Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 12.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• jamnicze

4406

• Asiaczek

1444

• taxelina

1033

• M&S

800

Top Posters In This Topic

Posted

Jakie One już fajniusie :).
Teraz wiesz po co są ciocie ;).Na początku moje próbowały cioteczkę ciomkać,ale potem się bawiły i Buszi mogła się do zabaw przyłączać,chociaż cycusia zawsze próbowały dorwać ;).

Posted

jamnicze napisał(a):
Faktycznie na tych rudych łebkach o wiele wyraźniej widać zmarszczuchy niż na tych czarnych :)

Ale ja nie pisałam o zmarszczkach na głowie, tylko o fałdkach...

Pzdr.

Posted

Rany, ale jestem wykończona.:lying::huh::grab:
W pracy zap.... . Nie ma jak zmiana systemu, a tą zmianę właśnie każą robić tobie. :flaming:. Zwłaszcza jak masz pracować w zespole z którym trudno się dogadać, wiadomo w tym kraju każdy ma swoją wizję :krach: i oczywiście wie lepiej :diabloti:.

Małe piranie też są coraz bardziej wymagające. Papu im daję już 3 razy dziennie i ciągle biegam ze ścierą. Bo oczywiście jak wstają to ładnie idą na pieluszkę robić siii, ale jak się rozbawią, to leją gdzie stoją :evil:.
Za to Sajduśka zaczyna się z nimi ślicznie bawić :loveu:, a delikatności to sie nauczyła chyba od tatuśka :p

[quote name='Cienka']Baski z pożerania głowy drugiemu baskowi nie wyrastają :)
Chyba masz rację :razz:
[quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0351.jpg
Tutaj wyglada jakby sie "pytala" o cos :)
To Aluśka vel Gryzelda
[quote name='Buszki']Jakie One już fajniusie :).
Teraz wiesz po co są ciocie ;).Na początku moje próbowały cioteczkę ciomkać,ale potem się bawiły i Buszi mogła się do zabaw przyłączać,chociaż cycusia zawsze próbowały dorwać ;).
Oj tak, przydałaby sie nam tu jakaś cioteczka coby szkraby nieco zająć :p
[quote name='M&S']Witanko:)

Fajowe są serdele!!!
dzięki :)
[quote name='Asiaczek']Ale ja nie pisałam o zmarszczkach na głowie, tylko o fałdkach...

Pzdr.
Aaaa, fałdkuje się im skórka, fakt :lol:
[quote name='Asiaczek']Na razie nowych ofteczek nie ma, ale podejrzewam, że jak gosiaja dotrze do jamnicze to zasypie nas zdjęciami maluchów:)

Pzdr.
Cha, cha, tylko, że gosiaja przyszła bez aparatu :diabloti:. No, ale ja troszkę moim cyknęłam więc zdjęcia zaraz zapodam ;)
[quote name='unikatowydiament']boooooooooooookie:)
:loveu: