jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 [quote name='Korenia']Gratulacje dla dziewczynek :)! Szkoda, że wydałaś Adusię :([/QUOTE] Też mi smutno :( teraz czekam na wiadomości, no i za dwa tygodnie mamy się spotkać na wystawie :) [quote name='gosiaja']o jak fajnie a w jakiej dzielnu=icy ada zamieszkała??[/QUOTE] Bodajże Gdynia - Dąbrowa :) [quote name='Asiaczek']A możesz wstawic te dane do działu "Basenji na wystawach"? To ja sobie potem ściągnę i wstawię na moją www:) Gratulacje dla Adusi, Sajdi:) pzdr.[/QUOTE] Oczywiście, jak tylko ogarnę fotki, to uzupełnię wątek wystawowy. [quote name='M&S']Gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/QUOTE] dzięki :) [quote name='Buszki']Gratulacje dla Malutkiej :).I takiej wschodzącej gwiazdeczki sobie nie zostawiłaś...?Wstyd :mad:.[/QUOTE] No wiesz, ja bym sobie moją gwiazdeczkę z chęcią zostawiła ... ale TZ ... :(. Ważne, że wygląda na to, że będzie kochana, może wystawiana i będziemy miały kontakt :multi: [quote name='agaciaaa']Gratulacje dla dziewczyn! Smutno i pusto się zrobiło, ale taka kolej rzeczy....;) Kiedy następne dzieciaki? ;)[/QUOTE] Oj, bardzo mi smutno ... Na pewno nie w tym roku. [quote name='unikatowydiament']Gratulacje:multi:[/QUOTE] Dzięki :) Quote
jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Może jutro znajdę chwilkę i obrobię fotki z wystawy, a na razie mam dla Was zdjęcia z ostatniego ganiania z chłopakami: Aduś :loveu: chłopaki Nasze 4 baski. Z przodu Ada goni za Azisem, a z tyłu Saidi i Morek nie ma jak stado Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 Pięknie wygląda taka gromadka tri:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/32-5.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Adusia z Morkiem Był z nami też Edziński Ada odpoczywa przed kolejna gonitwą ;) Quote
jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Baskowy ciąg :evil_lol:, czyli dorwać zbója Azisa ;) No i go dopadły :diabloti: Quote
jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 Azi odpoczywa po takim biegu przyszło pragnienie Quote
jamnicze Posted May 15, 2012 Author Posted May 15, 2012 i głód ;) dwie pary uszu już się czają :cool3: przystojniacha Morek Ada z Morkiem w kolejce mam jeszcze zdjęcia ze spotkania siostrzyczek, czyli Ady i Judy :) Quote
Asiaczek Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 A czemu Sajdi na końcu...? Zawsze taka szybko... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/42-4.jpg Pzdr. Quote
magdola Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Asiaczek']A czemu Sajdi na końcu...? Zawsze taka szybko... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/42-4.jpg Pzdr.O raju, jak wy je odroznacie ?:crazyeye::loveu: Quote
Korenia Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='magdola']O raju, jak wy je odroznacie ?:crazyeye::loveu:[/QUOTE] Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :) Quote
magdola Posted May 15, 2012 Posted May 15, 2012 [quote name='Korenia']Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :)[/QUOTE] A mi sie i tak wszystkie podobają :) Najbardziej ta, która jest najbliżej, namacalnie Aldisia:diabloti: Quote
jamnicze Posted May 17, 2012 Author Posted May 17, 2012 [quote name='Buszki']No to dawaj :). Noooo, i się nie wyrobiłam [quote name='Asiaczek']A czemu Sajdi na końcu...? Zawsze taka szybko... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/42-4.jpg Pzdr. saidi stwierdziła, ze jest juz stateczna matką i jej sie nie chce. [quote name='magdola']O raju, jak wy je odroznacie ?:crazyeye::loveu: Każdy ma inny układ białego ;) Korenia bardzo ładnie to opisała :) [quote name='Korenia']Azis jest więszky od Saidi i jest masywniejszy, Morka łatwo, bo ma pręgi na pysiu, Dalej Ada, ponieważ ma ciemniejszą kufę niż Azis i Saidi, no i lasencja Saidi na końcu :) Dokładnie tak :lol: [quote name='magdola']A mi sie i tak wszystkie podobają :) Najbardziej ta, która jest najbliżej, namacalnie Aldisia:diabloti: To sie cieszę, że moje maleństwo tak Ci się podoba :loveu: Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Ja uwielbiam specyficzne rasy, w których można odkrywać, a wiem, ze baski są "inne", w pewnym stopniu, podobnie jak grzywki .... Oj chyba sie zakochalam na Amen...:( Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Masz rację. I grzywki i baski sa jakieś...inne;) pzdr. Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;) Quote
Asiaczek Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 [quote name='magdola']Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;)[/QUOTE] Wstawiaj w takim razie fotke "kuzyna":) pzdr. Quote
magdola Posted May 17, 2012 Posted May 17, 2012 Jak tylko zdobęde to wstawie...I jak napisalam mi przypomina ze względu na sierść... Quote
jamnicze Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 [quote name='magdola']Ja uwielbiam specyficzne rasy, w których można odkrywać, a wiem, ze baski są "inne", w pewnym stopniu, podobnie jak grzywki .... Oj chyba sie zakochalam na Amen...:([/QUOTE] I dobrze, witamy wśród zakochanych w basenji :loveu: [quote name='magdola']Zapomniałam sie pochwalić, ze w rodzinie mam podobnego psiaka do basenji... Taki kundelek, ale strasznie mi baska przypomina i ma taka "specyficzna" sierść. Dopiero jak Albisie poglaskalam, to wiem o co chodzi, bo na fotkach tego nie widać, No i szczeka ;)[/QUOTE] No to rób foteczki i nam go pokaż :) [quote name='Błyskotka']Hejka :) :)[/QUOTE] Cześć Quote
jamnicze Posted May 19, 2012 Author Posted May 19, 2012 Dostałam maila od Nowej Rodziny Adusi :) Mała ma się dobrze, powoli poznaje zwyczaje nowego domku. Oczywiście w nocy trochę płakała, ale szybko się uspokoiła jak ją zabrali do sypialni ;) Ada z Alą stanowią doskonały duet, sami popatrzcie :) Adusia poznała też nowego kumpla - 8 miesięcznego papilonka. Maluchy tak szalały, że Aduska później całkiem padła :) A to jej posłanko: Ma też mięciutki dywan na który zanosi swoje przekąski :diabloti: Quote
Buszki Posted May 21, 2012 Posted May 21, 2012 Przekąski najlepiej smakują na dywanie... http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/6imagephp.jpg ...albo na kanapie ;). Quote
Recommended Posts