Oscar Patric Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 gratulacje:multi::multi::multi: Quote
M&S Posted September 24, 2012 Posted September 24, 2012 I my gratulujemy!!!!! Bardzo ładnie wyglądacie:):) Quote
jamnicze Posted September 25, 2012 Author Posted September 25, 2012 [quote name='Izabela124.']No to gratulacje :)[/QUOTE] [quote name='Buszki']Gratulacje dla dziewczynek :).[/QUOTE] [quote name='Błyskotka']Gratulacje :)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']gratulacje:multi::multi::multi:[/QUOTE] [quote name='M&S']I my gratulujemy!!!!! Bardzo ładnie wyglądacie:):)[/QUOTE] Bardzo dziękujemy za gratulacje, chociaż za bardzo sukcesem tej wystawy nazwać nie możemy ;) Ale i tak cieszymy się ze spotkania, miłego towarzystwa i ocen doskonałych :) Quote
agaciaaa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/27-9.jpg ale dawno Sajdelka nie widziałam ;) Gratulacje :) Quote
Oscar Patric Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 dzień dobry,tulaski zasyłamy:) Quote
jamnicze Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/27-9.jpg ale dawno Sajdelka nie widziałam ;) Gratulacje :) Hej, hej, faktycznie długo Cię u nas nie było. Bardzo mi miło, że znalazłaś chwilkę i do nas wpadłaś :) [quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:):):) [quote name='unikatowydiament']miłego wieczorku:) [quote name='M&S']Witanko piątkowe:):) [quote name='unikatowydiament']dzień dobry,tulaski zasyłamy:) [quote name='bety']Dzień doberek :) Pzdr [quote name='M&S']Dzień dobry:):) Cześć, bardzo dziękuję za odwiedzinki w mojej galerii. :bye: Ja zwariuję z tą Sajduchą!:placz: Wczoraj wyciągnęła mnie o 6.00, a dzisiaj przed 5 :mad:. Myślicie, że się źle czuła, miała rozwolnienie albo pełen pęcherz? Otóż NIE, Leciała szukać chłopa :angryy:. Nawet deszcz jej przestał przeszkadzać :diabloti:. Ech, niech się już ta cieczka skończy, bo inaczej to mnie wykończy.:evilbat: Quote
Korenia Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Sajducha dba o Twoją dobrą wentylację płuc! :) Amy się właśnie cieczka zaczęła... Quote
jamnicze Posted October 1, 2012 Author Posted October 1, 2012 [quote name='Korenia']Sajducha dba o Twoją dobrą wentylację płuc! :) Amy się właśnie cieczka zaczęła...[/QUOTE] Taaaa, właśnie za chwilę idę się dalej wentylować. Byłam już dzisiaj o 5.00, o 7.00, o 9.40 (tak wszystkie ok. pół godziny), o 15.00 wyszłyśmy na półtorej godziny i znowu miauczy, że chce na dwór .... ale ja najpierw muszę napić się kawy! [quote name='Izabela124.']Ha ha Sajducha chłopa szuka :D[/QUOTE] No, niestety :mad::mad::mad: Nawet nie burczy, gdy ją który wącha, a jeszcze się nadstawia, mój TZ wyzywa ją od puszczalskich :diabloti: Quote
Asiaczek Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 [quote name='jamnicze'] Ja zwariuję z tą Sajduchą!:placz: Wczoraj wyciągnęła mnie o 6.00, a dzisiaj przed 5 :mad:. Myślicie, że się źle czuła, miała rozwolnienie albo pełen pęcherz? Otóż NIE, Leciała szukać chłopa :angryy:. Nawet deszcz jej przestał przeszkadzać :diabloti:. Ech, niech się już ta cieczka skończy, bo inaczej to mnie wykończy.:evilbat: Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:) Pzdr. Quote
