Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='M&S']Z wynikami... Sajdi była jedyna tri w Oberwarcie, bardzo ładnie się prezentowała:) Juz poprawilam, dzięki za uwagę:) [quote name='jamnicze']Tak, tak, odwrotnie :lol: Oberwart był pierwszy Oberwart (Austria)- dosk.2, r.CAC (=CAC), Nowy Champion Austrii :multi:, r.CACIB Szombathely (Węgry) -dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB :loveu:. Na finałach już nie zostawaliśmy, było zimno, padało i 5 godzin czekania :shake:. W tym czasie dojeżdżaliśmy już do granicy z Polską :razz:. A i tak w domy zlądowałam ok. 3.00, ale przynajmniej udało się bez dodatkowego noclegu. Niestety, my wszędzie mamy daleko, a przejechanie Polski, to koszmar (ok. 9 godzin):angryy:. Za to spotkała nas miła niespodzianka w osobach Ani i Mani :loveu:, bardzo dziękuję dziewczynom za miłe towarzystwo :) Zazdroszczę tego wyjazdu:) I jeszcze ra ogromne gratulacje!!! Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 I wiadomości z Gdyni: Adusia - ADHARA Risum Tenatis FCI - w.o.1 Najlepsze Szczenię w Rasie :loveu:, Brawa dla Ewy, która sama musiała pokazać Adulkę (my się w tym czasie wystawialiśmy na Węgrzech) i poszło jej znakomicie :multi: Będą zdjęcia :cool3: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Gratulacje dla Malutkiej! Nie bylo się czego bać! Przy sędzinie E. Augustyniak - wszystkie maluchy maja handicap i ułatwiony start:0 Kazdemu zyczę takiej sędziny i w każdej z ras!!! pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Asiaczek'] Zazdroszczę tego wyjazdu:) I jeszcze raz ogromne gratulacje!!! Pzdr. Dzięki Asiu :loveu: Udały Ci się dzieci, prawie wszystkie, które są wystawiane są interchampionami, to wielki sukces hodowlany :happy1:. A teraz rośnie już nowe pokolenie i nie tylko dzieci, ale i wnuki Felusi sięgają po ten zaszczytny tytuł - brawa dla Ofika :multi: Quote
jamnicze Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='Asiaczek']Gratulacje dla Malutkiej! Nie bylo się czego bać! Przy sędzinie E. Augustyniak - wszystkie maluchy maja handicap i ułatwiony start:0 Kazdemu zyczę takiej sędziny i w każdej z ras!!! pzdr.[/QUOTE] Mnie nie było na tej wystawie, ale cieszę się, że udało mi się namówić NRA (Nową Rodzinę Ady - tak się podpisuje Ewa jak do mnie przysyła maile, prawda, że to miłe :loveu:) na ta wystawę. Wiedziałam, że p. Augustyniak jest miła i zwraca dużą uwagę na ruch, A mała biega świetnie :) i i faktycznie sędzinie bardzo się podobała :) Quote
Oscar Patric Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 ogromne gratulacje tak wspaniałych wyników:multi: Quote
Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='jamnicze']Dzięki Asiu :loveu: Udały Ci się dzieci, prawie wszystkie, które są wystawiane są interchampionami, to wielki sukces hodowlany :happy1:. A teraz rośnie już nowe pokolenie i nie tylko dzieci, ale i wnuki Felusi sięgają po ten zaszczytny tytuł - brawa dla Ofika :multi: Fakt, dzieci Felki doganiają babke;) [quote name='jamnicze']Mnie nie było na tej wystawie, ale cieszę się, że udało mi się namówić NRA (Nową Rodzinę Ady - tak się podpisuje Ewa jak do mnie przysyła maile, prawda, że to miłe :loveu:) na ta wystawę. Wiedziałam, że p. Augustyniak jest miła i zwraca dużą uwagę na ruch, A mała biega świetnie :) i i faktycznie sędzinie bardzo się podobała :) Super! Rzeczywiscie nieraz trudno namówic nowych włascicieli na wystawy, ale jak raz złapią bakcyla, to juz trzymaą. Wierze, że i w tym przypadku tak będzie:) pzdr. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 jamnicze, mozesz mi podać dane sędziów z oberwartu i Szombathely? Chcę wstawic info i Sajdi na moja www, a bez nazwisk sędziów to tak trochę głupio... Pzdr. Quote
