Asiaczek Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 jamnicze pewnie zapracowana.... Pzdr. Quote
Oscar Patric Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 głaski ślemy z ciepłego Rybnika:) Quote
M&S Posted September 11, 2012 Posted September 11, 2012 [quote name='Asiaczek']jamnicze pewnie zapracowana.... Pzdr. Pewnie tak. pozdrawiamy:) Quote
jamnicze Posted September 11, 2012 Author Posted September 11, 2012 [quote name='M&S']Fajnie tak popatrzeć na wszystko z góry...;) Nooo, Sajdi lubi sobie czasem legnąć na balkonie. Na początku się bałam, bo chuda była jak szprych, że mi przez te szczebelki wyfrunie, ale teraz już się nie zmieści :evil_lol: [quote name='Buszki']Szkoda tylko,że dotknąć się nie da ;). Ale poniuchać można ;) [quote name='Asiaczek']Jakie przytulachy:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/13-21.jpg Judi równa wzrostem z Sajdą? http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/22-13.jpg Pzdr. Dziewczyny rosną. Ada już nawet przerosła mamuśkę, ma mocniejszą budowę (wdała się bardziej w Serka ;)). A Judi jest delikatniejsza - jak Saidi. Moim zdaniem są równe, chociaż niektórzy twierdzą, że Judasek jest już wyższa. Moim zdaniem to złudzenie, Judi chodzi z wyżej uniesioną głową, ale doopki mają na tym samym poziomie :diabloti: [quote name='M&S']Dzień dobry:) Witam :) [quote name='Błyskotka']Obserwatorki ;) Nio, Judaskowi balkonowe obserwacje się bardzo spodobały :) [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/14-19.jpg dwa śpioszki :) Bardzo lubię jak dziewczyny tak się do siebie przytulają. :) [quote name='Asiaczek']jamnicze pewnie zapracowana.... Pzdr. No niestety, brrr... [quote name='unikatowydiament']głaski ślemy z ciepłego Rybnika:) U nas też od 2 dni upał niesamowity, ale już zapowiadają deszcze. [quote name='M&S']Pewnie tak. pozdrawiamy:) Dzięki :). Właśnie załatwiałam dzisiaj wolne na sobotę. Okazało się, że akurat odpracowujemy 2 listopada. Wstępnie dyrekcja się zgodziła, ale muszę jeszcze formalnie napisać podanie :roll:. A Wy będziecie na klubówce? Chcą zobaczyć jak mój ulubieniec Slasz biega po ringu :p Quote
Asiaczek Posted September 12, 2012 Posted September 12, 2012 jamnicze, a kiedy będziesz znała odpowiedź w/s Klubowej? Szkoda, gdybyś znowu miała byc nieobecna... Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 [quote name='M&S']Nas nie będzie na klubówce. Buuuu, szkoda. [quote name='Asiaczek']jamnicze, a kiedy będziesz znała odpowiedź w/s Klubowej? Szkoda, gdybyś znowu miała byc nieobecna... Pzdr. Podanie zaniosłam i raczej powinnam być. Ale u nas, to do ostatniej chwili nigdy nic nie wiadomo.:shake:. [quote name='unikatowydiament']doberek,mizianki zasyłamy:) Dzięki :) Quote
jamnicze Posted September 14, 2012 Author Posted September 14, 2012 A tu jeszcze z odwiedzin Judi. Mała zrobiła mamie przegląd posłania i znalazła kawałek gryzaczkowej kości :) Sajdula na wszystko miała oko z wysokości tapczanu :lol: Quote
Buszki Posted September 14, 2012 Posted September 14, 2012 Mama przegapiła,to córcia skorzystała :). Quote
Cienka Posted September 15, 2012 Posted September 15, 2012 Cholera ona jest strasznie podobna do Pinuczaka :) Quote
jamnicze Posted September 15, 2012 Author Posted September 15, 2012 [quote name='Buszki']Mama przegapiła,to córcia skorzystała :).[/QUOTE] Mamcia poczekała aż curcia rozmiękczy kosteczkę i dopiero jej zabrała :diabloti:. Ale spoko - Judi znalazła sobie następną :razz: [quote name='Cienka']Cholera ona jest strasznie podobna do Pinuczaka :)[/QUOTE] Też to zauważyłam :p [quote name='M&S']Fajna mała:)[/QUOTE] Nio :loveu: Quote
Oscar Patric Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 buziaczki zasyłamy,miłej niedzieli:) Quote
Asiaczek Posted September 16, 2012 Posted September 16, 2012 Ale cudne ujęcie Sajdi:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/27-9.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted September 19, 2012 Author Posted September 19, 2012 [quote name='Cienka']Ta sama mała główka :) Judi, to delikatna panienka :) [quote name='unikatowydiament']buziaczki zasyłamy,miłej niedzieli:) Dzięki, niedziela była baaaardzo udana. Przyjechała w odwiedziny Ada ze swoją rodzinką i najpierw był spacer i ćwiczenia, a później zabawa i pyszności :) [quote name='Asiaczek']Ale cudne ujęcie Sajdi:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/27-9.jpg Pzdr. Mi też to zdjęcie się podoba :) Quote
jamnicze Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 [quote name='M&S']Cześć Dziewczyny:):)[/QUOTE] Witam :) [quote name='unikatowydiament']doberek,tulaski zasyłamy:)[/QUOTE] uśmiechem się odpłacamy :) Quote
jamnicze Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 Pracowita sobota za nami :) Adusia debiutowała w klasie młodzieży i dostała swój pierwszy medal :) brązowy :) Saidi startowała w klasie otwartej i otrzymała ocenę doskonałą i medal srebrny. Pomagałyśmy też Asiaczkowi w konkurencjach hodowlanych: Ada walczyła dla tatusia Serka, który został najlepszym reproduktorem klubu!!! Saidi walczyła dla mamusi Felki, która została drugą suką hodowlaną klubu!!! Potem jeszcze świętowaliśmy Zwycięstwo Świata Dżezika :multi::multi::multi: Pogoda dopisała, dopiero nadeszła burza i trochę popadało na koniec konkurencji finałowych. Emocji i wrażeń pełno. Było mi bardzo miło spotkać się i pogadać z innymi hodowcami i właścicielami basenji. Jest nas coraz więcej i na prawdę mamy piękne basenji w Polsce :loveu: A teraz parę fotek z konkurencji hodowlanych: Felka i jej dzieci :) wygrała sunia samojeda, trzeba przyznać, że też prezentowali się pięknie :) Quote
jamnicze Posted September 23, 2012 Author Posted September 23, 2012 A w parach hodowlanych zaprezentowały się aż 3 pary basenji :loveu: były też takie piękne haszczurki :) Quote
Recommended Posts