Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

M&S napisał(a):
Cześć Sajduchy:)

Fajne zdjęcia małej.

Błyskotka napisał(a):
Hejka :)
Fajne zdjęcia :)

magdola napisał(a):
Bardzo fajne fotki :loveu:

Cześć, cieszę się, że fotki się podobają :)

Posted

Buszki napisał(a):
Przekąski najlepiej smakują na dywanie...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/6imagephp.jpg

...albo na kanapie ;).

Cienka napisał(a):
Dokładnie jak mówi Buszki :)

Buszki napisał(a):
Ale chyba jeszcze lepiej smakują w pościeli :evil_lol:.

unikatowydiament napisał(a):
oj tak:eviltong:

Na kanapie owszem :diabloti:, ale na pościel Sajducha nie wchodzi :eviltong:
Ada jak na razie też nie ;). Kiedy płakała i zaprosili ją do sypialni, to zwinęła się zadowolona obok łóżka i tam sobie po cichutku spała :)

Posted

Asiaczek napisał(a):

Nio :loveu:
*anusia&ajlu* napisał(a):
ja też jestem kolejna zakochana w grzywkach i w baskach no i charty borzoje tez uwielbiam ;)

U nas pojawił się nowy grzywek, Ada nawet się z nim bawiła, ale ma dziwnego pana :shake:. Za to teraz Aducha ma do zabawy kumpla papillona :)
Izabela124. napisał(a):
Widać, że Adusia szybko w nowym domku się zaaklimatyzowała :)

Na szczęście tak :loveu: Bardzo ją tam kochają, ma swój ogródek i towarzystwo świnki morskiej :cool3:

Posted

jamnicze napisał(a):
Na kanapie owszem :diabloti:, ale na pościel Sajducha nie wchodzi :eviltong:
Ada jak na razie też nie ;). Kiedy płakała i zaprosili ją do sypialni, to zwinęła się zadowolona obok łóżka i tam sobie po cichutku spała :)

Proszę, jak niewiele trzeba psu do szczęścia. Nawet dywanik koło łóżka jest OK:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Proszę, jak niewiele trzeba psu do szczęścia. Nawet dywanik koło łóżka jest OK:)

pzdr.

W końcu to pierwotniak :) Aduśka od małego nie była brana do łóżka, to jej nie żal, byle swoich ludzików miała na oku. Ale już się oswoiła z nowym domem, wie, że to Jej Człowieki i potrafi pójść do siebie na posłanko na parter :)
Oscar to i na kanapę i do łóżka,czy na ławkę albo huśtawkę ogrodową pcha dupsko,on uważa że to jest jego:evil_lol:

a to w domciu Macie Amstaffka?

pozdrawiamy

Nie, nie w domu, u nas na osiedlu się pojawił :)
Cienka napisał(a):

Niestety my nie mamy ogrodu, ale jak byliśmy u znajomych Saidi leżała w hamaczku ;)

Posted

Dzisiaj byliśmy na wystawie w Ustce. Dzień pełen wrażeń, zaczęło się od tego, że przejechaliśmy zjazd z obwodnicy i trzeba było nadrabiać i szukać innej drogi.

No i oczywiście po 2 tygodniach zobaczyłam Aduchnę :loveu:

Było trochę słoneczka ale bardzo zimny wiatr i trochę zmarzłam. Za to wyniki rozgrzały moje serducho :)

Saidi - dosk.1, CWC, BOB, BOG 2 !!! :multi:

Ada - w.o.1., NBwR, BIS BABY 3 !!! :multi:

Za dwa tygodnie jedziemy na Słowację - trzymajcie kciuki :)

Posted

Metheora napisał(a):
WOW! Gratulacje!!!

Dzięki, jestem dumna z dziewczyn :loveu:

To dopiero druga wystawa Aduśki ale mała super się wystawia. Dopiero na finałach trochę się wierciła, no ale w konkurencji było 15 babyków i trochę to trwało.

Posted

jamnicze napisał(a):

Było trochę słoneczka ale bardzo zimny wiatr i trochę zmarzłam. Za to wyniki rozgrzały moje serducho :)

Na razie - ogromne gratulacje, a na kciuki to jeszcze przyjdzie czas:)

Brawo dla Mamci i dla Córci:)

pzdr.

Posted

jamnicze napisał(a):
Dzisiaj byliśmy na wystawie w Ustce. Dzień pełen wrażeń, zaczęło się od tego, że przejechaliśmy zjazd z obwodnicy i trzeba było nadrabiać i szukać innej drogi.

No i oczywiście po 2 tygodniach zobaczyłam Aduchnę :loveu:

Ogromne gratulacje :). Zwłaszcza dla Ady,bo moja Chicha,to chciała sędziego zjeść :diabloti:.

Posted

Gratulacje:multi:
oczywiście że mocno trzymamy kciukaski:)
a jak byś mogła to cyknąć fotkę tego Aścika i umieść w galerii mojego brzydala,chętnie bym popatrzyła,mam do nich ogromną słabość

pozdrawiamy:)

Posted

Korenia napisał(a):
Wow gratulacje! :D I Ty oddałaś taaaki skarb :P

No niestety, trzeba liczyć się ze wszystkimi domownikami. Ale Adusia trafiła w dobre, dbające i kochające ręce :loveu:, a jutro idziemy razem na spacerek :cool3:
Metheora napisał(a):
Super! takie sukcesy to radość :) ja mam nadzieje że mi się trafi teraz wreszcie gwiazda wystawowa ;) Rami to nie przepada za wystawami owiele lepiej na łące wygląda :) Azir za późno zaczął- pierwszy raz na stole dopiero w młodzieży ;( a Alice... no cóż doskonała ale na finał nieco jej brakuje ;)

Wiesz, finał, to loteria. U nas w grupie są prawie same futrzaki, więc też jest nam trudno się przebić. Znajomi z gryfonikami nigdy nie zostają na finałach, bo uważają, że i tak nie mają szans, a ja zostaję. Uważam, że nie tylko wygrana sie liczy, trzeba jeszcze ludziom pokazać, że taka rasa istnieje ;)
Izabela124. napisał(a):
Gratulacje :)

dzięki :)
gosiaja napisał(a):
Gratulacje !!!!

Asiaczek napisał(a):
Na razie - ogromne gratulacje, a na kciuki to jeszcze przyjdzie czas:)

Brawo dla Mamci i dla Córci:)

pzdr.

dzięki :). kciuki proszę trzymać od piątku do niedzieli ;)
Buszki napisał(a):
Ogromne gratulacje :). Zwłaszcza dla Ady,bo moja Chicha,to chciała sędziego zjeść :diabloti:.

To dlatego, że ja karmisz korzonkami, a ona wolałaby kawał mięcha (krwistego najlepiej) :eviltong::evil_lol:
Gratulacje:multi:
oczywiście że mocno trzymamy kciukaski:)
a jak byś mogła to cyknąć fotkę tego Aścika i umieść w galerii mojego brzydala,chętnie bym popatrzyła,mam do nich ogromną słabość

pozdrawiamy:)

Tego nowego nie mam, ale mam jakieś zdjątko stefki, to zaraz wstawię :)
M&S napisał(a):
Cześć Sajduchy:)

Cześć wilcze :)

Posted

wiadomości z domku Adusi: Mała ma się dobrze i poznaje nowych znajomych. oczywiście uwielbia wylegiwać się w słoneczku na tarasie, a jak padało, to nawet nie chciała wyjść na siii ;)

u siebie w ogródku

z kumplem papillonkiem

pomaga kąpać swoją współspaczkę :)