jamnicze Posted July 16, 2012 Author Posted July 16, 2012 [quote name='unikatowydiament']ogromne gratulacje tak wspaniałych wyników:multi: Dzięki :) [quote name='Buszki']Gratulacje,Sajdulka górą :) ! :loveu: [quote name='Asiaczek']jamnicze, mozesz mi podać dane sędziów z oberwartu i Szombathely? Chcę wstawic info i Sajdi na moja www, a bez nazwisk sędziów to tak trochę głupio... Pzdr. Oberwart - Tarian Annamaria (H) Szombathely - Graham Hill (GB) - sędziego na Węgrzech zmienili chyba w ostatniej chwili, bo na stronie była Wieremiejczyk. Na wystawie okazało się, że basenji są oceniane na innym ringu. Quote
Asiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Dzięki:) Co do zmiany sędziego, akurat ta zamiana byla dla Was szczęsliwa:) Pzdr. Quote
Izabela124. Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='jamnicze'] Oberwart (Austria)- dosk.2, r.CAC (=CAC), Nowy Champion Austrii :multi:, r.CACIB Szombathely (Węgry) -dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB :loveu:. [quote name='jamnicze']I wiadomości z Gdyni: Adusia - ADHARA Risum Tenatis FCI - w.o.1 Najlepsze Szczenię w Rasie :loveu:, Wielkie gratulacje!!!!!!! Quote
bety Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 [quote name='jamnicze']Tak, tak, odwrotnie :lol: Oberwart był pierwszy Oberwart (Austria)- dosk.2, r.CAC (=CAC), Nowy Champion Austrii :multi:, r.CACIB Szombathely (Węgry) -dosk.1, CAC, CACIB, BOS, BOB :loveu:. Na finałach już nie zostawaliśmy, było zimno, padało i 5 godzin czekania :shake:. W tym czasie dojeżdżaliśmy już do granicy z Polską :razz:. A i tak w domy zlądowałam ok. 3.00, ale przynajmniej udało się bez dodatkowego noclegu. Niestety, my wszędzie mamy daleko, a przejechanie Polski, to koszmar (ok. 9 godzin):angryy:. Za to spotkała nas miła niespodzianka w osobach Ani i Mani :loveu:, bardzo dziękuję dziewczynom za miłe towarzystwo :) Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jakiś amerykaniec z polski nie zawieruszył się na te wystawy? Pzdr Quote
jamnicze Posted July 18, 2012 Author Posted July 18, 2012 [quote name='M&S']Raz jeszcze gratulacje!!!!! Dzięki :) [quote name='Asiaczek']Dzięki:) Co do zmiany sędziego, akurat ta zamiana byla dla Was szczęsliwa:) Pzdr. Owszem :) Na 3 wystawy na Węgrzech, to już druga zmiana sędziego ;) [quote name='Izabela124.']Wielkie gratulacje!!!!!!! Bardzo dziękuję :) [quote name='M&S']Cześć wieczorkiem:) witanko [quote name='bety']Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A jakiś amerykaniec z polski nie zawieruszył się na te wystawy? Pzdr Dzięki, z Polski nie, ale mam wyniki i spis z Austri, niestety nan problem z photobucketem - mam nadzieję, że przejściowy [quote name='Błyskotka']Gratulacje :) :) dzięki :) Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 [quote name='M&S']Hello, dobrego dnia:)[/QUOTE] [quote name='unikatowydiament']buziaczki ślemy,i miłego popołudnia:)[/QUOTE] Cześć dziewczyny :) Dzionek niestety bardzo "butelkowy", czyli szaro, buro i ponuro .... no i znowu pada. Quote
Izabela124. Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='jamnicze'] Dzionek niestety bardzo "butelkowy", czyli szaro, buro i ponuro .... no i znowu pada.[/QUOTE]U mnie tak samo :( Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 A jutro jedziemy na urlop, niech ten deszcz już trochę przystopuje. Quote
jamnicze Posted July 19, 2012 Author Posted July 19, 2012 Jeszcze czeka mnie pakowanie - brrrrrr Quote
Recommended Posts