Asiaczek Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Wierzę, że dzisiaj jamnicze wpadnie na DGM i napisze pare ciekawych njusów;) dlatego - tak na szybko - odświeżę Galerię, pościeram kurze, kwiatki podleję, przewietrzę.... jamnicze, juz możesz wchodzic:) Jest czyściutko, świezutko i pełno miejsca na info, hahaha pzdr. Quote
lourdnes Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Gratuluję udanych szkodników i pierwszych wyników :) Tak trzymać .Maluchy muszą iść w ślady mamy :) Quote
jamnicze Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Wierzę, że dzisiaj jamnicze wpadnie na DGM i napisze pare ciekawych njusów;) dlatego - tak na szybko - odświeżę Galerię, pościeram kurze, kwiatki podleję, przewietrzę.... jamnicze, juz możesz wchodzic:) Jest czyściutko, świezutko i pełno miejsca na info, hahaha pzdr. Dziękuję Asiaczku za porządki, zawsze to milej jak ktoś posprząta :lol:. Fakt, trochę się zakurzyło, bo nas nie było ;). ALE TERAZ MAM NADZIEJĘ ZŁAPAĆ MAŁY ODDECH, CHOĆ AKURAT MAM GORĄCY CZAS W PRACY. A z nowości, to byliśmy na wystawie w Klagenfutcie :razz: Saidi, czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.2, res CACA, res CACIB. :p Rasę wzięła tegoroczna Zwyciężczyni Świata Inka Brawo. Saidi ładnie się pokazała i podobała się sędzinie, tak więc jesteśmy zadowoleni. :) Oj, ale mi się narobiło zaległości, to co chcecie? - zaległe foty z Senec - zaległa relacja i foty z Nitry - zaległa wizyta u rudej córci - Judy - świeża relacja i foty z Klagrnfurtu ??? :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 [quote name='Asiaczek']Jaka kolorową obróżkę ma Adusia:) Łądnie w niej wygląda:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/73.jpg Pzdr. Dzięki, pasują mi do niej żywe kolory :) [quote name='gosiaja']GRATULACJE !!! Dla dziewczyn Dziękujemy:) [quote name='magdola']Ale fajoskie fotki.... A ALbisia to pulpecik jest;) zupełnie ma inne proporcje niż te ideały:evil_lol: Adusia jest bardzo szczuplutka, musi jeszcze nabrać ciałka, Judi jest akurat, a Albisia mówisz pulpecik? No proszę 3 siostrzyczki, a każda inna :evil_lol:. Mam nadzieję, że Albi zmieni ten tłuszczyk w mięśnie :razz: [quote name='lourdnes']Gratuluję udanych szkodników i pierwszych wyników :) Tak trzymać .Maluchy muszą iść w ślady mamy :) Na razie na wystawach pokazała się tylko ADHARA, ale już niedługo zobaczymy też ALUDRĘ (Judi) - sama jestem bardzo ciekawa jak się dziewczynka zaprezentuje :cool3: Quote
jamnicze Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 O masz, mam jeszcze zaległe fotki ze spaceru: Saidi, Ada, Azis i Morek - no to kończymy z tymi zdjęciami :) Adusia - ADHARA Risum Tenatis nasze baskowe towarzystwo :) Ada daje czadu z chłopakami, a Saidi trzyma się na uboczu :diabloti: Quote
jamnicze Posted June 18, 2012 Author Posted June 18, 2012 Ada udaje żabę :evil_lol: Azis Azulek i Ala (młodsza pańcia Ady) Sajdunia :loveu: Quote
Asiaczek Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 [quote name='jamnicze']Dziękuję Asiaczku za porządki, zawsze to milej jak ktoś posprząta :lol:. Fakt, trochę się zakurzyło, bo nas nie było ;). ALE TERAZ MAM NADZIEJĘ ZŁAPAĆ MAŁY ODDECH, CHOĆ AKURAT MAM GORĄCY CZAS W PRACY. A z nowości, to byliśmy na wystawie w Klagenfutcie :razz: Saidi, czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.2, res CACA, res CACIB. :p Rasę wzięła tegoroczna Zwyciężczyni Świata Inka Brawo. Saidi ładnie się pokazała i podobała się sędzinie, tak więc jesteśmy zadowoleni. :) Oj, ale mi się narobiło zaległości, to co chcecie? - zaległe foty z Senec - zaległa relacja i foty z Nitry - zaległa wizyta u rudej córci - Judy - świeża relacja i foty z Klagrnfurtu ??? :diabloti: Co do Klagenfurtu to zapomniałaś dodać, że ten r.CAC=CAC. Tak więc Sajduni juz naprawde niewiele potrzeba do zakończenia Championatu austrii:) Będe mocno zaciskała palce za jej nastepne austriackie wystawy:) Piekna główka:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/80.jpg A ja poprosze o zdjęcia z Klagenfurtu... Tamte - dosyć juz odległe .... Pzdr. Quote
