Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Asiaczek']Zazdroszczę Wam tego psiego ogródka...

A na fotce to chyba 3, bo tyle bylo na spacerku...A może tutaj jakas pułapka się kryje, co?

Pzdr.[/QUOTE]
Cha cha, pułapek nie ma, tylko basko-zlepek :)

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='jamnicze']Za to masz las :) I kominek ....buuuu....

Hejka[/QUOTE]

No dobra,remis :).Zwłaszcza,że wczoraj nam się sarenka do zabawy trafiła w lesie ;).

Posted

[quote name='Buszki']No dobra,remis :).Zwłaszcza,że wczoraj nam się sarenka do zabawy trafiła w lesie ;).
Oj, sarenki, to bym nie chciała spotkać z biegającą Sajduchną. Wystarczą mi wiewiórki w parku - smęci wtedy pod drzewem i łabędzie w locie - oj trzeba wtedy na nią troszkę poczekać ;)
[quote name='deer_1987']Super cala trojka wyglada!
nio, a niedługo może będzie ich więcej na spacerku ;)
[quote name='Błyskotka']Zagadka: odpowiedź: 3 !
brawo :) U was jak się tak zlepią, to pewnie trudniej się doliczyć sztuk w kulce futra :)
[quote name='Izabela124.']To już tylko dwa maluchy u Ciebie zostały? Szybko ten czas leci
Bardzo szybko :) Niestety jeszcze 2, proszę o pomoc w znalezieniu dobrego domku dla Aviara.
[quote name='pusia2405']Też zazdroszczę plaży. Ostatnio nawet śniło mi się, ze kupujemy mieszkanie parę metrów od morza:)
No to już, u nas pełno domów się buduje :)
[quote name='Buszki']Pieseczka uwięzili...
http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/jamnicze/IMG_4756.jpg
Łobuz jeden, to go uwięzili. Nie doś, że już pierwszego dnia pogryzł swoje nowe posłanie (z super trwałego materiału), to na dobitkę nasiulał na tabczan. wrrrr
[quote name='M&S']Hello:)

Fajne szczylki.
dzięki :)

Posted

pusia2405 napisał(a):
Śliczne te baski. Ja to mam jednak słabość do tych rudawych:loveu:

A ja wolę tri:lol:

Ale wszystkie są ładniutkie.

Miłego dnia:p

Posted

[quote name='Buszki']A ja wracam zawiedziona ze spaceru bez sarenek.Zawsze to jakiś trening dla dziewczyn,a prędzej czy później i tak wracają ;).
To tak jak Sajda z pogoni za lecącym nad morzem łabędziem ;). Właśnie ostatnio tak zrobiła, idziemy sobie spokojnie, pieski biegają, a tu słyszę już klęgor lecących łabędzi i .... Saidi oczywiście wystartowała i tyle ją widzieli :evil_lol:. Seterka Roda też pogoniła ale zatrzymała się po paru metrach i czekała na nas, a z Sajduchny zrobiła się mała kropeczka w oddali :diabloti:.
[quote name='gosiaja']to większe pogryzł ??
No niestety :mad:nawet 5 godzin nie wytrzymało :angryy:. Połatałam i oddałam - znowu pogryzły. Połatałam i oddałam - znowu pogryzły. Zabrałam i niech śpią na "betonie" :eviltong:.
[quote name='Buszki']Pewnie spanko się na Niego rzuciło,to musiał się bronić ;).
taaa, ono się co rusz rzuca, biedne piesiulki :angryy:
[quote name='pusia2405']Śliczne te baski. Ja to mam jednak słabość do tych rudawych:loveu:
Ja też ;)
[quote name='M&S']A ja wolę tri:lol:

Ale wszystkie są ładniutkie.

Miłego dnia:p
Tri też mi się podobają, ale i tak dopuściłabym wszystkie kolory i każdy mógłby sobie wybrać co mu bardziej się widzi :)
[quote name='agaciaaa']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/007-16.jpg ale się zabaskowało ;) super wyglądają we trójkę, szczególnie że wszystkie są tri :)
Też lubię te nasze wspólne spacery :)
[quote name='M&S']Cześć Sajduchy:)
Hejka :)
[quote name='Asiaczek']Ale się rude obśmiało:)
http://i473.photobucket.com/albums/rr93/szalony_duch/jamnicze/IMG_4763.jpg

Pzdr.

To pewnie z nas.