M&S Posted October 1, 2012 Posted October 1, 2012 Ale się uśmiałam:evil_lol: Będziesz miała kondycję jak diabli od tego biegania;) Quote
bety Posted October 2, 2012 Posted October 2, 2012 [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:) Pzdr.[/QUOTE] U nas to dwa razy do roku, ale akity am. mają inne "charakterki" - szybciej spacyfikują zalotnika i raczej ich nie szukają. Fajne atrakcje z tą Sajduchą - ha ha ha. Pzdr Quote
Buszki Posted October 3, 2012 Posted October 3, 2012 [quote name='jamnicze'] Ja zwariuję z tą Sajduchą!:placz: Wczoraj wyciągnęła mnie o 6.00, a dzisiaj przed 5 :mad:. Myślicie, że się źle czuła, miała rozwolnienie albo pełen pęcherz? Otóż NIE, Leciała szukać chłopa :angryy:. Nawet deszcz jej przestał przeszkadzać :diabloti:. Ech, niech się już ta cieczka skończy, bo inaczej to mnie wykończy.:evilbat: Leciała tak rano,żeby ktoś Jej nie uprzedził :evil_lol:.Potem,to co lepsi byli by zajęci :diabloti:. Quote
Asiaczek Posted October 4, 2012 Posted October 4, 2012 Jak tam sprawy u Sajduni? Chyba juz się sunia powoli "zwija" z ta cieczką", co? A może wręcz przeciwnie:evil_lol:...? pzdr. Quote
jamnicze Posted October 4, 2012 Author Posted October 4, 2012 [quote name='Asiaczek']Hahaha, dobrze, że "to" zdarza sie tylko raz w roku u naszych panienek:) Pzdr.[/QUOTE] Też jestem z tego powodu szczęśliwa :) Aż szkoda, że i w naszej rasie zaczyna się to "psuć" i coraz częściej słyszy się o letnich cieczkach. [quote name='M&S']Ale się uśmiałam:evil_lol: Będziesz miała kondycję jak diabli od tego biegania;)[/QUOTE] Taaaa, dzięki, ale ja biegam na półśpiąco :evilbat: [quote name='bety']U nas to dwa razy do roku, ale akity am. mają inne "charakterki" - szybciej spacyfikują zalotnika i raczej ich nie szukają. Fajne atrakcje z tą Sajduchą - ha ha ha. Pzdr[/QUOTE] Sajda generalnie też jest złośnica i jak jakiś piecho kręci się jej koło ogona, to zaraz dostaje po nosie. No, ale teraz wzięła górę natura ;) i nawet specjalnie nie burka jak ją który obwąchuje :siara: [quote name='Błyskotka']Miłego dnia :)[/QUOTE] dzięki [quote name='Buszki']Leciała tak rano,żeby ktoś Jej nie uprzedził :evil_lol:.Potem,to co lepsi byli by zajęci :diabloti:.[/QUOTE] potem, to pańcia idzie do pracy i ona o tym wie :) [quote name='M&S']Doberek:) Miłego dnia.[/QUOTE] witanko [quote name='Asiaczek']Jak tam sprawy u Sajduni? Chyba juz się sunia powoli "zwija" z ta cieczką", co? A może wręcz przeciwnie:evil_lol:...? pzdr.[/QUOTE] Chyba powoli zbliżamy się do końca. Dzisiaj pozwoliła mi pospać do 5.50 :evil_lol:. A Wolfik, który ostatnio jej nie odstępował i pan musiał za nim latać i w końcu wziąć go na smycz dzisiaj trochę poniuchał, polizał i dał się kumplowi wciągnąć w zabawę, tak więc widać światełko w tunelu :razz: [quote name='unikatowydiament']głaski zasyłamy:)[/QUOTE] Dziękujem Quote
Asiaczek Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Generalnie, idzie ku dobremu;) Miłego dnia! Pzdr. Quote
M&S Posted October 5, 2012 Posted October 5, 2012 Dobrego dnia:) Może jutro da Ci pospać do 6.00:evil_lol: Quote
Recommended Posts