M&S Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Witanko:) A szczyle mają taka przypadłość, to głuchota;) Quote
Izabela124. Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Dołączam do grona mających szczyle :) Tylko, że mój młodszy od Ady i też niezły z niego rozrabiaka Quote
Asiaczek Posted May 2, 2012 Posted May 2, 2012 Izabela124. napisał(a):Dołączam do grona mających szczyle :) Tylko, że mój młodszy od Ady i też niezły z niego rozrabiaka Ooooo, masz jakiegoś szczylka? Juz lece do Twojej Galerii oblukać co i jak:) pzdr. Quote
jamnicze Posted May 2, 2012 Author Posted May 2, 2012 M&S napisał(a):Witanko:) A szczyle mają taka przypadłość, to głuchota;) No niestety, pytanie tylko, czy się z tego da wyleczyć? Izabela124. napisał(a):Dołączam do grona mających szczyle :) Tylko, że mój młodszy od Ady i też niezły z niego rozrabiaka Jaka śliczna kruszynka :loveu: A w Sopocie też będziecie? Dzisiaj Ada pierwszy raz była w lesie :loveu: Quote
M&S Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Jest szansa, że kiedyś słuch odzyska;) Miłego dnia:):) Quote
Izabela124. Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 jamnicze napisał(a): Jaka śliczna kruszynka :loveu: A w Sopocie też będziecie? Na razie w planach Wawa i Biały, a co jeszcze to nie wiem Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 ...i doczytałam, że Iza będzie w Białym w oba dni. Tak więc na pewno się spotkamy:) pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 M&S napisał(a):Jest szansa, że kiedyś słuch odzyska;) Miłego dnia:):) Oby, bo u Saidi nadal ze słuchem problemy :evil_lol: Izabela124. napisał(a):Na razie w planach Wawa i Biały, a co jeszcze to nie wiem To trzymam kciuki, nas niestety na tych wystawach nie będzie, ale może kiedyś uda się spotkać :) Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Skoro my tak o tych maluszkach, to wstawię mojego trzpiota ;) a tu bezczelnie trzyma nogi na mamie, i jak ta ma nie burkać? :eviltong: Quote
Oscar Patric Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 słodziak:) Kochana jak by było możliwe to bym chętnie Aduś wzięła,bo naprawdę jest cudo(ale jak za pewnie wiesz Oscar nie zaakceptuje żadnego psa,niestety ) Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 A co się dziwisz: kazdy chce troche słoneczka dla siebie:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03-2.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 unikatowydiament napisał(a):słodziak:) Kochana jak by było możliwe to bym chętnie Aduś wzięła,bo naprawdę jest cudo(ale jak za pewnie wiesz Oscar nie zaakceptuje żadnego psa,niestety ) W takim razie zapraszam do podziwiania z daleka i trzymania kciuków za małą na wystawach :). Zawsze można do nas wpaść i pooglądać sobie foteczki :) Asiaczek napisał(a):A co się dziwisz: kazdy chce troche słoneczka dla siebie:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/03-2.jpg Pzdr. Słonko owszem, ale dlaczego trzeba przy okazji deptać po mamci? A teraz parę zdjęć bodajże z początku kwietnia - bieganie z chłopakami :) Ada Morek Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Morek i Azis dopaść zdobycz :diabloti: cała czwóreczka :loveu: moje dziewuszki: Saidi i Ada gapciuszek - Ada Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 Morek i Azisek to jacys tacy wielcy mi się wydają... Nie mają czasem lekkiej nadwagi...?:) Pzdr. Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 poważny Azis :) jeszcze trochę bieganiny i na koniec jeszcze jedno ujęcie mojego bąbelka :) Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Asiaczek napisał(a):Nie masz więcej foteczek?:) Pzdr. Asiaczek napisał(a):Morek i Azisek to jacys tacy wielcy mi się wydają... Nie mają czasem lekkiej nadwagi...?:) Pzdr. Po zimie chłopakom trochę sadełka jeszcze zostało ale parę spotkań z dziewczynami i wróci im kondycha ;) Dzisiaj też były wspólne gonitwy :). Dodatkowo był z mami kumpel Edek - JR. Tak więc jest nowa porcyjka fotek. Gosiaja też robiła zdjęcia i to lepszym aparatem, to może i zdjęcia będą lepszej jakości :) Quote
jamnicze Posted May 3, 2012 Author Posted May 3, 2012 Asiaczek napisał(a):Oj, serio zazdroszczę Wam tego wybiegu... Pzdr. Niestety jest w coraz gorszym stanie :shake:. Za to w Gdyni otworzyli kawałek plaży dla psów :) 100m. ;) A w lipcu maja w pobliżu zrobić taki ogrodzony teren z przeszkodami :). Asiu, a w Wa-wie nic nie ma? To przecież takie duże miasto? Quote
Asiaczek Posted May 3, 2012 Posted May 3, 2012 (edited) Jak jeszcze Agabass mieszkała w W-wie, to czesto chodziła koło siebie (na Żoliborzu) na taki wybieg dla psiaków. No, ale to kawał ode mnie. A to, że W-wa to duze miasto - to nie ma nic do inicjatywy. Ludzie nie chca mieć "pod oknami" żadnego wybiegu dla psów... Bo smród, bo brud, bo szczekanie, bo psy.... Na Mokotowie, Centrum - nic takiego nie ma... Potrzeba miec teren i pieniądze. Nie ma ani jednego ani drugiego... A, i jeszcze potrzebna inicjatywa. Tez jej nie ma... Pzdr. Edited May 4, 2012 by Asiaczek Quote
M&S Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 I jeszcze normalni właścicele i normalne psy.... Miłego dnia:) Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 Zapisuje się do klubu wesołych basenjimaniakow ;) i chwale się ze koło mnie mieszka jedna mała sunia trikolor :cool3: Quote
jamnicze Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 magdola napisał(a):Zapisuje się do klubu wesołych basenjimaniakow ;) i chwale się ze koło mnie mieszka jedna mała sunia trikolor :cool3: Łołłłłłł, czyżby Albisia???? :multi: To może fotnij ją tak po sąsiedzku ... :cool3: Quote
jamnicze Posted May 4, 2012 Author Posted May 4, 2012 Asiaczek napisał(a):Jak jeszcze Agabass mieszkała w W-wie, to czesto chodziła koło siebie (na Żoliborzu) na taki wybieg dla psiaków. No, ale to kawał ode mnie. A to, że W-wa to duze miasto - to nie ma nic do inicjatywy. Ludzie nie chca mieć "pod oknami" żadnego wybiegu dla psów... Bo smród, bo brud, bo szczekanie, bo psy.... Na Mokotowie, Centrum - nic takiego nie ma... Potrzeba miec teren i pieniądze. Nie ma ani jednego ani drugiego... A, i jeszcze potrzebna inicjatywa. Tez jej nie ma... Pzdr. U nas troszkę tych ogródków powstawiali, tyle że zbyt duże one nie są. Z dbaniem też bywa różnie, a to furtkę ktoś ukradnie, a to parę drutów powyciąga, a to śmietniki pourywa ... ech .... Właściciele psów też są różni, najgorzej jest z kopaniem dziur. Ja rozumiem, że niektóre pieski lubią kopać, ok, ale potem właściciel powinien chociaż trochę zasypać taką jamę, bo wybieg wygląda jak pole po wybuchach bomb - pełne kraterów, no i do biegania, to już się nie nadaje :shake: M&S napisał(a):I jeszcze normalni właścicele i normalne psy.... Miłego dnia:) Z tym też bywa różnie. Na szczęście większość jest normalna i można czasem spotkać fajne towarzystwo :) Quote
magdola Posted May 4, 2012 Posted May 4, 2012 jamnicze napisał(a):Łołłłłłł, czyżby Albisia???? :multi: To może fotnij ją tak po sąsiedzku ... :cool3: Na pewno:) jasne, ze ALbisia... Jest przesliczna:loveu: Quote
Recommended Posts