Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Izabela124.']No to gratulacje :)[/QUOTE]

[quote name='Buszki']Gratulacje dla dziewczynek :).[/QUOTE]

[quote name='Błyskotka']Gratulacje :)[/QUOTE]

[quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi::multi::multi:[/QUOTE]

[quote name='M&S']I my gratulujemy!!!!!

Bardzo ładnie wyglądacie:):)[/QUOTE]
Bardzo dziękujemy za gratulacje, chociaż za bardzo sukcesem tej wystawy nazwać nie możemy ;)
Ale i tak cieszymy się ze spotkania, miłego towarzystwa i ocen doskonałych :)

Posted

[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/27-9.jpg ale dawno Sajdelka nie widziałam ;)

Gratulacje :)
Hej, hej, faktycznie długo Cię u nas nie było. Bardzo mi miło, że znalazłaś chwilkę i do nas wpadłaś :)
[quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:):):)

[quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku:)

[quote name='M&S']Witanko piątkowe:):)

[quote name='unikatowydiament']dzień dobry,tulaski zasyłamy:)

[quote name='bety']Dzień doberek :)

Pzdr

[quote name='M&S']Dzień dobry:):)

Cześć, bardzo dziękuję za odwiedzinki w mojej galerii. :bye:

Ja zwariuję z tą Sajduchą!:placz: Wczoraj wyciągnęła mnie o 6.00, a dzisiaj przed 5 :mad:. Myślicie, że się źle czuła, miała rozwolnienie albo pełen pęcherz? Otóż NIE, Leciała szukać chłopa :angryy:. Nawet deszcz jej przestał przeszkadzać :diabloti:. Ech, niech się już ta cieczka skończy, bo inaczej to mnie wykończy.:evilbat:

Posted

[quote name='Korenia']Sajducha dba o Twoją dobrą wentylację płuc! :)

Amy się właśnie cieczka zaczęła...[/QUOTE]
Taaaa, właśnie za chwilę idę się dalej wentylować. Byłam już dzisiaj o 5.00, o 7.00, o 9.40 (tak wszystkie ok. pół godziny), o 15.00 wyszłyśmy na półtorej godziny i znowu miauczy, że chce na dwór .... ale ja najpierw muszę napić się kawy!
[quote name='Izabela124.']Ha ha Sajducha chłopa szuka :D[/QUOTE]
No, niestety :mad::mad::mad: Nawet nie burczy, gdy ją który wącha, a jeszcze się nadstawia, mój TZ wyzywa ją od puszczalskich :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']
Ja zwariuję z tą Sajduchą!:placz: Wczoraj wyciągnęła mnie o 6.00, a dzisiaj przed 5 :mad:. Myślicie, że się źle czuła, miała rozwolnienie albo pełen pęcherz? Otóż NIE, Leciała szukać chłopa :angryy:. Nawet deszcz jej przestał przeszkadzać :diabloti:. Ech, niech się już ta cieczka skończy, bo inaczej to mnie wykończy.:evilbat:
Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:)

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:)

Pzdr.[/QUOTE]

U nas to dwa razy do roku, ale akity am. mają inne "charakterki" - szybciej spacyfikują zalotnika i raczej ich nie szukają. Fajne atrakcje z tą Sajduchą - ha ha ha.

Pzdr

Posted

[quote name='jamnicze']

Leciała tak rano,żeby ktoś Jej nie uprzedził :evil_lol:.Potem,to co lepsi byli by zajęci :diabloti:.

Posted

[quote name='Asiaczek']Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:)

Pzdr.[/QUOTE]
Też jestem z tego powodu szczęśliwa :) Aż szkoda, że i w naszej rasie zaczyna się to "psuć" i coraz częściej słyszy się o letnich cieczkach.
[quote name='M&S']Ale się uśmiałam:evil_lol:

Będziesz miała kondycję jak diabli od tego biegania;)[/QUOTE]
Taaaa, dzięki, ale ja biegam na półśpiąco :evilbat:
[quote name='bety']U nas to dwa razy do roku, ale akity am. mają inne "charakterki" - szybciej spacyfikują zalotnika i raczej ich nie szukają. Fajne atrakcje z tą Sajduchą - ha ha ha.

Pzdr[/QUOTE]
Sajda generalnie też jest złośnica i jak jakiś piecho kręci się jej koło ogona, to zaraz dostaje po nosie. No, ale teraz wzięła górę natura ;) i nawet specjalnie nie burka jak ją który obwąchuje :siara:
[quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE]
dzięki
[quote name='Buszki']Leciała tak rano,żeby ktoś Jej nie uprzedził :evil_lol:.Potem,to co lepsi byli by zajęci :diabloti:.[/QUOTE]
potem, to pańcia idzie do pracy i ona o tym wie :)
[quote name='M&S']Doberek:)

Miłego dnia.[/QUOTE]
witanko
[quote name='Asiaczek']Jak tam sprawy u Sajduni? Chyba juz się sunia powoli "zwija" z ta cieczką", co? A może wręcz przeciwnie:evil_lol:...?

pzdr.[/QUOTE]
Chyba powoli zbliżamy się do końca. Dzisiaj pozwoliła mi pospać do 5.50 :evil_lol:. A Wolfik, który ostatnio jej nie odstępował i pan musiał za nim latać i w końcu wziąć go na smycz dzisiaj trochę poniuchał, polizał i dał się kumplowi wciągnąć w zabawę, tak więc widać światełko w tunelu :razz:
[quote name='unikatowydiament']głaski zasyłamy:)[/QUOTE]
Dziękujem