Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Izabela124. napisał(a):
Dołączam do grona mających szczyle :) Tylko, że mój młodszy od Ady i też niezły z niego rozrabiaka

Ooooo, masz jakiegoś szczylka? Juz lece do Twojej Galerii oblukać co i jak:)

pzdr.

Posted

M&S napisał(a):
Witanko:)

A szczyle mają taka przypadłość, to głuchota;)

No niestety, pytanie tylko, czy się z tego da wyleczyć?
Izabela124. napisał(a):
Dołączam do grona mających szczyle :) Tylko, że mój młodszy od Ady i też niezły z niego rozrabiaka

Jaka śliczna kruszynka :loveu: A w Sopocie też będziecie?

Dzisiaj Ada pierwszy raz była w lesie :loveu:

Posted

M&S napisał(a):
Jest szansa, że kiedyś słuch odzyska;)

Miłego dnia:):)

Oby, bo u Saidi nadal ze słuchem problemy :evil_lol:
Izabela124. napisał(a):
Na razie w planach Wawa i Biały, a co jeszcze to nie wiem

To trzymam kciuki, nas niestety na tych wystawach nie będzie, ale może kiedyś uda się spotkać :)

Posted

unikatowydiament napisał(a):
słodziak:)

Kochana jak by było możliwe to bym chętnie Aduś wzięła,bo naprawdę jest cudo(ale jak za pewnie wiesz Oscar nie zaakceptuje żadnego psa,niestety )

W takim razie zapraszam do podziwiania z daleka i trzymania kciuków za małą na wystawach :). Zawsze można do nas wpaść i pooglądać sobie foteczki :)
Asiaczek napisał(a):
A co się dziwisz: kazdy chce troche słoneczka dla siebie:)
http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03-2.jpg

Pzdr.

Słonko owszem, ale dlaczego trzeba przy okazji deptać po mamci?

A teraz parę zdjęć bodajże z początku kwietnia - bieganie z chłopakami :)

Ada

Morek

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie masz więcej foteczek?:)

Pzdr.

Asiaczek napisał(a):
Morek i Azisek to jacys tacy wielcy mi się wydają... Nie mają czasem lekkiej nadwagi...?:)

Pzdr.

Po zimie chłopakom trochę sadełka jeszcze zostało ale parę spotkań z dziewczynami i wróci im kondycha ;)

Dzisiaj też były wspólne gonitwy :). Dodatkowo był z mami kumpel Edek - JR.
Tak więc jest nowa porcyjka fotek. Gosiaja też robiła zdjęcia i to lepszym aparatem, to może i zdjęcia będą lepszej jakości :)

Posted

Asiaczek napisał(a):
Oj, serio zazdroszczę Wam tego wybiegu...

Pzdr.

Niestety jest w coraz gorszym stanie :shake:.
Za to w Gdyni otworzyli kawałek plaży dla psów :) 100m. ;) A w lipcu maja w pobliżu zrobić taki ogrodzony teren z przeszkodami :).
Asiu, a w Wa-wie nic nie ma? To przecież takie duże miasto?

Posted (edited)

Jak jeszcze Agabass mieszkała w W-wie, to czesto chodziła koło siebie (na Żoliborzu) na taki wybieg dla psiaków. No, ale to kawał ode mnie.
A to, że W-wa to duze miasto - to nie ma nic do inicjatywy. Ludzie nie chca mieć "pod oknami" żadnego wybiegu dla psów... Bo smród, bo brud, bo szczekanie, bo psy....
Na Mokotowie, Centrum - nic takiego nie ma...

Potrzeba miec teren i pieniądze. Nie ma ani jednego ani drugiego... A, i jeszcze potrzebna inicjatywa. Tez jej nie ma...

Pzdr.

Edited by Asiaczek
Posted

magdola napisał(a):
Zapisuje się do klubu wesołych basenjimaniakow ;) i chwale się ze koło mnie mieszka jedna mała sunia trikolor :cool3:

Łołłłłłł, czyżby Albisia???? :multi:
To może fotnij ją tak po sąsiedzku ... :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Jak jeszcze Agabass mieszkała w W-wie, to czesto chodziła koło siebie (na Żoliborzu) na taki wybieg dla psiaków. No, ale to kawał ode mnie.
A to, że W-wa to duze miasto - to nie ma nic do inicjatywy. Ludzie nie chca mieć "pod oknami" żadnego wybiegu dla psów... Bo smród, bo brud, bo szczekanie, bo psy....
Na Mokotowie, Centrum - nic takiego nie ma...

Potrzeba miec teren i pieniądze. Nie ma ani jednego ani drugiego... A, i jeszcze potrzebna inicjatywa. Tez jej nie ma...

Pzdr.

U nas troszkę tych ogródków powstawiali, tyle że zbyt duże one nie są. Z dbaniem też bywa różnie, a to furtkę ktoś ukradnie, a to parę drutów powyciąga, a to śmietniki pourywa ... ech .... Właściciele psów też są różni, najgorzej jest z kopaniem dziur. Ja rozumiem, że niektóre pieski lubią kopać, ok, ale potem właściciel powinien chociaż trochę zasypać taką jamę, bo wybieg wygląda jak pole po wybuchach bomb - pełne kraterów, no i do biegania, to już się nie nadaje :shake:
M&S napisał(a):
I jeszcze normalni właścicele i normalne psy....

Miłego dnia:)

Z tym też bywa różnie. Na szczęście większość jest normalna i można czasem spotkać fajne towarzystwo :)

Posted

jamnicze napisał(a):
Łołłłłłł, czyżby Albisia???? :multi:
To może fotnij ją tak po sąsiedzku ... :cool3:

Na pewno:)
jasne, ze ALbisia... Jest przesliczna:loveu: