Asiaczek Posted April 13, 2012 Posted April 13, 2012 jamnicze, takie piekne foteczki ze spacerku zjadło.... Pzdr. Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 unikatowydiament napisał(a):dzieńdoberek:) doberek :) Asiaczek napisał(a):jamnicze, takie piekne foteczki ze spacerku zjadło.... Pzdr. noooo :( nie chce mi się ich drugi raz wstawiać, kto zdążył ten widział ;) Buszki napisał(a):A mi się dopiero Jamnicze otworzyło :). Mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze i dogo poradzi sobie z problemami technicznymi. Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Moje kochane dziewczyny :loveu: Ada wpakowała się na posłanie Sajdelka ;) A to nowe obróżki które kupiłam dla panienek Saidi Ada Quote
jamnicze Posted April 13, 2012 Author Posted April 13, 2012 Kanapowe przytulanko :p i jako bonusik powtórzę jedną fotkę z tych co wcięło :loveu: Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Korenia napisał(a):Śliczna jest Adunia :) Mi się ona raz podoba, a raz nie, co chwilę zmieniam zdanie :evil_lol: Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Jakaś cisza na DGM zapanowała wczoraj w baskowej krainie, to może ja pokażę co wczoraj robiłyśmy ;) Był spacerek małą paszczurę trudno złapać w ruchu ;) ale jak stanie, to się nawet uda ostre zdjęcie zrobić :diabloti: Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Potem nauka chodzenia w zaprzęgu :) i takim sposobem dotarliśmy do knajpki, gdzie ludzie mogli zjeść obiadek, a małe piesy ... Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 W drodze powrotnej chwila na relaks i trochę nauki ;) oj, jeszcze duuuużo nauki przed nami Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 W domu nareszcie można się najeść i czas na drzemkę :) koniec :p Quote
jamnicze Posted April 15, 2012 Author Posted April 15, 2012 Buuuuu, nie pamiętam jak się podlinkowuje banerek, nic mi nie wychodzi :( Quote
gosiaja Posted April 15, 2012 Posted April 15, 2012 jamnicze tam masz taka kule ziemską ze znaczkiem nieskończoności klikasz na banerek potem na ta kule wklejasz link dajesz ok i zapisujesz Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 gosiaja napisał(a):jamnicze tam masz taka kule ziemską ze znaczkiem nieskończoności klikasz na banerek potem na ta kule wklejasz link dajesz ok i zapisujesz Gdzie "tam"...? Bo ja mam ten sam problem... Obróżki to są LUPINE? Bardzo ładna stójka, co Ty narzekasz:) A Adunia taka króciutka:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/14-16.jpg Pzdr. Quote
Buszki Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Śliczne obróżki,taki już wiosenne :). I stójeczka też w porządku,moja Mała Ruda Glizda wcale nie chce ustać,bo albo śpi albo gdzieś,za czymś pędzi ;). Quote
Asiaczek Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 gosiaja napisał(a):trzeba wejść w edycję sygnatury A gdzie ta "edycja sygnatury" jest...? pzdr. Quote
Korenia Posted April 16, 2012 Posted April 16, 2012 Asiaczek napisał(a):A gdzie ta "edycja sygnatury" jest...? pzdr. Na górze po prawej klikasz 'ustawienia' i z później z menu po lewej wybierasz 'edytuj sygnaturę' :) Quote
Asiaczek Posted April 17, 2012 Posted April 17, 2012 Korenia napisał(a):Na górze po prawej klikasz 'ustawienia' i z później z menu po lewej wybierasz 'edytuj sygnaturę' :) U mnie juz poprawione, wszystkim dziękuję za pomoc:) pzdr. Quote
jamnicze Posted April 18, 2012 Author Posted April 18, 2012 Cześć wszystkim. No i stało się. Byłam wczoraj w oddziale i zarejestrowałam młodą ;) Ada jest niesamowita i jak na basenji przystało niczego się nie boi. Na osiedlu mamy bardzo sympatyczną amstafkę. Stefa jest chora, nie pamiętam nazwy, coś z układem nerwowym, bidula ma problem z ustaniem na nogach i nieco się zatacza. Oczywiście jak na amstafa przystało jest dominantą, ale bez agresji. O dziwo udało nam się, że z Sajdą się tolerują, musimy tylko uważać aby nie doszło do spięcia i dziewczyny są spokojne w swoim towarzystwie. Za to Ada wprost przepada za Stefką, wchodzi jej pod pysk, a właściwie, to prawie wszystko z niego wyciąga, dzisiaj nawet korzonki wyciągała jej z zębów :diabloti:, a Stefka jej na to pozwala :eviltong: Quote
Buszki Posted April 19, 2012 Posted April 19, 2012 Super!!! Są takie ptaszki,co krokodylom wyciągają z między zębów różne rzeczy,to Ada pewnie myśli,że też jest takim ptaszkiem :). Quote
Recommended Posts