Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wierzę, że dzisiaj jamnicze wpadnie na DGM i napisze pare ciekawych njusów;)
dlatego - tak na szybko - odświeżę Galerię, pościeram kurze, kwiatki podleję, przewietrzę....

jamnicze, juz możesz wchodzic:) Jest czyściutko, świezutko i pełno miejsca na info, hahaha

pzdr.

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asiaczek']Wierzę, że dzisiaj jamnicze wpadnie na DGM i napisze pare ciekawych njusów;)
dlatego - tak na szybko - odświeżę Galerię, pościeram kurze, kwiatki podleję, przewietrzę....

jamnicze, juz możesz wchodzic:) Jest czyściutko, świezutko i pełno miejsca na info, hahaha

pzdr.

Dziękuję Asiaczku za porządki, zawsze to milej jak ktoś posprząta :lol:. Fakt, trochę się zakurzyło, bo nas nie było ;). ALE TERAZ MAM NADZIEJĘ ZŁAPAĆ MAŁY ODDECH, CHOĆ AKURAT MAM GORĄCY CZAS W PRACY.

A z nowości, to byliśmy na wystawie w Klagenfutcie :razz:
Saidi, czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.2, res CACA, res CACIB. :p

Rasę wzięła tegoroczna Zwyciężczyni Świata Inka Brawo. Saidi ładnie się pokazała i podobała się sędzinie, tak więc jesteśmy zadowoleni. :)

Oj, ale mi się narobiło zaległości, to co chcecie?
- zaległe foty z Senec
- zaległa relacja i foty z Nitry
- zaległa wizyta u rudej córci - Judy
- świeża relacja i foty z Klagrnfurtu
??? :diabloti:

Posted

[quote name='Asiaczek']Jaka kolorową obróżkę ma Adusia:) Łądnie w niej wygląda:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/73.jpg

Pzdr.
Dzięki, pasują mi do niej żywe kolory :)
[quote name='gosiaja']GRATULACJE !!! Dla dziewczyn
Dziękujemy:)
[quote name='magdola']Ale fajoskie fotki.... A ALbisia to pulpecik jest;) zupełnie ma inne proporcje niż te ideały:evil_lol:
Adusia jest bardzo szczuplutka, musi jeszcze nabrać ciałka, Judi jest akurat, a Albisia mówisz pulpecik? No proszę 3 siostrzyczki, a każda inna :evil_lol:. Mam nadzieję, że Albi zmieni ten tłuszczyk w mięśnie :razz:
[quote name='lourdnes']Gratuluję udanych szkodników i pierwszych wyników :) Tak trzymać .Maluchy muszą iść w ślady mamy :)
Na razie na wystawach pokazała się tylko ADHARA, ale już niedługo zobaczymy też ALUDRĘ (Judi) - sama jestem bardzo ciekawa jak się dziewczynka zaprezentuje :cool3:

Posted

O masz, mam jeszcze zaległe fotki ze spaceru: Saidi, Ada, Azis i Morek - no to kończymy z tymi zdjęciami :)

Adusia - ADHARA Risum Tenatis

nasze baskowe towarzystwo :)

Ada daje czadu z chłopakami, a Saidi trzyma się na uboczu :diabloti:

Posted

[quote name='jamnicze']Dziękuję Asiaczku za porządki, zawsze to milej jak ktoś posprząta :lol:. Fakt, trochę się zakurzyło, bo nas nie było ;). ALE TERAZ MAM NADZIEJĘ ZŁAPAĆ MAŁY ODDECH, CHOĆ AKURAT MAM GORĄCY CZAS W PRACY.

A z nowości, to byliśmy na wystawie w Klagenfutcie :razz:
Saidi, czyli LOVE IS ON MY SIDE Asiaczek FCI - dos.2, res CACA, res CACIB. :p
Rasę wzięła tegoroczna Zwyciężczyni Świata Inka Brawo. Saidi ładnie się pokazała i podobała się sędzinie, tak więc jesteśmy zadowoleni. :)
Oj, ale mi się narobiło zaległości, to co chcecie?
- zaległe foty z Senec
- zaległa relacja i foty z Nitry
- zaległa wizyta u rudej córci - Judy
- świeża relacja i foty z Klagrnfurtu
??? :diabloti:
Co do Klagenfurtu to zapomniałaś dodać, że ten r.CAC=CAC. Tak więc Sajduni juz naprawde niewiele potrzeba do zakończenia Championatu austrii:) Będe mocno zaciskała palce za jej nastepne austriackie wystawy:)

Piekna główka:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/80.jpg

A ja poprosze o zdjęcia z Klagenfurtu... Tamte - dosyć juz odległe ....

Pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']Co do Klagenfurtu to zapomniałaś dodać, że ten r.CAC=CAC. Tak więc Sajduni juz naprawde niewiele potrzeba do zakończenia Championatu austrii:) Będe mocno zaciskała palce za jej nastepne austriackie wystawy:)

Piekna główka:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/80.jpg

A ja poprosze o zdjęcia z Klagenfurtu... Tamte - dosyć juz odległe ....

Pzdr.
Oj, nie ma lekko, zmienili nam sędziego w Oberwarcie i przedłużyli termin, i zaraz znalazła się kolejna sunia w championach (nie wykluczone, że to znowu Inka), ale będziemy walczyć :)
[quote name='Buszki']To ja też poproszę o ten Klagenfurt :).

Ok, są 2 głosy na Klagenfurt, to lecim ;)

Wyjechaliśmy w czwartek ok. 15.00.

Przerwa na rozprostowanie nóg

Sajda dorwała i rozkopała mrowisko :mad:

i udaje niewiniątka

widoczek z samochodu

Posted

Na postoju pod Brnem spotkała nas niespodzianka :)

Poznaliśmy 9 letniego Bongo :) Okazało się, że jego ojciec to polski pies z przydomkiem Strażnik Lasu :). Bongo nie jest już wystawiany i trochę przybyło mu cm., ale parę wystaw ma za sobą :p

Posted

Szkoda, że na DGM nie ma Ani i Marka z hodowli Straznik Lasu. Na pewno by się ucieszyli, że piesek z ich hodowli ładnie wygląda:)

A co do mrowiska, to Sajdi dostanie ode mnie po łapach za to rozkopywanie! Tak nie można... powinna to naprawić:)

pzdr.

Posted

[quote name='Buszki']Ale miła niespodzianka z tym Bongo:).

Bieeedne mrówki,musiały się nieźle wnerwić :).
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/wystawy/IMG_1418.jpg
Bardzo miła :)
Oj, wkurzyły się, akurat na samej górze były larwy.
[quote name='unikatowydiament']dzieńdoberek popołudniowy:)
Witanko wieczorne ;)
[quote name='Izabela124.']Gratulacje :multi:
Bardzo dziękujemy :p
[quote name='Asiaczek']Szkoda, że na DGM nie ma Ani i Marka z hodowli Straznik Lasu. Na pewno by się ucieszyli, że piesek z ich hodowli ładnie wygląda:)

A co do mrowiska, to Sajdi dostanie ode mnie po łapach za to rozkopywanie! Tak nie można... powinna to naprawić:)

pzdr.

Bongo nie jest z polskiej hodowli, to jego tatuś miał przydomek Strażnik Lasu :)

Dostała, dostała, zaraz ją z tamtąd odciągnęłam jak tyko przekonałam się, że to mrowisko, a nie kretowisko.

Posted

Rano trzeba się znowu pakować. Sajda nie spuszcza oka ze swojego plecaka ;)

Jeszcze rzut oka na nasz pensjonat w porannym słoneczku :)

I już jesteśmy na wystawie. Czas oczekiwania

Posted

Sunia z klasy młodzieży. Pan ją wystawiał tak jak stała, chyba hodowca nie udzielił mu żadnych wskazówek.

Pieski z klasy otwartej:

Nasza konkurentka z klasy - Inka Brawo. Zdjęcie niestety bardzo kiepskie, bo była daleko.

Posted

I obie suczki razem :)

Muszę powiedzieć, że obie podobały się sędzinie i porównanie trochę trwało, biegaliśmy też parę razy. Za ro później wybór rasy był już ekspresowy :evil_lol:, kazała się im przebiec w kółeczko i już w jego połowie pędziła do pana Kocha z gratulacjami :)

A teraz trochę innych piesków:

padenco portugalski

chart afgański