Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

magdola napisał(a):
Na pewno:)
jasne, ze ALbisia... Jest przesliczna:loveu:

Łiiiiiiiii!!!!!
Bardzo się cieszę, że maleństwo się podoba i zdrowo rośnie. Pańciostwo są zapracowani i przez to jest mniejszy kontakt, a z przyjemnością zobaczyłabym małą :loveu:

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

magdola napisał(a):
Zapisuje się do klubu wesołych basenjimaniakow ;) i chwale się ze koło mnie mieszka jedna mała sunia trikolor :cool3:

Własnie, a może za zgoda Właścicieli, dałabys radę porobic k8ilka fotek małej?:)

pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Własnie, a może za zgoda Właścicieli, dałabys radę porobic k8ilka fotek małej?:)

pzdr.

Nie sadze, żeby robili problemy;) Pan jest świetny, ale mała wymiata. Próbowałam namówić go na debiut w Sznie ale są rzeczywiście bardzo zapracowani... Zobaczymy co z tego będzie. Może uda nam się umówić na jakaś sesje, a jak nie to zawsze mam tel w gotowości ;)

Posted

Buszki napisał(a):
Jakie ziewanko :).
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/01-2.jpg

Głuchotą Małej się nie przejmuj,Chicha już nawet na smaczki nie reaguje :roll:.Jej największym autorytetem jest Szepsi,która totalnie żyje własnym życiem :diabloti:.

Ada trochę jeszcze słucha, no i nie oddala się na takie odległości jak Sajda. Jak Saidi gdzieś popędzi, to mała staje w połowie drogi, bo dla nie już za daleko, siada i obserwuje mamcie, a potem kiedy ta wraca, to Aducha robi na nią zasadzkę :evil_lol:
magdola napisał(a):
Nie sadze, żeby robili problemy;) Pan jest świetny, ale mała wymiata. Próbowałam namówić go na debiut w Sznie ale są rzeczywiście bardzo zapracowani... Zobaczymy co z tego będzie. Może uda nam się umówić na jakaś sesje, a jak nie to zawsze mam tel w gotowości ;)

Fajnie, napisałam dzisiaj do nich maila :)
Asiaczek napisał(a):
Czekamy w takim razie na wieści i .... fotki:)

pzdr.

Tak, tak, czekamy :)

Posted

A coby umilić czas oczekiwania wstawię zdjęcia autorstwa Agi z naszego środowego wypadu do lasu :)

nowe zapachy

Edziński

Nasza ferajna: Roda, Ada i Edek, tylko Sajda gdzieś oczywiście pognała :mad:

:diabloti:

Adusiek

Posted

[quote name='Asiaczek']Asiaczki raczej nie - ciut za daleko jak na nasze możłiwości finansowe...

pzdr.[/QUOTE]uuuuu szkoda :( ale transport chyba nie taki drogi?

Posted

[quote name='Buszki'][URL]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1479.jpg[/URL]

:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE]
Zastanawialiśmy sie gdzie Roda chowa na co dzień ten jęzorek :evil_lol::evil_lol:
[quote name='M&S']Fajne fotki:)

Miłej niedzieli!!![/QUOTE]
dzięki
[quote name='Asiaczek']Ależ się Roda okopała:)
[URL]http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1488.jpg[/URL]

Edek fajoski chłopak:)

Pzdr.[/QUOTE]
Edziński burka na Adę, a ta wszędzie za nim lezie :diabloti:. A Roda, to faktycznie niemal nurkowała w tych liściach :)
[quote name='M&S']Witanko w zimny i mokry poniedziałek.[/QUOTE]
Witam w zimny i wietrzny wtorek :lol:
[quote name='unikatowydiament']Aduś:loveu::loveu:
oczywiście że będziemy mocno trzymać kciuki,aby młoda jak najlepiej szalała po wystawach:)[/QUOTE]
Trzymaj, trzymaj mocno - debiut w tą niedzielę ;)
[quote name='magdola']A czy ktoś wybiera się na Szczecin???[/QUOTE]
My też nie.
[quote name='magdola']w wakacje chyba 65 zł kosztuje w obie strony.... tak dziewczyny jechały... a ja coś spróbuje załatwić z noclegiem:P[/QUOTE]
No wiesz, Asia z kilkoma psami pociągiem nie pojedzie, a wynajęcie busa, to już spory wydatek.
My niestety też musimy liczyć się z finansami więc raczej w Polsce, to co najbliżej

Posted

Kurczę to chociaż z jednym :) hihi No dobra nie nalegam :)Ale bardzo żałuję, że mieszkam na tej wsi:(
PS zapraszam na "piwko" [url]http://www.dogomania.pl/forum/threads/226795-Chodź-na-piwko-naprzeciwko-Dla-Miśka[/url]

Posted

[quote name='magdola']Co by nie było podejrzeń to ja do Gdańska uderzam... albo do Wawy i kidnaping będzie...[/QUOTE]

Zapraszamy serdecznie :). Może na innej wystawie się spotkamy :cool3: