Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Celina12']Sajdunia i jej długaśne nózie...:loveu::loveu:
Tamaryszek-jak ślicznie wyszedł...
Dzięki Celinko, nawet nie wiedziałam co ufociłam, ale krzaczek mi się podobał - jego nazwa też mi się podoba ;). I specjalnie dla Ciebie długonózia Saidi

[quote name='Izabela124.']Witanko'
ile fajnych kumpli ma Sajdunia
ona ciagnie do wszystkich, ale nie wszyscy chcą się z nią zadawać :evil_lol:
[quote name='agaciaaa']Cześć :) fajne fotki z psiego spacerku :loveu:
http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/51.jpg tu Saidi fajnie wyszła :)
Pokazuje jak ładnie potrafi już siadać :)
[quote name='gassira']http://i304.photobucket.com/albums/n...amnicze/31.jpg
kobieta,która wie czego chce:diabloti:
nie mogę otworzyć tego zdjęcia :shake:
[quote name='Russellka']Ohoho, kochana, a niby Saidi taka spokojna :diabloti: Piękne to przepychanko, umie postawićna swoim :lol: Planujecie jakieś sporty?
Saidi zaczyna pokazywać swoją baskową upartość :lol:, ostatnio zapierała się tacie na spacerze :evil_lol: Planujemy agilyty :)
[quote name='Izabela124.']Witanko poniedziałkow
witanko :multi:

Posted

Dzisiaj Saidi obchodzi pół roczku :multi::multi::multi:
i wszystkim ciociom i wujaszkom stawia smaczki :cool3:

:tort:

a tak dzisiaj świętowaliśmy:

rozwijamy prezencik od mamy

wstążeczka była dobra, a teraz pogryziemy kocyk

Ja dostałam mopa do sprzątania si... po Saidi :evil_lol::evil_lol::evil_lol::diabloti:

Posted

deer_1987 napisał(a):
A Was gdzie wcielo?

Niestety w sobotę byłam zapracowana, a w niedzielę wyjazd do rodzinki na Dzień Dziecka - jak się obrobię to wstawię zdjęcia.
Asiaczek napisał(a):
Według mnie - Jamnicze + KM + Sajdusia - spędzają raczej aktywnie czas wolny i stąd ta nieobecność..
Pzdr.

KM był na szkoleniu i wrócił z paskudnym katarem.
A my jak najbardziej, ostatnio obliczyłam, że dziennie jesteśmy na spacerze średnio 3-4 godziny i w domu z psem jest spokój - w domu już nic nie niszczy :loveu:. dzisiaj też skoczymy sobie jeszcze na wieczorną godzinkę.:razz:
deer_1987 napisał(a):
Ale im dobrze, tez bym chciala :D

To w czym problem? ;) zresztą po zdjęciach w Twoim FB widać, że też nie leżysz brzuchem do góry :cool3:

Posted

[quote name='Matusz']Sajduniu wszyskiego naj naj !! :loveu::loveu: kochane psisko :loveu:

[quote name='magda_drakkar']http://i304.photobucket.com/albums/nn199/jamnicze/56.jpg prezenty to jest to, co małe pieski lubią najbardziej:evil_lol::loveu:

[quote name='Asiaczek']Wszystkiego Dobrego, Sajduniu!
Pzdr.

[quote name='deer_1987']Zyczonka!!

Spacerek widze bez smyczy ;)

haha tamte zdjec to sa z zeszlej srody, duzo szans na wyjazd gdzies nie mma :(

Dziękujemy wszystkim za życzenia :lol::loveu::lol:

Od kiedy Saidi ma kantarek staram się ją trochę puszczać bez smyczy :razz:

Słuchajcie, myślałam, że padnę :flaming:
Wracam ze spaceru, a na boisku jakiś facet jest ze szczeniakiem, który oczywiście zaraz przyleciał do Sajdy. Na oko jakieś 3-4 miesiące - śliczniutki :loveu:. Poprosiłam, aby go na chwilę przytrzymał, to założę jej kantarek i puszczę. Facet zabrał psa (cały czas gadał przez komórkę więc może mnie nie słyszał). jak puściłam Saidi i za nim poleciała facet zaczął szarpać swojego psa i w drugą stronę. Spytałam, czy nie chce aby psy się trochę pobawiły? I wiecie co on na to? Że psy się nie bawią tylko ustalają między sobą dominację i będą sie gryzły :mdleje:. Ją, że "to 2 szczeniaki i ...." zobaczyłam jego plecy - nawet nie miałam komu skończyć zdania :shake:

Posted

[CENTER]Wszystkiego naj naj :new-bday::BIG::bday::tort:

a co do tego faceta z tym szczeniakiem to zachwuje się jak jedna z moich koleżanek... 'nie będą się bawić razem,bo się pogryzą'
szczeniaki... ehh... :cool1:[/CENTER]

Posted

[quote name='Kati16']

Wszystkiego naj naj :new-bday::BIG::bday::tort:

a co do tego faceta z tym szczeniakiem to zachwuje się jak jedna z moich koleżanek... 'nie będą się bawić razem,bo się pogryzą'
szczeniaki... ehh... :cool1:

Witamy nową koleżankę w naszej galerii i dziękujemy za życzenia :loveu:.
A potem ludzie sie dziwią, że pies jest lękliwy albo agresywny, tylko jak on ma sie nauczyć odpowiedniego zachowania???:shake:
[quote name='Asiaczek']jamnicze - ludzie z psami jeszcze nie raz Cię zaskoczą. Nie zawsze pozytywnie...
Pzdr.
Niestety :angryy:. Za to poraz kolejny stwierdzam, że Sajdulek jest kofffany i mądrutki piesek. Dzisiaj pani bała sie spuścić swojego 1,5 rocznego pudla na wielkim boisku, bo go nie złapie. Sajdunia zawsze do mnie przyjdzie :p (najwyżej nie od razu ;):evil_lol:)
[quote name='anetta']Wszystkiego dobrego dla Sajdi :multi:
Sajdunia dziękuje :calus:

Posted

Moja Długonózia Piękności-wszystkiego najlepszego :multi: :loveu:

Piękny kocyk dostałaś....moje jamniki uwielbiają kocyki-prawie wsie są ICH.Zostawiliśmy sobie jeden i nazwaliśmy go-ludzki koc :evil_lol::evil_lol:. Dumka robi wsio ,żeby sie w niego zakopać i kiedyś przejęzyczyłam sie i powiedziałam-chcesz do kuckiego loca????:diabloti: Tak już zostało=-inaczej nie mówimy....:evil_lol:

Gazelko smakowała Ci śmietanka???? Lodów nie dali skosztować????:mad:

Co do facia...szkoda słów :shake:

Posted

panienkabubu napisał(a):
I właśnie przez takich ludzi mój Ben jest niezsocjalizowany i teraz jak widzi psa to dostaje głupawki :watpliwy:
Wszystkiego dobrego dla Sajdi :loveu::loveu:

Dzisiaj dla odmiany stała pani z psem nieco większym od Sajdi na trawniku. Oczywiście Sajduchna zaraz do niego, a pani w krzyk "ojejej, będą się gryzły!" Pies merdał ogonem i z pewnością nie miał ochoty na awantury, tym bardziej, że to panienka do niego podeszła ;). później dodała, że woli na to nie patrzeć i zamknęła oczy :mdleje:
deer_1987 napisał(a):
gbur jakis... szkoda :( ale nie to nie potem bvedzie narzekal ze jego pies zle regauje na inne..

No właśnie, może to on myśli tylko o dominacji :diabloti:, ale psiaka szkoda :shake:
Celina12 napisał(a):
Moja Długonózia Piękności-wszystkiego najlepszego :multi: :loveu:

Piękny kocyk dostałaś....moje jamniki uwielbiają kocyki-prawie wsie są ICH.Zostawiliśmy sobie jeden i nazwaliśmy go-ludzki koc :evil_lol::evil_lol:. Dumka robi wsio ,żeby sie w niego zakopać i kiedyś przejęzyczyłam sie i powiedziałam-chcesz do kuckiego loca????:diabloti: Tak już zostało=-inaczej nie mówimy....:evil_lol:
Gazelko smakowała Ci śmietanka???? Lodów nie dali skosztować????:mad:
Co do facia...szkoda słów :shake:

Sajdi też już ma chyba więcej kocyków od nas :evil_lol:. Na szczęście pruje tylko te stare, bo nie mają zabezpieczonych brzegów. Za to pamiętam, że moja jamnisia z koców robiła ser szwajcarski :diabloti:, uwielbiała tak sobie leżeć i przeżuwać, przeżuwać, przeżuwać ....:p.
Nie, nie lody były dla nas :eviltong:, ale śmietanka jej smakowała :razz:
agaciaaa napisał(a):
Wszystkiego NAAAj Sajduniu :multi: :loveu:

Dzięki :p