M&S Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Asiaczek napisał(a):Chyba wkurzony TZ dal się jamnicze we znaki... W końcu został sam z maluchami... tylko nie wiem, ile tych maluchów w sumie zostało... 1 czy 2...? pzdr. Oj ci faceci, a może to oni powinni wreszcie zacząć się martwić, czy Kobitka się nie wkurzy..... Wniosek, nie należy się nimi przejmować;) Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Zostały 2, pies i suka. Niestety facet od Aviara mnie wyrolował, zamówił, zapewniał, a jak przyszło co do czego, to nawet się nie odezwał i nie był łaskaw powiedzieć otwarcie, że rezygnuje, po prostu mnie olał, nie odbiera telefonu, nie odpisał na maila. A ja odmówiłam innym, podałam tel do innych, bo przecież był zamówiony. Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jamnicze napisał(a):Zostały 2, pies i suka. Niestety facet od Aviara mnie wyrolował, zamówił, zapewniał, a jak przyszło co do czego, to nawet się nie odezwał i nie był łaskaw powiedzieć otwarcie, że rezygnuje, po prostu mnie olał, nie odbiera telefonu, nie odpisał na maila. A ja odmówiłam innym, podałam tel do innych, bo przecież był zamówiony. Oj tak sie nie robi :( Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 No niestety, niektórzy ludzie są kompletnie nieodpowiedzialni i za nic mają słowo. Szkoda tylko, że cierpi na tym Aviarek, bo mógł mieć już inny domek, a tak jego los nadal jest niepewny, a on już chciałby do swoich człowieków. Quote
taxelina Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 a nie zapisalas sobie nr do innych co dzwonili sie pytac o niego? Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Nie, to była krótka rozmowa. Pytali o psa, powiedziałam, że już zarezerwowany i podałam tel do innej hodowli. Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jamnicze napisał(a):Zostały 2, pies i suka. Niestety facet od Aviara mnie wyrolował, zamówił, zapewniał, a jak przyszło co do czego, to nawet się nie odezwał i nie był łaskaw powiedzieć otwarcie, że rezygnuje, po prostu mnie olał, nie odbiera telefonu, nie odpisał na maila. A ja odmówiłam innym, podałam tel do innych, bo przecież był zamówiony. Tak bywa. Może gdyby dal zaliczkę, to bardziej by sobie cenił swoje słowo... pzdr. Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Może i tak, ale to tylko gdybanie. Przeczytałam właśnie o wypadku Chichuni buszkowej, te maluchy to żywe srebra, u mnie Aviar nauczył się już sam wskakiwać na tapczan, a cały czas się na nim kotłamszą i nie raz już któryś zleciał. Ostatnio Ada tak spadła, że tez ją bardzo zabolało i zaczęła trochę kuleć, ale przytuliłam, pomasowałam, pocałowałam i dalej poleciała naparzać się z bratem :evil_lol: Quote
jamnicze Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 No a teraz się obudziły i zaczynają koncertować, to lecę zająć się trochę towarzystwem, pa,pa Quote
Asiaczek Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 jamnicze napisał(a):Może i tak, ale to tylko gdybanie. Przeczytałam właśnie o wypadku Chichuni buszkowej, te maluchy to żywe srebra, u mnie Aviar nauczył się już sam wskakiwać na tapczan, a cały czas się na nim kotłamszą i nie raz już któryś zleciał. Ostatnio Ada tak spadła, że tez ją bardzo zabolało i zaczęła trochę kuleć, ale przytuliłam, pomasowałam, pocałowałam i dalej poleciała naparzać się z bratem :evil_lol: U mnie dzisiaj Czekoladka jako pierwsza wgramolila się na wersalkę.... Miodzik została w tyle, hahahaha... pzdr. Quote
M&S Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Cześć sajduchy:) No co poradzić, ludzie są tacy jacy są......Trzeba, moim zdaniem, pewne dobre zasady wprowadzać, pobierać zaliczki itd. itp..... Głaski dla maluchów:) Quote
Asiaczek Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Hej, jamnicze! Ile pączków juz zjadłas...? pzdr. Quote
Oscar Patric Posted February 18, 2012 Posted February 18, 2012 witamy się cieplutko:) są ludzie i ludziska,i nic na to się nie poradzi:( Quote
anetta Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Co za ludzie, chamstwo normalnie :mad: A wystarczyło zadzwonić. Quote
jamnicze Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Cześć wszystkim :) [quote name='Asiaczek']Hej, jamnicze! Ile pączków juz zjadłas...? pzdr.[/QUOTE] Chyba z 4, i jeszcze jednego na drugi dzień ;) Za to Saidi zrobiła sobie "Tłusty Czwartek". Zawsze zostawiamy słodycze, ciastka na stole, nawet jak wychodzimy i Saidi zostaje sama w domu. Tym razem tata zostawił nam faworki i to one skusiły Sajduchnę, do dego wtranżoliła pierniczki, które spokojnie leżały na stole od tygodnia :evil_lol:. Ale trzeba przyznać, że zostawiła nam 3 faworki i po pierniczku, a pączków wcale nie ruszyła :) [quote name='unikatowydiament']witamy się cieplutko:) są ludzie i ludziska,i nic na to się nie poradzi:([/QUOTE] No niestety. Więc skoro to taki z ludzisków, to i lepiej, że Avcio do niego nie trafił, tylko szkoda, że mnie blokował przez 2 miesiące :mad: [quote name='anetta']Co za ludzie, chamstwo normalnie :mad: A wystarczyło zadzwonić.[/QUOTE] Dokładnie. Quote
jamnicze Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 Trochę mnie nie było i widzę, że już dawno fotek nie wstawiałam, zaraz to naprawię :) A z nowinek, to maluchy są już po drugim szczepieniu i zniosły to bardzo dzielnie :). W domu został ze mną jeszcze Aviar i Adhara, oto one :) Quote
taxelina Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1905.jpg Cudne :loveu: Quote
Asiaczek Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Słodziaki:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1905.jpg Pzdr. Quote
jamnicze Posted February 23, 2012 Author Posted February 23, 2012 [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1905.jpg Cudne :loveu: [quote name='Asiaczek']Słodziaki:) http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_1905.jpg Pzdr. [quote name='Buszki']Jakie fajne z Nich pulpeciki :). [quote name='unikatowydiament']psiaki jak marzenie:) :) Bardzo się cieszę, że moje maluszki się podobają :) Quote
Recommended Posts