hanacek Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Pozdrawiam - Bongo co spotkaly ste w Brne- nie je z hodowle Straznik Lasu -tylko ojec Bonga je z tej hodowle i zije u nas w Czesku (Mabu Str.Lasu) :lol: Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Księżniczka na ziarnku grochu :diabloti: I znowu w samochodzie widoczki z za szyby Quote
magdola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='jamnicze']Księżniczka na ziarnku grochu :diabloti: :loveu: śliczna..... Ja jutro zobaczę wiecej....moze tez sie skusze na gr.5 w niedziele?:cool3: Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='magdola']Gratki:loveu: jamnicze, niedługo spodziewaj sie maila od Pani Albisi :) (sorki za offa) Takich offów jak najwięcej :multi::multi::multi: [quote name='hanacek']Pozdrawiam - Bongo co spotkaly ste w Brne- nie je z hodowle Straznik Lasu -tylko ojec Bonga je z tej hodowle i zije u nas. Witam serdecznie w naszej galerii :) Tak, tak, Bonga ojciec :) A możesz hanacek napisać pełne imię Bonga i jego rodziców. Ładny pies z niego, z mocną, samczą głową :) Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 magdola napisał(a)::loveu: śliczna..... Ja jutro zobaczę wiecej....moze tez sie skusze na gr.5 w niedziele?:cool3: Skuś się, skuś :) i koniecznie z aparatem :razz:. Oby tylko pogoda dopisała, bo baski nie lubią w deszczu chodzić. Quote
magdola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Bardzo żałuje, bo próbowali załatwić małej debiut w Szczecinie, ale niestety nasz ZKwP dał ciała..... wiecej napisze ci na pw lub na maila, zeby nie zasmiecac..... Ale przekazałem kilka rad, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi . I chyba tu wiecej nie wejdę, bo wydaje mi sie, ze kiedyś taki laciatek i do nas zawita..... Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Trochę dziwnie tam było ;). Zajechaliśmy już po zmroku. Wchodzimy, za barem jakaś starsza Pani, no to idziemy, razem z Sajdą przez całą jadalnię. Pytamy o pokoje, oczywiście są. Pani wydaje nam klucze i zdziwiona, że my z psem chcemy :evil_lol:. Oni z psami nie przyjmują, bo mają wykładziny, a psy sikają :diabloti:. No to my w tył zwrot i do wyjścia szukać innego noclegu :razz:. Wizja kasiorki zrobiła swoje - byliśmy tam jedynymi klientami tej nocy :evil_lol:. Tak wyglądał korytarz, wejścia do pokoi Po drodze znaleźliśmy jeszcze coś takiego :) Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 pies który jeździł koleją ;) I to by było na tyle z naszej wyprawy :p Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 magdola napisał(a):Bardzo żałuje, bo próbowali załatwić małej debiut w Szczecinie, ale niestety nasz ZKwP dał ciała..... wiecej napisze ci na pw lub na maila, zeby nie zasmiecac..... Ale przekazałem kilka rad, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi . I chyba tu wiecej nie wejdę, bo wydaje mi sie, ze kiedyś taki laciatek i do nas zawita..... Ok, to czekam na maila :) Ale czemu nie chcesz nas odwiedzać?:-( My serdecznie zapraszamy :loveu: Quote
Izabela124. Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1529.jpg buhahaha ale wygodnicki pies :D Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='Izabela124.']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1529.jpg buhahaha ale wygodnicki pies :D Ciekawe, czy było mu tak wygodnie ;) Quote
magdola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A mi sie podoba "pies, który jeździł koleją":D Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 magdola napisał(a):A mi sie podoba "pies, który jeździł koleją":D To była taka restauracja w stylu "weestern" Quote
Błyskotka Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 jamnicze napisał(a):To była taka restauracja w stylu "weestern" Fajna :) :) Quote
hanacek Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Jest to Bongo z Mikulovic * 24.12.2003 -ojec Mabu Straznik Lasu + matka Bela Wenet ;) Quote
Błyskotka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Mam gorącą prośbę :modla:. W Olsztynie ma być wystawiana córka mojego Sułtana w klasie otwartej. Sułtana już nie ma ale w dalszym ciągu interesuje mnie los jego dzieci. Będzie to debiut tej suczki. Czy mogę prosić o zrobienie zdjęć i podsłuchanie jaką dostanie ocenę ? Chowki wchodzą na ring jako pierwsze o 10 tej. Najpierw wchodzi suczka z klasy młodzieży, później córka Sułtana i kremowy pies. Łatwo będzie rozpoznać ;). Będę wdzięczna :modla:. Quote
jamnicze Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='unikatowydiament']fotki z wyprawy wspaniałe:) Cieszę się, że się podobały :) [quote name='Błyskotka']Fajna :) :) A jakie smaczne jedzonko mieli :sabber: [quote name='hanacek']Jest to Bongo z Mikulovic * 24.12.2003 -ojec Mabu Straznik Lasu + matka Bela Wenet ;) Dziękuję :) [quote name='Błyskotka']Mam gorącą prośbę :modla:. W Olsztynie ma być wystawiana córka mojego Sułtana w klasie otwartej. Sułtana już nie ma ale w dalszym ciągu interesuje mnie los jego dzieci. Będzie to debiut tej suczki. Czy mogę prosić o zrobienie zdjęć i podsłuchanie jaką dostanie ocenę ? Chowki wchodzą na ring jako pierwsze o 10 tej. Najpierw wchodzi suczka z klasy młodzieży, później córka Sułtana i kremowy pies. Łatwo będzie rozpoznać ;). Będę wdzięczna :modla:. Postaram się, mam nadzieję, że zdążymy ;). Trzymaj za małą kciuki, a potem za nas :lol:, no i oczywiście za pogodę :cool3: [quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłami i miłej niedzieli A, dzięki, całkiem miła była, choć momentami padało, to i tak udało nam się wyrwać na spacerek :) Quote
Błyskotka Posted June 25, 2012 Posted June 25, 2012 Trzymam :kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki::kciuki: Quote
bety Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Hejka po mojej długiej przerwie :) Gratulacje dla Sajduchy za wszystkie osiągnięcia co mnie ominęły :) I dzięki za fotki amerykańców. Głaski dla Sajdi. Pzdr Quote
anetta Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Pięknie tam http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1427.jpg :loveu: Ciekawy ten szpic islandzki, poczytam sobie o nim :p Quote
Asiaczek Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Pokoik super:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1445.jpg Powiem szczerze, że patrząc na to zdjęcie, to tez bym miała watpliwości, która miałaby byc pierwsza... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1521.jpg Sajdi ma lepsze kątowanie tylnych łapek, obie stoja ładnie. Ale - podejrzewam, że nie wypadało NIE DAĆ wygrac tegorocznej Zwyc. Świata;) pzdr. Quote
Recommended Posts