Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Księżniczka na ziarnku grochu :diabloti:

:loveu: śliczna..... Ja jutro zobaczę wiecej....moze tez sie skusze na gr.5 w niedziele?:cool3:

Posted

[quote name='magdola']Gratki:loveu:
jamnicze, niedługo spodziewaj sie maila od Pani Albisi :) (sorki za offa)
Takich offów jak najwięcej :multi::multi::multi:

[quote name='hanacek']Pozdrawiam - Bongo co spotkaly ste w Brne- nie je z hodowle Straznik Lasu -tylko ojec Bonga je z tej hodowle i zije u nas.
Witam serdecznie w naszej galerii :)
Tak, tak, Bonga ojciec :) A możesz hanacek napisać pełne imię Bonga i jego rodziców. Ładny pies z niego, z mocną, samczą głową :)

Posted

magdola napisał(a):
:loveu: śliczna..... Ja jutro zobaczę wiecej....moze tez sie skusze na gr.5 w niedziele?:cool3:

Skuś się, skuś :) i koniecznie z aparatem :razz:. Oby tylko pogoda dopisała, bo baski nie lubią w deszczu chodzić.

Posted

Bardzo żałuje, bo próbowali załatwić małej debiut w Szczecinie, ale niestety nasz ZKwP dał ciała..... wiecej napisze ci na pw lub na maila, zeby nie zasmiecac..... Ale przekazałem kilka rad, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi . I chyba tu wiecej nie wejdę, bo wydaje mi sie, ze kiedyś taki laciatek i do nas zawita.....

Posted

Trochę dziwnie tam było ;). Zajechaliśmy już po zmroku. Wchodzimy, za barem jakaś starsza Pani, no to idziemy, razem z Sajdą przez całą jadalnię. Pytamy o pokoje, oczywiście są. Pani wydaje nam klucze i zdziwiona, że my z psem chcemy :evil_lol:. Oni z psami nie przyjmują, bo mają wykładziny, a psy sikają :diabloti:. No to my w tył zwrot i do wyjścia szukać innego noclegu :razz:. Wizja kasiorki zrobiła swoje - byliśmy tam jedynymi klientami tej nocy :evil_lol:.

Tak wyglądał korytarz, wejścia do pokoi

Po drodze znaleźliśmy jeszcze coś takiego :)

Posted

magdola napisał(a):
Bardzo żałuje, bo próbowali załatwić małej debiut w Szczecinie, ale niestety nasz ZKwP dał ciała..... wiecej napisze ci na pw lub na maila, zeby nie zasmiecac..... Ale przekazałem kilka rad, mam nadzieje, ze nie zaszkodzi . I chyba tu wiecej nie wejdę, bo wydaje mi sie, ze kiedyś taki laciatek i do nas zawita.....

Ok, to czekam na maila :)
Ale czemu nie chcesz nas odwiedzać?:-( My serdecznie zapraszamy :loveu:

Posted

Mam gorącą prośbę :modla:. W Olsztynie ma być wystawiana córka mojego Sułtana w klasie otwartej. Sułtana już nie ma ale w dalszym ciągu interesuje mnie los jego dzieci. Będzie to debiut tej suczki. Czy mogę prosić o zrobienie zdjęć i podsłuchanie jaką dostanie ocenę ? Chowki wchodzą na ring jako pierwsze o 10 tej. Najpierw wchodzi suczka z klasy młodzieży, później córka Sułtana i kremowy pies. Łatwo będzie rozpoznać ;). Będę wdzięczna :modla:.

Posted

[quote name='unikatowydiament']fotki z wyprawy wspaniałe:)

Cieszę się, że się podobały :)
[quote name='Błyskotka']Fajna :) :)
A jakie smaczne jedzonko mieli :sabber:
[quote name='hanacek']Jest to Bongo z Mikulovic * 24.12.2003 -ojec Mabu Straznik Lasu + matka Bela Wenet ;)
Dziękuję :)
[quote name='Błyskotka']Mam gorącą prośbę :modla:. W Olsztynie ma być wystawiana córka mojego Sułtana w klasie otwartej. Sułtana już nie ma ale w dalszym ciągu interesuje mnie los jego dzieci. Będzie to debiut tej suczki. Czy mogę prosić o zrobienie zdjęć i podsłuchanie jaką dostanie ocenę ? Chowki wchodzą na ring jako pierwsze o 10 tej. Najpierw wchodzi suczka z klasy młodzieży, później córka Sułtana i kremowy pies. Łatwo będzie rozpoznać ;). Będę wdzięczna :modla:.
Postaram się, mam nadzieję, że zdążymy ;). Trzymaj za małą kciuki, a potem za nas :lol:, no i oczywiście za pogodę :cool3:
[quote name='unikatowydiament']mizianki zasyłami i miłej niedzieli
A, dzięki, całkiem miła była, choć momentami padało, to i tak udało nam się wyrwać na spacerek :)

Posted

Hejka po mojej długiej przerwie :)

Gratulacje dla Sajduchy za wszystkie osiągnięcia co mnie ominęły :)

I dzięki za fotki amerykańców.

Głaski dla Sajdi.

Pzdr