jamnicze Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 [quote name='Asiaczek']Co do Klagenfurtu to zapomniałaś dodać, że ten r.CAC=CAC. Tak więc Sajduni juz naprawde niewiele potrzeba do zakończenia Championatu austrii:) Będe mocno zaciskała palce za jej nastepne austriackie wystawy:) Piekna główka:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/80.jpg A ja poprosze o zdjęcia z Klagenfurtu... Tamte - dosyć juz odległe .... Pzdr. Oj, nie ma lekko, zmienili nam sędziego w Oberwarcie i przedłużyli termin, i zaraz znalazła się kolejna sunia w championach (nie wykluczone, że to znowu Inka), ale będziemy walczyć :) [quote name='Buszki']To ja też poproszę o ten Klagenfurt :). Ok, są 2 głosy na Klagenfurt, to lecim ;) Wyjechaliśmy w czwartek ok. 15.00. Przerwa na rozprostowanie nóg Sajda dorwała i rozkopała mrowisko :mad: i udaje niewiniątka widoczek z samochodu Quote
jamnicze Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 Na postoju pod Brnem spotkała nas niespodzianka :) Poznaliśmy 9 letniego Bongo :) Okazało się, że jego ojciec to polski pies z przydomkiem Strażnik Lasu :). Bongo nie jest już wystawiany i trochę przybyło mu cm., ale parę wystaw ma za sobą :p Quote
magdola Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Czy ma kto defibrylator? Wysiadam z tego wątku, za duzo nerwowo mnie kosztuje....:diabloti: Quote
jamnicze Posted June 19, 2012 Author Posted June 19, 2012 magdola napisał(a):Czy ma kto defibrylator? Wysiadam z tego wątku, za duzo nerwowo mnie kosztuje....:diabloti: Ale w jakim sensie? Co Cię tak zdenerwowało? Quote
Buszki Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Ale miła niespodzianka z tym Bongo:). Bieeedne mrówki,musiały się nieźle wnerwić :). http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1418.jpg Quote
Izabela124. Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 jamnicze napisał(a): A z nowości, to byliśmy na wystawie w Klagenfutcie :razz: Saidi, czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.2, res CACA, res CACIB. :p Gratulacje :multi: Quote
Asiaczek Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 Szkoda, że na DGM nie ma Ani i Marka z hodowli Straznik Lasu. Na pewno by się ucieszyli, że piesek z ich hodowli ładnie wygląda:) A co do mrowiska, to Sajdi dostanie ode mnie po łapach za to rozkopywanie! Tak nie można... powinna to naprawić:) pzdr. Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 [quote name='Buszki']Ale miła niespodzianka z tym Bongo:). Bieeedne mrówki,musiały się nieźle wnerwić :). http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1418.jpg Bardzo miła :) Oj, wkurzyły się, akurat na samej górze były larwy. [quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowy:) Witanko wieczorne ;) [quote name='Izabela124.']Gratulacje :multi: Bardzo dziękujemy :p [quote name='Asiaczek']Szkoda, że na DGM nie ma Ani i Marka z hodowli Straznik Lasu. Na pewno by się ucieszyli, że piesek z ich hodowli ładnie wygląda:) A co do mrowiska, to Sajdi dostanie ode mnie po łapach za to rozkopywanie! Tak nie można... powinna to naprawić:) pzdr. Bongo nie jest z polskiej hodowli, to jego tatuś miał przydomek Strażnik Lasu :) Dostała, dostała, zaraz ją z tamtąd odciągnęłam jak tyko przekonałam się, że to mrowisko, a nie kretowisko. Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Ciąg dalszy relacji z wyprawy do Klagenfurtu: Saidi z apetytem pałaszuje kolacje a potem deserek Taki mieliśmy pokoik :) Saidi miała nawet własną sofę ;) Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Rano trzeba się znowu pakować. Sajda nie spuszcza oka ze swojego plecaka ;) Jeszcze rzut oka na nasz pensjonat w porannym słoneczku :) I już jesteśmy na wystawie. Czas oczekiwania Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Sunia z klasy młodzieży. Pan ją wystawiał tak jak stała, chyba hodowca nie udzielił mu żadnych wskazówek. Pieski z klasy otwartej: Nasza konkurentka z klasy - Inka Brawo. Zdjęcie niestety bardzo kiepskie, bo była daleko. Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 I obie suczki razem :) Muszę powiedzieć, że obie podobały się sędzinie i porównanie trochę trwało, biegaliśmy też parę razy. Za ro później wybór rasy był już ekspresowy :evil_lol:, kazała się im przebiec w kółeczko i już w jego połowie pędziła do pana Kocha z gratulacjami :) A teraz trochę innych piesków: padenco portugalski chart afgański Quote
jamnicze Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 szpic islandzki :evil_lol: akita amerykańska Quote
magdola Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 Gratki:loveu: jamnicze, niedługo spodziewaj sie maila od Pani Albisi :) (sorki za offa) Quote
Recommended Posts