Cienka Posted January 5, 2012 Posted January 5, 2012 Baski z pożerania głowy drugiemu baskowi nie wyrastają :) Quote
taxelina Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0351.jpg Tutaj wyglada jakby sie "pytala" o cos :) Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 Jakie One już fajniusie :). Teraz wiesz po co są ciocie ;).Na początku moje próbowały cioteczkę ciomkać,ale potem się bawiły i Buszi mogła się do zabaw przyłączać,chociaż cycusia zawsze próbowały dorwać ;). Quote
Asiaczek Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 jamnicze napisał(a):Faktycznie na tych rudych łebkach o wiele wyraźniej widać zmarszczuchy niż na tych czarnych :) Ale ja nie pisałam o zmarszczkach na głowie, tylko o fałdkach... Pzdr. Quote
Buszki Posted January 6, 2012 Posted January 6, 2012 To nie fałdki,to skóra za luźna i się marszczy :evil_lol:. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Na razie nowych ofteczek nie ma, ale podejrzewam, że jak gosiaja dotrze do jamnicze to zasypie nas zdjęciami maluchów:) Pzdr. Quote
Asiaczek Posted January 7, 2012 Posted January 7, 2012 Hahaha, ja tez:) A jutro z rańca ganiam na cmentarze, więc moge poczekać nawet do jutra do popołudnia;) pzdr. Quote
M&S Posted January 8, 2012 Posted January 8, 2012 Hello wieczorową porą, mizianki dla psiuchów:):) Quote
Asiaczek Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Noi ile mamy czekac na foteczki...? pzdr. Quote
M&S Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 Asiaczek napisał(a):Noi ile mamy czekac na foteczki...? pzdr. Pewnie czas jakiś....... Quote
jamnicze Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Rany, ale jestem wykończona.:lying::huh::grab: W pracy zap.... . Nie ma jak zmiana systemu, a tą zmianę właśnie każą robić tobie. :flaming:. Zwłaszcza jak masz pracować w zespole z którym trudno się dogadać, wiadomo w tym kraju każdy ma swoją wizję :krach: i oczywiście wie lepiej :diabloti:. Małe piranie też są coraz bardziej wymagające. Papu im daję już 3 razy dziennie i ciągle biegam ze ścierą. Bo oczywiście jak wstają to ładnie idą na pieluszkę robić siii, ale jak się rozbawią, to leją gdzie stoją :evil:. Za to Sajduśka zaczyna się z nimi ślicznie bawić :loveu:, a delikatności to sie nauczyła chyba od tatuśka :p [quote name='Cienka']Baski z pożerania głowy drugiemu baskowi nie wyrastają :) Chyba masz rację :razz: [quote name='deer_1987']http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0351.jpg Tutaj wyglada jakby sie "pytala" o cos :) To Aluśka vel Gryzelda [quote name='Buszki']Jakie One już fajniusie :). Teraz wiesz po co są ciocie ;).Na początku moje próbowały cioteczkę ciomkać,ale potem się bawiły i Buszi mogła się do zabaw przyłączać,chociaż cycusia zawsze próbowały dorwać ;). Oj tak, przydałaby sie nam tu jakaś cioteczka coby szkraby nieco zająć :p [quote name='M&S']Witanko:) Fajowe są serdele!!! dzięki :) [quote name='Asiaczek']Ale ja nie pisałam o zmarszczkach na głowie, tylko o fałdkach... Pzdr. Aaaa, fałdkuje się im skórka, fakt :lol: [quote name='Asiaczek']Na razie nowych ofteczek nie ma, ale podejrzewam, że jak gosiaja dotrze do jamnicze to zasypie nas zdjęciami maluchów:) Pzdr. Cha, cha, tylko, że gosiaja przyszła bez aparatu :diabloti:. No, ale ja troszkę moim cyknęłam więc zdjęcia zaraz zapodam ;) [quote name='unikatowydiament']boooooooooooookie:) :loveu: Quote
jamnicze Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 [quote name='deer_1987']i gdzie te obiecane zdjecia? A, tu :) Aviarek w ramionach swojej chrzestnej :) Której postanowił pokazać ogrom swoich uczuć :diabloti:. Quote
jamnicze Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Aluśka znalazła inną miłośniczkę :) Quote
jamnicze Posted January 9, 2012 Author Posted January 9, 2012 Była też i reszta ferajny mamuśka Sajduśka oczywiście nad wszystkim czuwała ostrzegałam, że to piranie ;) Quote
Cienka Posted January 9, 2012 Posted January 9, 2012 jak się dogadam z moim transportem to niedługo też wpadniemy na mizianie :) Quote
taxelina Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0464.jpg trzy na raz :loveu: Quote
Buszki Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Jestem sobie mały miś,śmieszny miś-Uszatek :). http://i709.photobucket.com/albums/ww94/jamnicz/Saidi/IMG_0453.jpg Quote
cropka Posted January 10, 2012 Posted January 10, 2012 Witanko :) No słodkości z tych Twoich pirani, a Aviarek :loveu: no po prostu ciasteczko :lol: Quote
Recommended Posts