak myślę ;)

Posted

Nadal walczę z photobucketem :shake:. Teraz wcięło mi 2 zdjęcia i nie chce wgrać na nowo, kompletnie nic nie rozumiem :huh:

Ale spróbuję wstawić to co mam:

Akity amerykańskie. Miało być po kolei, ale właśnie 2 pierwsze zdjęcia mio wcięło.

Dziewczyny
kl. mł

ta wygrała klasę