Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Korenia']Gratulacje dla dziewczynek :)! Szkoda, że wydałaś Adusię :([/QUOTE]
Też mi smutno :( teraz czekam na wiadomości, no i za dwa tygodnie mamy się spotkać na wystawie :)
[quote name='gosiaja']o jak fajnie a w jakiej dzielnu=icy ada zamieszkała??[/QUOTE]
Bodajże Gdynia - Dąbrowa :)
[quote name='Asiaczek']A możesz wstawic te dane do działu "Basenji na wystawach"? To ja sobie potem ściągnę i wstawię na moją www:)

Gratulacje dla Adusi, Sajdi:)

pzdr.[/QUOTE]
Oczywiście, jak tylko ogarnę fotki, to uzupełnię wątek wystawowy.
[quote name='M&S']Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE]
dzięki :)
[quote name='Buszki']Gratulacje dla Malutkiej :).I takiej wschodzącej gwiazdeczki sobie nie zostawiłaś...?Wstyd :mad:.[/QUOTE]
No wiesz, ja bym sobie moją gwiazdeczkę z chęcią zostawiła ... ale TZ ... :(. Ważne, że wygląda na to, że będzie kochana, może wystawiana i będziemy miały kontakt :multi:
[quote name='agaciaaa']Gratulacje dla dziewczyn! Smutno i pusto się zrobiło, ale taka kolej rzeczy....;) Kiedy następne dzieciaki? ;)[/QUOTE]
Oj, bardzo mi smutno ... Na pewno nie w tym roku.
[quote name='unikatowydiament']Gratulacje:multi:[/QUOTE]
Dzięki :)

Posted

Może jutro znajdę chwilkę i obrobię fotki z wystawy, a na razie mam dla Was zdjęcia z ostatniego ganiania z chłopakami:

Aduś :loveu:

chłopaki

Nasze 4 baski. Z przodu Ada goni za Azisem, a z tyłu Saidi i Morek

nie ma jak stado

Posted

i głód ;)

dwie pary uszu już się czają :cool3:

przystojniacha Morek

Ada z Morkiem

w kolejce mam jeszcze zdjęcia ze spotkania siostrzyczek, czyli Ady i Judy :)

Posted

[quote name='magdola']O raju, jak wy je odroznacie ?:crazyeye::loveu:[/QUOTE]
Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :)

Posted

[quote name='Korenia']Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :)[/QUOTE]
A mi sie i tak wszystkie podobają :) Najbardziej ta, która jest najbliżej, namacalnie Aldisia:diabloti:

Posted

[quote name='Buszki']No to dawaj :).
Noooo, i się nie wyrobiłam
[quote name='Asiaczek']A czemu Sajdi na końcu...? Zawsze taka szybko...
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/42-4.jpg

Pzdr.
saidi stwierdziła, ze jest juz stateczna matką i jej sie nie chce.
[quote name='magdola']O raju, jak wy je odroznacie ?:crazyeye::loveu:
Każdy ma inny układ białego ;) Korenia bardzo ładnie to opisała :)
[quote name='Korenia']Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :)
Dokładnie tak :lol:
[quote name='magdola']A mi sie i tak wszystkie podobają :) Najbardziej ta, która jest najbliżej, namacalnie Aldisia:diabloti:
To sie cieszę, że moje maleństwo tak Ci się podoba :loveu:

Posted

Ja uwielbiam specyficzne rasy, w których można odkrywać, a wiem, ze baski są "inne", w pewnym stopniu, podobnie jak grzywki .... Oj chyba sie zakochalam na Amen...:(

Posted

Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;)

Posted

[quote name='magdola']Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;)[/QUOTE]
Wstawiaj w takim razie fotke "kuzyna":)

pzdr.

Posted

[quote name='magdola']Ja uwielbiam specyficzne rasy, w których można odkrywać, a wiem, ze baski są "inne", w pewnym stopniu, podobnie jak grzywki .... Oj chyba sie zakochalam na Amen...:([/QUOTE]
I dobrze, witamy wśród zakochanych w basenji :loveu:
[quote name='magdola']Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;)[/QUOTE]
No to rób foteczki i nam go pokaż :)
[quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE]

Cześć

Posted

Dostałam maila od Nowej Rodziny Adusi :)
Mała ma się dobrze, powoli poznaje zwyczaje nowego domku. Oczywiście w nocy trochę płakała, ale szybko się uspokoiła jak ją zabrali do sypialni ;)
Ada z Alą stanowią doskonały duet, sami popatrzcie :)

Adusia poznała też nowego kumpla - 8 miesięcznego papilonka. Maluchy tak szalały, że Aduska później całkiem padła :)
A to jej posłanko:

Ma też mięciutki dywan na który zanosi swoje przekąski :diabloti: